Bye for a while..

Okej, here it goes. Sista inlägget innan semestern. Sorligt! Men det ska bli så himla härligt att åka iväg. Har längtat tillbaka till Lavelane ända sen vi åkte därifrån sist, vilket var fem år sen. Kommer sakna alla så mycket! Ni som har mitt nummer får gärna ringa eller smsa när som helst så att jag inte känner mig så bortglömd. Kommer förmodligen ha tillgång till dator där nere men inte internet. So I thought I'll blogg typ i word och sen lägga in det när jag kommer hem. Om jag orkar.. vi får se. Kommer i alla fall ta massa bilder där nere och lägga upp sen. That's a promise! Nu ska jag gå och packa det sista och sen gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon, Tyskland väntar. Där vi spenderar första natten och sen bilar vidare neråt till södra France. Ha det så bra nu när jag borta och sakna inte ihjäl er! ;) Ni får gärna lämna en liten kommentar så har jag nått kul att läsa när jag kommer hem. Hejdå, Puss !

Vive la France !

Usch, supertrist bäder idag. Tur att man inte stannar i Sverige så länge till.. För imorgon bär det som sagt av till Frankrike. Goosh, va nice de kommer bli! Idag blir det till att packa och förbereda allt tills imorn. Går upp och åker jättetidigt så det får bli tidig sänggång ikväll. Igår kväll var vi som sagt och grillade med lite folk och människor. Det va trevligt! Brasa, mashmallows och bad. (:

image112

Våran fina brasa.. jag lekte skogsmulle och läxade upp alla att färska pinnar faktiskt inte brinner. ;)

Shopping i Etown

Aaah, jag blir galen.. Så otroligt irriterande! Jag hade precis skrivit värsta låna inlägget och så strades datorn om. Jaja, bara att börja om från början då. Det har varit en varm, lugn och skön dag idag. Vaknade ganska tidigt och började greja med nya mobilen. Bestämde mig för att behålla k810i:n efter lite övertalning från Felicia och Mathilda. Och nu är jag glad att jag gjorde det. Hehe, I love it! Som sagt så vaknade jag och låg i sägnen typ en timme tills Mathilda vaknade. Sen duschade vi (nej, inte tillsammans så klart!), åt frukost och gjorde oss iordning. Sen åkte vi till Etown med mamma och Oscar för att jag skulle till tandläkaren och få tandställning i underkäken. Usch, jag är så avis på Charlie som fick ta bort sin tandställning idag. Charlie fick ta bort sin och jag fick en till. Sen gick vi runt i lite affärer. Bland annat Gina Tricot som hade 50% rea. Så det kändes lite synd att gå ut ur affären när allt kostade mellan 49 - 99 kronor. Men men, det blev ett line i alla fall. Ett långt som jag tänkte använda som klänning.. Bilder kommer från nya mobilen. Sist gick vi och köpte lunch på Subway och åt i bilen på vägen hem. Nu på eftermiddagen har vi först varit nere och kollat på min farmors nya lägenhet. Hon ska flytta hit från Järfälla. Och shit va fint det va säger jag bara. Jag blev jättesugen på att flytta själv. Bara för att få göra om en lägenhet alldeles själv. Haha! Anyways, när vi hade kollat klart gick jag och Mathilda en promenad med Hazel och sen hamnade vi här framför datorn. Ikväll blir det grillning nere på Abborberget med lite folk. Kul kul! Och imorn ska jag packa, blogga sista gånerna innan sesmtern (snyft!) och klippa gräset. Mathilda åker hem imorn också och sen ses vi inte förrän om drygt en vecka nere på Lavelane. Lääängtar! Och jusste angående klippningen av gräset så vette fasen hur det kommer gå. Har bara gjort den en gång i mitt liv hittills och det gick inte bra. Det va typ sick-sack hela gräsmattan. Men eftersom min brorsa är så allergisk mot pollen så kan han inte göra det... Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska vi ha!  Puss

image111
Jag vet att bilderna är mörka men jag orkar inte göra nått åt det. (;

Mobilproblem

Mwahaha! Guess what.. jag har just kört en bil för första gången i mitt liv. Fy fan va kul det va asså! Jag hade världens smile heela tiden jag satt bakom ratten. Fast det var skitläskigt först! Haha, jag körde i 10 km som max. Tänk sen när jag kör på riktigt, jag kommer typ dö. Vi har just varit nere i hamnen och ätit middag och gått runt lite. Trevligt trevligt! I stort sett har jag haft en bra födelsedag. Men jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med mobilen. Vi var nere på stan tidigare och kollade på k810i-modellen på expert. Och knapparna va fett jobbiga. Den va liksom små och jättesvåra att trycka in. Jag vill ha den "gamla" modellen, K800i:n. Jaja, vi får se. Ska till Eskilstuna imorn och få tandställning i underkäken så jag ska kolla då. Uää, palla tandställning! Men men, blir väl fint sen då kan man hoppas. Nu behöver jag seriöst hjälp, vilken ska jag välja? Svar och motivation tack! (:

image110

SWEET SIXTEEN

Finally, min födelsedag! Vaknade av att mamma och pappa sjöng... frukost på sängen och presentöppning. Fick en pool-fåtölj (eller vad man ska kalla det), sängkläder (som matchar med mitt nymålade rum) och en mobil. En k810i.. En uppgraderad version av k800i:n. Men det sorgliga är att dem har gjort om knapparna. Inte alls lika snygg som den första. Jaja, vi får se om jag tar den eller byter. Vill gärna ha en med bra kamera och då är ju k810i:n bäst! Nu ska jag och Mathilda göra oss i ordning och dra ner på stan en sväng.


image109

Eragon

Jag har spenderat de senaste timmarna (sen jag bloggade sist) först på abborberget där jag, Mathilda och Oscar badade. Det va kallt! Sen cyklade vi hem igen och åt middag. Med sushi till förrätt. My God va gott det är! Sen har vi hoppat studsmatta så att jag är alldeles yr och spelat tre omgångar kubb. Hur vi än höll på och bytte lag hit och dit så slutade det alltid med att mitt lag vann. What does that tell you? Hehe, I've got kubb-skills!

Nu ska vi kolla på filmen Eragon som min lillebror fick i present idag. Han på bilden (jag tror han heter Murtagh eller nått sånt i filmen) är faktiskt riktigt söt. Eller egentligen är han kanske inte det, men som sagt.. badboy-heroes! Ha en trevlig kväll!

image108

Utmanad av Felicia

Tre saker jag inte förstår mig på:

Mathilda
Hur jag lyckas stöka ner mitt rum 20 minuter efter att jag har städat det.
Hur folk kan tycka det är roligt med matte och NO..

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet
En dator
En lampa
En kamera

Jag sitter vid:
Datorn


Tre saker jag gör just nu:

Bloggar
Slår Mathilda
Chattar


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Träffa Johnny Depp!
Vart i alla världsdelar (har Afrika, Sydamerika och Australien kvar)
Åka snowboard i Canada


Tre saker jag kan:
Åka snowboard
Gå ner i spagat (näääästan!)
Laga mat

Tre saker jag inte kan:
Spela nått instrument
Duscha i mindre än 10 minuter
Få Marcus att hålla käft just nu!

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
Hellogoodbye - Dear Jamie... Sincerely Me!
Stone sour - Zzyzx Rd. (Jag är helt såld på den låten)
Härmar Felicia och säger Al Gore!


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Nya color guard-kast
Hoppa på snowboard
Handvolt

Tre favoriträtter:
Fajitas
Tacos
Ribs


Tre personer jag utmanar:
Charlie
Mathilda (neej, jag orkar inte! säger hon just nu)
Simon


Birthday party

Nu har vi släkten här som firar mig och Oscar. Fast vi fyller egentligen imorn då.. Vi har fikat, spelat kort, haft springtävling och öppnat presenter. Har fått jättefina saker. En väska, en mascara, Systrar i jeans 4 och pengar. Och bara för att jag inte hade nått att göra så tog jag kort på det..

image110
image104image109

Godmorgon

Nu är det faktiskt mindre än ett dygn tills jag blir 16. För tillfället har jag tagit en paus i städandet. Måste damsuga innan gästerna kommer klockan tre. Ska baka tårta om en stund också, yummie! Funderar på vad jag ska ha på mig. Det är ju faktiskt ganska varmt så jag tror det får bli min svart tunika från GinaTricot.. med guldgia accessoarer, (skor, skärp och diamdem). Men vi får se... Nu ska måste jag fortsätta städa. Ciao

image101

The Guardian

Jag har blivit blogg-knarkare. Kan inte sluta helt enkelt.. Har just kollat klart på The Guardian. Shiit, va bra den va! Och Ashton Kutcher är bara föör het! Jag vill äta upp honom, bokstavligen! Jag har märkt att jag alltid faller för sånna killar. Eller inte på riktigt kanske men typ om jag kärar ner mig i någon på tv. Så är det alltid nån typ "hjälte".. Polis, CSI-agent, Zorro, Will Turner, Capt Jack Sparrow eller kustbevakningskillar som i det här fallet. Heroes with a badboy-image! Det är så typiskt mig. Hehe.. Jaja, nu ska jag sova.

Godnatt !


image100
Kolla hans mageeee !


Femte inlägget idag !

Asså shit. Nu börjar det nästan bli pinsamt många inlägg idag. Ett tydligt tecken på att jag verkligen haft tråkigt idag! Men det verkar aldrig sluta regna så vad ska man göra? Jaja, satt och kollade på min blogg och insåg att jag inte gillar den. He he, men grejen är att jag inte vet hur jag ska göra om den. Tacksam för förslag om det är någon som har en idé! Ska byta bakgrund i alla fall.. Anyways, nu ska jag snart äta. Ribs, my love! Hehe, såå gott! Sen blir de ännu en film. The guardian med Ashton Kutcher och Kevin Coster.. Båda lite heta på sitt eget sätt. Hehe, och apropå ingenting tänkte jag lägga in dagens kommentar. Har blivit ganska många på sistonde. Pratade med Andreas förrut på telefon. Haha, så satt vi och pratade om att jag åker om några dagar och jag berättade att vi ska åka förbi St. Tropez när vi bilar hem från Frankrike. Där Johnny Depp bor..

Andreas: Shit va coolt. Då kanske du träffar Johnny Depp.
Jag: Aa, fast han lär ju ha typ jättehöga murar runt sitt hus.
Andreas: Jaa.. ? Men klättra kan du väl.

Haha, joo det förstås. Jag kan stalka familjen Depp... 'Cuz damn it he's hoot!

image99

Familjen på väg

Wow, mitt fjärde inlägg idag. Har just kollat klart på filmen RV eller Familjen på väg som den heter på svenska. Fastiskt riktigt bra... rolig om inte annat! Eller så är det bara min sjuka humor. Handlar om en familj som inte kommer så bra överens eller vad man ska säga. Så pappan (Robin Williams) bestämmer sig för att hyra en husbil och åka på semester med familjen. Orkar inte dra hela storyn men de råkar ut för en hel del konstiga saker. Värd att se!  Dottern spelas av Joanna 'JoJo' Levesque. Jag gillar henne! Hon är bra som skådespelerska, jätteduktig sångerska och dessutom huuur snygg som helst.

image100

Veckans låt

Tveksam om det blir nån grillning idag. Inte om det fortsätter regna såhär. Tråkigt! Längtar tills om en vecka. Då är vi i Frankrike. Hoppas bara att vädret är bättre där! Idag ska jag bara sitta inne och kolla på film. Var ju som sagt nere på stan förrut med mamy och pappa. Vi hyrde The Guardian och RV.. så jag ska göra lite popcorn och sätta mig och titta på någon av dem snart. Måste först bara lägga in en låt med Hellogoodbye som jag har blivit helt beroende av. Dear Jamie... Sincerely Me, my god den är så bra! Också Here in your arms är en av veckans favoriter!



Kalajs imorgon

Alltså blä vilket tråkigt väder. Kul att grilla när det regnar liksom... inte! Jaja, ska snart ner på stan en sväng med mamma och handla saker till morgondagen. Då ska vi nämligen ha kalas.. jag och min lillebrorsa för släkten. Igår när vi skulle åka hem från mormor och morfar fick jag en kram och puss på kinden av min yngsta kusin. Han är 5 år;

Jag: Men vet du, vi ses ju på söndag också!
Han: Varför?
Jag: För då ska jag och Oscar ha kalas.
Han: Vadå?
Jag: Vi ska ha kalas för att vi snart fyller år.
Han: Vad är det?
Jag. Kalas? Vadå vad är kalas?
Han: Jahaa, Kalas! Jamen ååh... *världens smile*

Hahaha, så otroligt söt!

Midsommar igår

Godmorgon! Gick upp för en timme sen men jag har inte vaknat förrän nu. Midsommar igår.. firades med släkten. Sillunch, dans runt midsommarstång, åka flak hem, fika, bad, fem-kamp, grillning. Trevligt trevligt! Hehe, jag och mina kusiner tillbringade kvällen med att skjuta pilbåge upp i mormor och morfars skog. Eller well, skog och skog.. Men det är en liiten skog. Men sen insåg vi att vi sköt över skogen och ut på vägen och att det var ganska (extremt!) riskabelt. Tänk er liksom första sidan i tidningen "54-årig man på promenad dödad av 8-åring med pilbåge". Haha! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Skulle egentligen åka och köpa present till min lillebror men jag vet inte om jag orkar. Funderar på att sitta i PJ hela dagen. Bara för att jag inte orkar annat... Sen ikväll blir det grillning med kompisar!



Lägger ut lite bilder från i torsdags.
1) Cluedo (Felicia vann båda gångerna)
2) Felicia, ser ut att ha kommit på lösningen
3) Jag gör volt på studsmattan
4) Waxing (Haha, älskar bilden..)
5) Khazan ligger och solar. Fullt påklädd och utan sol. =P


Tv-kväll & helgplaner

Oh my goood va trött jag är. Helt yr... usch! Jag gick upp strax efter åtta imorse och tog bussen tillsammans med Khazan till Felicia. Under dagen har vi hittat på allt möjligt; Vaxat benen (Aaj, utan större resultat), bakat nått konstigt som jag inte kommer ihåg namnet på, kollat på en film, hoppat studsmatta, spelat Cluedo m.m. Trevligt trevligt. (Ska se om jag kan sno lite bilder från dagen av Khazan sen.) Haha, under våran andra omgång av Cluedo så satt Felicia och drack vatten...

Felicia: *Host host* Fel strupe... *host host* aaj... eller jag menar HOST!
Haha, det var dagens bästa det!

Imorgon är det midsommarafton. Åh, vad jag älskar midsommar! Ska ut till mormor och morfar och fira med släkten. Hoppas bara på lite bättre väder. Så att jag kan ha min klänning.. vilket å andra sidan kommer bli vääldigt riskabelt om någon tvingar med mig på små grodorna. Hehe! Resten av helgen ser ut såhär;

Lördag, måste till Etown och köpa födelsedags present till min lillebror. (Vi fyller samma dag, fast han är två yngre) och sen grillning på kvällen.
Söndag, birthdayparty med släkten.
Måndag, sweet sixteen! ;D Ut och äta på kvällen.
Tisdag, tandläkaren.
Onsdag, packaaa!
Torsdag, vi åker till Frankrike.

Så jag vet inte hur mycket bloggande jag hinner med nu innan vi åker. Fast lite måste jag hinna med.. Usch, vad hemskt! Jag kommer bli helt deprimerad av att inte kunna blogga. Jag måste liksom skriva av mig. Men men, ska se om pappa tar med sin dator så får jag sitta och skriva i word. Haha, och lägga in det sen när jag kommer hem. We'll see. Lovar att lägga in massvis med bilder sen när jag kommer hem i alla fall.

Kvällen tänkte jag spendera framför tvn, jag är i och försig så sjukt trött så jag antagligen kommer somna framför tvn. But then so be it.. Det blir kanal 5 som gäller. Första Kyle xy (som jag i och försig redan har missat. Hehe, men jag har redan sett det avsnittet) föjlt av säsongspremiären av Las Vegas (Oh dear god va spännande det är) och slutligen en film som heter "A guy thing". Handlar om en kille som vaknar upp dagen efter sin svensexa med sin fästmös kusin bredvid sig i sängen. Oops! Hoppas den är rolig. Annars går jag och lägger mig. Vad ska ni göra i kväll/helgen?

image92

Dagens bästa

Jag är hos mina kusiner.. så jag tänkte passa på att blogga om dagens bästa kommentar.

Evelina: Ååh, jag är jättesugen på chokladbollar.
Amelia: Jag också...
Johanna: Jag har en cp-grej i min fot.

HAHA! Aah, jag vet inte vad jag får allt ifrån.


Fint language !

Hahaha, jaa.. Vad ska jag säga. Beautiful språk va?


J. Mohlin säger:
do you fatt?

Simon säger:
I fatt


J. Mohlin säger:
bien


Simon säger:
It doesn't funk


J. Mohlin säger:
really är du sure?


Simon säger:
I är sure


J. Mohlin säger:
skicka url-länken då.


Simon säger:
http://photos.lacoccinelle.net/83/03/178303.jpg


J. Mohlin säger:
fan ska man behöva göra allting själv


Simon säger:
hehe I är skyldig you one


J. Mohlin säger:
it funked ju visste


Simon säger:

It gjorde?


By the way...

... så har jag gjort om lite i min blogg. Bytt bakgrundfärg och textstil på rubrikerna. Hehe, jag hade tänkt att göra om typ hela bloggen men sen orkade jag inte. Plus att jag inte visste vad jag skulle ändra på/till. Så jag bytta bara lite småsaker. Nu ska jag ut i solen.

LittleMan

Goodmorning! Har varit uppe tidigt idag och tränat. Not.. Men jag gick upp vid tio och cyklade en sväng med Hazel. Jätteskönt väder ute idag. Varmt och soligt! Igår kväll var jag hos Andreas och kollade film med honom, Jonas och Simon. Vi såg Little Man... med Marlon och Shawn Wayans. Handlar om en liten (liiiten) kille som stjäl en diamant och blir sen tvungen att göra sig av med den eftersom poliserna är efter honom. Så han släpper den därför i någons handväska. Och blir han tvungen att leka bebis för att komma in i huset och kunna ta tillbaka diamanten. Kul story.. och well den va faktiskt bra.

image91

Champions league

Jag va ute på en långpromenad med Hazel nyss. Vi gick längst strandpromenaden och satte oss på en brygga. Eller jag satt och hon låg rättare sagt. Sen helt plötsligt slog det mig... Jag hade kunnat vara iväg på europaturné vid det här laget. (Italien, Frankrike, Schweiz, Tyskland och Holland.) Champions league för att vara exakt. Men som sagt bangade ju världsmästarna ur och då blev det ingen turné. Deprimerande! Vi som hade planerat en massa kul. Nya uniformer, träningsovareller med våra namn, ny flaggor m.m. Och sen ställs hela skiten in. Jaja, VM 2008 i USA är nästa mål i alla fall. Och så ska vi förmodligen iväg på Color Guard-EM i Holland i februari. Lägger in ett par snygga tröjor också. Jag älskar den blåa! Haha, "got silk?". 
image90  image89

Kundvagnsrace nr. 2 ?

Äntligen börjar sommarvädret komma tillbaka! Blå himmel här nu. Eller well, det var förrut om inte annat. Innan det blev mörkt. Hoppas det håller i sig bara och blir fint väder imorgon också. Känner att jag måste ut och hitta på nått kul! Kvällen har jag spenderat framför tvn. Först CSY:NY och sen Day break. Damn, he's hot! Brett Hopper (spelas av Taye Diggs) i Day break alltså. Police, but yet such a badboy.. Hehe, så typiskt mig att falla för sånt! Men vilka muskler säger jag bara. Avslutningsvis måste jag lägga in en bild från i torsdags eftermiddag. Jag och Philip leker med en kundvagn. Alltid lika kul!

image88

Barnaby is back in business !

Vilken lycka såhär i gråa tider. Shit va poetiskt det där lät. Men faktiskt, jag vart nyss skitglad! Hehe, jag satt och läste min bok, stenhuggaren av Camilla Läckberg för den som är intresserad, och så kom jag på att det ju faktiskt är sommarlov. Woho, newsflash! Haha, nejdå.. Men jag insåg samtidigt som jag satt och läste om mordet i boken att jag inte sett eller hört något om Midsomer murder i år. Mitt absoluta favoritprogram på sommaren och den bästa deckarserien of all times. Så jag gick in på svt och kollade upp det. Japp, precis som förra året och året innan dess kommer det visas på tisdagar kl. 21.00.. Vilket lycka säger jag bara! Missar ju i och försig några avsnitt när jag borta men det blir högst tre avsnitt har jag räknat ut. Beroende när jag kommer hem. Jaja.. Hehe, jag kommer ihåg det första M.M-avsnittet jag såg. Det var för två år sen på flyget hem från Kina. Hah, jag tyckte det va skitläskigt då. Men nu är jag helt fast. Kan inte sluta kolla på det... Första avsnittet är nästa tisdag, den 26 juni.

image87

Boarderbabe

Usch, jag har extremt tråkigt. Ska sätta mig i min myshörna och läsa en bok strax. Hehe, min hund vet i alla fall hur man roar sig en regnig inomhusdag. Hon ligger i gästsängen i arbetsrummet och snarkar så att det hörs i hela huset. Seriöst! Kanske inte syns jättetydligt på bilderna men hon ligger i alla fall och sover som en stock. Sött! Jag gillar sommaren.. absolut! Men inte när det är sånt här väder. Då skulle jag mycket hellre vilja att det var vinter och snö året om. Så att man kan åka snowboard. Det känns liksom tomt i hjärtat på sommaren när man inte har åkt på ett tag. Bild 3 förställer mig och brädan i Schweiz i vintras. Saknar! (ps. Det rosa märket på min hjälm är ett klistermärke med texten "Vad glor du på?".. Ett minne från Idre-resan med konfirmationen vintern 2006. ds.)

image86
image88

Var tog sommaren vägen?

Ååh, härligt väder idag också. Mulet, kallt, grått och regnit. I love it... Inteee! Sommarlov, jo jag tackar ja. Hoppas det blir fint väder till midsommar på fredag i alla fall.. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Finns egetnligen inte så mycket att hitta på när det är sånt här väder. Sitta inne och läsa en bok eller sitta vid datorn. Jaja, det är skönt att ta det lungt också. Vad ska ni hitta på en dag som denna?

Johanna, Felicia och Khazan sitter och chattar om allt möjligt. Våran konversation lyder:

Khazana säger:
vadå vad händer?

J. Mohlin säger:
Johannas sweet sixteen händer

feliciahavik. säger:
johanna undrar ifall vi vill jitta PÅ NÅTT NÄR HON FYLLER ÅS

Khazana säger:
jaha

feliciahavik. säger:
opps nu vart det stor text

Khazana säger:
ja vi kan hitta på nåt när hon fyller ås

feliciahavik. säger:
fyller ås hahah

Khazana säger:
hehe

feliciahavik. säger:
hahahah

J. Mohlin säger:
jitta på nått

feliciahavik. säger:
hahahahaha

feliciahavik. säger:
HAHAHA

J. Mohlin säger:
Felicia, Johanna och Khazan ska jitta på nått när johanna fyller ås

Khazana säger:
åh shit ni ska bara se mitt hår

feliciahavik. säger:
HAHAHAHA

Khazana säger:
jag vågar inte kolla på mig själv i spegeln

J. Mohlin säger:
vad har hänt?

feliciahavik. säger:
HAHA va söt du är khazan

Khazana säger:
hehe

feliciahavik. säger:
hennes hår är jerry fluff

J. Mohlin säger:
haha, vaa?

feliciahavik. säger:
japp lika stor hår som jerry fluff

Khazana säger:
jag orkar inte platta

J. Mohlin säger:
okej.. Mitt är platt!!  Vette fasen hur det gick till.

Khazana säger:
hehe

Khazana säger:
någon kanske satt på ditt huvud när du sov

HAHAHAHAHAHAHAHA!! How to change the subject från Felicias stavningsproblem till mitt förvånandsvärt, probably once in a lifetime, platta hår... Hehe, vi har humor vi tjejer!  ;)

image84

I adore her !

This should totally be me! Helt ärligt... Det skulle, som Andreas sa, vara den helt perfekta kombinationen för mig. Två saker som jag älskar i liksom ett. Color Guarding till Pirates-musik! Alltså shit jag är nästan mållös, haha. Jag skulle göra allt för att få uppträda eller tävla till Pirateslåtar. Plus att jag vill börja köra med rifle nu (geväret som hon kastar och snurrar med, för er som inte förstod). Det börjar bli lite smått långtråkigt att bara köra med flagga. Så när våran coach Emma Roberts kommer och tränar oss i höst ska jag definitivt lägga fram det här som förslag. Hoppas bara att fler i laget är på att köra rifle.


Ibland fungerar inte youtube-klippen som man lägger in. Mer prova att uppdatera några gånger eller gå in på kommentarer så kanske det funkar bättre. (:

Semesterplanering

Deprimerande väder. Det har regnat sen jag vaknade.. Vilket var klockan tio. Blir en mysdag inomhus framför tvn eller nått sånt tror jag. Mamma vill också att vi sätter oss och planerar semestern. I tid den här gången! För förra sommaren åkte vi till usa i tre veckor och bilade runt på västkusten. San Francisco, Los Angeles, O.C, Hollywood, Las Vegas, Grand canyon.. för att bara nämna ett fåtal ställen vi va på. Otroligt lyckad semester med tanke på att min mamma tjatade i typ fyra månader innan vi åkte att vi skulle sätta oss ner och planera och prata om vad det egentligen va vi ville se. Men det blev inte av förrän dagen innan (!) vi åkte. Hehe, så i år ska vi göra det i tid. Eller well, lite tidigare än förra året i alla fall. För vi åker ju om drygt en vecka.

image83

Jag älskar er

Shit jag gråter nästan. Jag var inne på Khazans bilddagbok och fick syn på den här bilden. Usch, jag får ont i magen. What can I say.. I love you guys and I love everything that we've done together. Jag kommer sakna every single one of you så mycket att gör ont att bara tänka på det. Gänget! Det är över nu, men jag kommer ihåg alla stunder med er.

image71

Från väster: Felicia/Puttinuttan, Zoë/cola-light, Jag/? (kommentera!),
Andreas/kameleonten, Philip/Emo-fjortisen, inte!, Kamal/Ängeln
På golvet: Felix/Kungen, Jonas/Tanja, Bodén/Festfixaren
Fotograf: Khazan/(citerar Boden:) Coolaste kurden i stan.
Saknad: Jessica/gullungen



My favourite place on earth

God morgon. Eller inte... Jag vaknade kl. 12 idag. Klockan tolv! Seriöst jag tror typ aldrig att jag har vaknat så sent. Kanske någon enstaka gång men annars brukar jag inte kunna sova till mer än elva. Hur sent (eller tidigt) jag än går och lägger mig. Jaja, dagen har jag hittills spenderat ute på en solstol på altanen. Med senaste Vecko Revyn och min bok. Härligt! Resten av mi familia är iväg och spelar golf med lite människor. Tänkte först hänga med men sen insåg jag hur tråkigt det skulle bli. Så jag stannade hemma. Kan fortfarande inte fatta att vi har lov. Och om mindre än en vecka är det midsommar också. I love midsommar! Blommor, bada, dansa, sill, släkt. Så mysigt! Och så har det säkert nått med att göra att jag fyller år runt midsommar och ibland samma dag. Och sen några dagar efter min födelsedag, den 25, så åker vi ner till Frankrike. My god vad jag har längtat. Har inte varit på Lavelane på fem år.. Jag kommer inte vilja åka hem därifrån. Det är verkligen min favvoplats på hela jorden. I två hela veckor ska jag bara ligga framför poolen och steka i solen. Hehe, de rimmar. Jag läängtar så! Lägger in en bild på utsikten och poolen. Lovar att lägga in massor med bilder sen när jag kommer hem också. Nu ska jag ut i solen igen..

image70

Cheerleading

Det känns helt konstigt med sommarlov. Eller det känns inte ens som sommarlov.. Vilket jag och Andreas konstaterade att vi inte ens har. Låter kanske konstigt.. Men om man tänker efter så har vi inte lov direkt. För har man lov så är man ju ledig från nått. Och de är ju inte vi. Vi har ju gått ut skolan. Så tekniskt sätt så är vi bara unemployed. A thought that really scares me! Jaja, idag har jag bara tagit det lungt och vant mig vid tanken på sommarlov. Eller well, the unemployment. Hehe! Jag träffade Andreas och Simon en stund idag. Vi satt i hamnen och drömde om att va pirater och spelade minigolf. Det var kul! (:

Nu på kvällen har jag bara varit hemma. Jag och min lillebror gick ut och hoppade studsmatta ett tag (följt av ett kubbspel och lite badminton). Bad honom ta kort när jag gör spagat i luften men det blev inga bra bilder. Shit, jag älskar att göra volter och saker på studsmattan. Och hoppa och gå i splitt och spagat.. Jag borde börja på cheerleading. Seriöst! Fast det går inte, inte i Strängnäs. Så jag får nöja mig med color guarden istället. Det är ju ändå ganska likt.. Nu ska jag göra mig iordning och sen sova. Godnatt sötisar !

image72

Sommarlov !

Först av allt måste jag be om ursäkt för att jag inte har bloggat sen i onsdags... Och sen tog det stop. Jag satt och försökte börja skriva nått men jag vet inte var jag ska börja. Så vi tar det från i onsdags morgon.

Dagen började med att hela klassen, lite finare än vanligt, samlades uppe vid kvarnen för en sista dag tillsammans. Sen fick vi sätta på oss ögonbindlar och gå i ett långt led ner för hela långa vägen (inklusive trapporna) ner til hamnen och bort till lekparken i västerviken. Sen fick vi ta av oss ögonbindlarna och gå till minigolfbanan. Allas första reaktion va typ "men shit ska vi bara spela minigolf".. Men sen när våran NOlärare sa att vinnaren skulle få kasta i valfri lärare i sjön så blev stämningen helt annan. Det va nästan komiskt hur alla verkligen lyste upp och gjorde allt för att vinna. Haha! Jaja, när minigolfen var klar och Felix utnämndes till vinnare med 48 poäng (jag hade 62) så fick vi gå åtta pers åt gången ner till en brygga där en kille i våran klass pappa satt i en båt. Sen åkte vi en sväng. 115 km/h, det gick så sjukt fort. Men fy fan va kul det va! Sen släppte han av oss vid ångbåtsbryggan och åkte och hämtade nästa gäng. När alla hade kommit till ångbåtsbryggan så fick vi sätta oss på resturangen där och äta lunch. Det var jättetrevligt. När vi hade ätit upp gick vi tillbaka till skolan och blev där serverade tårta av åttorna. Lärarna hade gjort en sång om oss nior och sjöng om varje person. Två tjejer i våran klass hade redan börjat gråta tidigare men jag trodde verkligen inte att jag skulle gråta. Men när dem började sjunga typ "lycka till i era liv" så upptäckte jag hur sorgligt det egentligen va och hur tråkigt det var att våran klass skulle splittras. Så jag typ satt och smågrät lite under sången. Men sen i slutet när jag upptäckte att Martin, Jonas och Felix satt och grät så kunde jag inte hålla mig. Shit, alltså jag överdriver inte när jag säger att 85% av klassen grät. Det va helt sjukt.. Sen gick vi in till stan igen och jag och Khazan följde med Felicia när hon skulle klippa sig. Gosh, vad fint det blev sötnos! Sen gick vi tre hem till Kamal som gjorde manikyr på mig och F. Hon är grymt duktig! Sen gick jag hem och väntade på att Simon skulle ringa och när han gjorde det gick jag ner och mötte honom vid Jehovas. Vi gick och satte oss på en brygga och pratade i ösregnet. Hehe, det va mysigt! Sen gick jag hem och åt middag och provade skorna som mamma hade köpt till avslutningen. Sen gick jag och la mig...

(My goodness det här kommer bli ett långt inlägg) Torsdag: Jag vaknade, hoppade i duschen, klädde på mig, åt frukost, fxade mitt hår, sminkade mig och åkte ner till skolan. Sen stod vi på skolans innergård och hade avslutning som vanligt. Vi sjöng våran sång sist och fick sen stanna kvar uppe på scenen för utdelning av betygen, rosor och stipendier. Jag blev nöjd med mina betyg. Höjde mig i tre ämnen och sänkte mig i ett. Skulle egetnligen inte sänkt mig men den dagen då jag skulle göra mvg-uppgiften så blev våran SOlärare kidnappad bort på svensexa så jag kunde inte göra den. Men men, fick 300 poäng i slutbetyg så jag är nöjd ändå. Efter betygsutdelningen gick vi upp till vårat klassrum för sista gången (snyft) och blev där serverade typ mackor and stuff. Sen sjöng lärarna våran sång igen. Sen fick vi mingla lite och säga hejdå till alla. Guud, va sorgligt det va. Jag hade aldrig trott att det skulle bli så sorgligt att skiljas från alla. Men det var det. Sen åkte jag och Felicia hem till mig och fikade lite. Strax efter kl. 15 packade vi ihop lite saker och gick ner till hamnen där vi mötte Zoë, Jessica, Khazan, Kamal, Andreas och Philip. Vi gick och satte oss på en äng i västerviken och hade lite picknick. Kollade på stundentbilarna som åkte igenom stan, lekte i lekparken och spelade kubb. Eller försökte spela kubb i alla fall. Men det va inte så lätt med tanke på att blåste så mycket. Sen tröttnade vi på picknick-grejen och packade ihop våra saker. Kamal hade redan gått hem för hennes syster fyllde år. Men resten bestämde oss för att gå hem till mig och grilla. Så vi satte oss i ugglans park och väntade på att Simon skulle sluta jobba. Sen när han va klar så gick vi hem till mig. Hemma hos mig åt vi, spelade ett spel från typ 80-talet och kollade på "She's all that." Sen vid typ elva gick dem hem och jag städade. Hehe. Sen såg jag klart på filmen och gick och la mig.

Vaknade strax efter nio imorse. Konstigt med tanke på att jag somnade runt ett i natt och att det är första dagen på lovet. Sen dess har jag suttit här. Och skrivit det här otrooligt långa inlägget i en timme. En timme!! Jaja, nu ska jag äta frukost. Lägger upp bilder sen.


Skolavslutningen närmar sig

Imorn är det 9:ans dag. Då ska alla vi nior ha en sista dag tillsammans med alla lärarna. Vi har inte fått reda på vad vi ska göra. Det ända dem sa var att vi skulle ha lite finare kläder på oss. Hehe.. Så jag ska ha min tubtopp. Får se vad jag har till. Tänkte först ha svarta leggins men det blir lite kort. Jaja, we'll see. Vi fick sovmorgon till nio imorn..


Har fortfarande inte köpt skor till skolavslutningen
. Har vart inne i alla skoaffärer som finns känns det som. Utan resultat. Så jag gjorde ett sista desperat försök och gick inte på skopunkten.se.. Haha, och bara för att det var det sista stället jag kollade på hade de faktiskt ett par som jag gillade riktigt mycket. Så jag ska be mami och pappa köpa dem imorn. Dem ska tydligen till Etown imorgon kväll. Hmm... wonder why med tanke på att jag inte fick följa med och att jag och min lillebror fyller år om 13 dagar. Hihi! Anyways, skorna finns även i vitt och svart. Men med tanke på att min skolavslutningsoutfit går i vitt och guld så tror jag att det får bli det guldiga.
image69












 


Konserten idag

Asså shit vad nervös jag var innan. Det kändes ärligt som att jag skulle svimma. Idiotiskt nog hade jag anmält mig att vara konferencier så jag fick typ snacka hela tiden. Usch jag tycker inte om mikrofoner.. Hehe! Jaja, förrutom min nervositet så gick konserena bra. Råkade spela fel en gång men annars är jag nöjd.  Här är lite bilder.

1) Jag igår på repet. Ser helt mobbad ut i ansiktet.
2) Våran musiklärare Hanna och hennes kompis Marcus, vårat förband.
3) Vi väntar på våran tur att spela
4) Philip, Jonas och Felix. Spelar 800 grader
5) Wake me up when spetember ends
6) American idiot
7) Victor dansar
8) Knocking on heavens door. Jag på trummor..
9) Sofia sjunger sin låt som hon har gjort själv. Jättefin!
10) Vi sjunger imagine. Från vänster; Felicia, Jessica, Jag, Khazan, Kamal och Zoë.
11) Jonas sjunger en låt.
12) MMOM.. (Majestic Masters Of Mayhem)


           

Paris in jail

Just nu sitter jag  på en av skolans datorer. Har repat hela dagen idag igen så nu börjar det låta riktigt bra.. Får se om det bli nått mer rep innan första konserten kl. 13. Men den är bara för skolan så det får gå som det går. Hehe. Jaja, wish me luck! Som alla vet sitter ju miss. Paris Hilton i fängelse igen. Hon satt först tre dagar och sen fick hon åka hem och sen in igen och allt var det var. Anyway, kolla videon! Hahaha...



I'm haaappy!

Härligt väder idag med. Fast imorn ska det tydligen bli sämre. Åska till och med. Dagen har förövrigt varit lugn. Vi har haft musik hela dagen och nu börjar det låta riktgit bra.. Hehe, vi hade vattenkrig idag på skolan. Vi attackerade killarna med massa vattenballonger och så fighten igång. Men vi var tvungna att gå inte och repa igen så vi ska fortsätta imorn. Jag är så himla glad just nu. Vet inte riktigt varför. Allt  är bara bra I guess. Så bara för att jag är så positiv just idag tänkte jag lista tio saker som jag tycker om. Ingen ordning alls. Jag bara skrev;

1. Snowboarden
2. Color Guards
3. Magrutor
4. Sommarkvällar
5. Killparfym
6. Shopping
7. Att resa
8. Domaine de Lavelane
9. Pirates of the Caribbean
10. Dansa

Din tur. Lista 10 favoriter. (: Måste bara lägga in en video med Stone sour. En kille i min klass ska sjunga den på konserten imorn. Han är helt sjukt duktig. Och låten är jättefin!

image54

Etown och poolbad

Dagen har jag spenderat först i eskilstuna och sen i grannens pool. Jag är sjukt trött. Allting har typ snurrat för mig idag så jag ska gå och lägga mig snart tror jag. Jaja, Eskilstuna var trevligt. Åkte först till Tuna Park och sen in till city. Köpte ett skitsnygg rosa linne på GinaTricot och en guldigt diadem. Sen köpte jag trosor och två linnen till på H&M.. Letade efter skor på ett antal ställen men hittade inga tyvärr. Får väl gå barfota på skolavslutningen då. Sen när vi kom hem gick vi över till våra grannar och badade i några timmar i deras pool. Det va skönt! Haha, deras yngsta son stod med vatten spridare och spruta vatten under altanen. Sen efter ett tag flög det upp en fjäril som han började jaga. Jusste, hehe kanske ska nämna att han är snart tre år. Och så sa hans mamma till honom att låta fjärillen vara för det var bara en fjärill. Haha, "nää, det är ju en mås!" Så himla sött. Imorn är det skola igen. eller well det är ju inget jobb direkt eftersom betygen sätts imorn och allt lämnades in i fredags. Så imorn ska vi repa hela dagen inför 9:ans konsert som är på tisdag. Det blir säkert kul. Nu ska jag sova, och hoppas att allting slutar snurra. Godnatt


image58

Bilder från igår

Vi har gäster. Fast dem sitter och kollar på Mr. and Mrs. Smith och jag orkar inte se den igen.. Så jag tänkte passa på att lägga in lite bilder från gårdagen. Det här ät typ bara en liten del av alla bilderna!

Dagen började som sagt med spexfotot. Observera att jag alltid lyckas göra fula miner på alla kort. Så jag ser alltså inte ut sådär på riktigt. 1) Felicia - Perry Fluff och Jag - Jane.
2) Jonas som Donatello. 3) Kamal som Askungen. 4) Khazan och Felicia - bröderna Fluff.
5) Jag som Jane med en pistol. 6) Hela klassen (jag lyckades kolla back precis när hon tog kortet). 7) Felicia och Khazan innan vi drog till Boda borg. 8) Jag leker fjortis i Philips keps. 9) Killarna. 10) Jag och Felicia utanför Boda borg. 11) J F K. Älskar er sötisar.

    

image49

   

image57


Låångt inlägg

Jag.håller.seriöst.på.att.dö.av.värmen!  Det är liksom så varmt att man bränner sig bara av att bara ute. Helt sjukt alltså.. Jaja, det här kommer bli ett sånt här långt inlägg. För eftersom jag inte har skrivit sen i torsdags så har jag massor att skriva om.

Gårdagen började med spexfotografering av våran klass. Det va kul! Det flesta hade faktiskt klätt ut sig. Sen bakade vi i våra språkgrupper och åt lunch. Kl. 12.45 satte vi oss i minibussar och åkte mot oxelösund. Vet inte hur det gick till men jag råkade hamna i killarnas buss och tro mig det är inte någonting jag gör om. Haha, ska inte nämna några namn men det var inte mycket kläder dem hade på sig. Anyways, vi kom fram till Bodaborg halvt döda av värmen. När vi kom dit fick vi information och vart indelade i grupper. Fy fan va sur jag blev. Det var liksom våran klassresa och dem hade bestämt allting. Allting! Mitt "lag" bestod av mig och tre killar som jag typ inte känner eller umgås med. Så jag bytte till Felicias lag. Föräldrarna vart inte så glada. Hehe! Sen efter middagen (som vi åt vid 17 =S ) så sket typ alla i de så kallade "lagen" och sprang runt i egna grupper. Men i storts sätt måste jag säga att det var ett bra val av föräldrarna att åka dit. Det va kul. Men jobbigt och varmt som in i helvete. Ångbastu i vartenda rum. Vart helt slut i armarna när vi åkte därifrån av all klättring på klätterväggar.

Imorse gick jag och Felicia upp strax efter åtta och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi ner till Greipsholms slott där vi mötte upp med color guarden och bandet. Den här gången var det fyra som kom. Inklusive mig och F. Så himla trist att det aldrig är folk som dyker upp. Men men, Lasse kickade dem som inte hört av sig idag så. He he..

Som sagt, långt inlägg idag. Vet inte ens om jag fick med allt. Men i så fall lägger jag till det senare. Bilder kommer också. Så fort jag har fått dem. Haha. Nu ska jag städa mitt rum, vå ska ha gäster ikväll. Ciao !

Äventyr på sjön

Nu har jag just kommit hem från min mormor och morfar. Det va trevligt! Badade massor med mina kusiner och så rodde över sjön till andra sidan. Amelia, min 10-åriga kusin sa några sjukt roliga grejor idag också.. Hehe, vi höll på att bada och hoppa från båten och så skulla Amelia simma runt för att klättra upp båtens badstege. "Aaj, nånting bet mig i röven!" Haha, shit vad jag garvade. Det låter kanske inte så kul med trust me, det var kul just i stunden. Eller som sen när vi rodde (notera: Rodde !) över till andra sidan sjön så säger hon ungefär mitt på sjön "ameeh, tänk om vi får motorstop nu då". Blond men söt ! Jaja, imorn blir en rolig dag. Först skola med typ inga lektioner utan vi ska baka med våra språkgrupper. Sen ska vi ta vårat spexfoto och efter lucnh bär det av till Boda Borg. Hoppas det blir kul! Jag, Felicia och Khazan ska krigsmåla oss. Damn, va heta vi kommer va. ;) Haha! Sen ska jag sova hos Felicia natten till lördag så jag vet inte hur mycket jag hinner blogga innan dess. På lördag morgon har vi uppträdande på Gripsholms slott. Jag är hemma lördag vid lunch ungefär. Om det var nån som undrade. Usch, shit det känns som hela golvet och rummet gungar. Jag brukar inte bli sjösjuk när jag åker båt, det kommer efter istället.  Nu ska jag ta och packa en väska till imorn. Hoppas ni får en bra dag imorgon. Puss !

image39

O.C - blooper

Jag döör av denna värme. Visst är det skönt men ibland kan det bli för mycket. Jaja, ska bada sen så blir det bättre. Idag har jag gjort klart matten i skolan så nu är jag klar med det också. Ska bara göra klart en fördjupning i teknik som nästan är klar och sen imorn ska jag göra en muntlig mvg-uppgift. Vi hade orientering som sista lektion och jag höll seriöst på att svimma. Men det gick hyfsat bra i alla fall för att vara typ tredje gången i mitt liv som jag orienterar. Ikväll ska jag åke ut till min mormor som fyller år och äta middag där. Bada, bada, bada! (: Den här videon är så rolig. Jag skrattar varje gång. Den här scenen är rolig i serien också men den här är ännu värre. En O.C-blooper med Ryan.


Nationaldagen

Idag vaknade jag strax efter åtta och fick panik för att klockan var så mycket. Sen insåg jag att det var ledigt idag och somnade om och sov till tio. Jag gick upp, åt frukost, gjorde lite matte, gjorde mig iordning för dagen och sen packade jag ner mina badkläder i en väska som mami hade ställt fram. Sen åkte jag och familjen ut och tog båten till en mysig ö där vi spenderade dagen. Lyckades göra mig rejält illa också. Jag hoppade i land först och skulle förtöja båten. Men så halkade jag på typ sjögräs på en klippa och nu har jag skiitont i rumpan och kan knappt sitta.. Men förrutom den lilla incidenten har min dag varit bra. Har legat på en klippa och solat större delen av dagen och med resultat kan jag ju säga. Har fått massor med färg idag..  which I'm very proud for! Sen vi kom hem har jag hunnit göra lite matte till. Ska göra de 8 sista talen i skolan imorn och sen göra provet. And then I'm done. Foreveeer! Eller ja, forever klar med 9:ans mattebok i alla fall. He he!

Svenska flaggans dag idag, och apropå flaggor gjorde jag misstaget att låta Felicia ta med sig min flagga hem. För jag ska sova hos henne fredag - lördag och vi har uppvisning på Gripsholm på lördag morgon. Anyways, jag som normalt brukar flagga en liten stund varje dag håller nu på att gå under. Jag var till och med på desperat i helgen att jag tog en kratta och snurrade med. Haha, patetiskt! Jag vet inte vad jag egentligen försöker säga.. I miss my flag that's all. Nu: Dusch och sen säsongens sista Grey's.

Grattis Sverige !

Nu blev jag jätte blogg-sugen. Tihi! Förresten är det ju ledigt från skolan imorgon. Det är ju nationaldagen. Grattis till Sverige eller vad man nu ska säga. Haha! Tänkte spenderas med matteplugg. Måste bli klar med sista kapitlet tills på torsdag då jag ska göra sista provet. Sen pratade mamma någonting om att ta båten ut till en mysig ö och grilla och ha picknick. Myspys! (= Det blir säkert trevligt. Annars får jag se vad jag hittar på. Det återstår att se.. Haha, gud va nördigt. Men jag var bara tvungen att skriva det. Det liksom kom upp i min hjärna. Min hjärna som förövrigt är väldigt overloaded by all kinds of stuff. Så därför ska jag gå och göra mig iordning nu. Försöka komma i säng innan midnatt. Godnatt !

Säsongsavslut för DH...

... och jag tycker fasktiskt att det slutade bra. Med alla hemmafruarna menar jag.. Susan och Ian, Lynette och Tom, Gaby och Carlos (även fast det inte är ett par längre) och framför allt mellan Bree och Orson. Shit vad läskigt det var. Jag var fett rädd när Gloria höll på att mörda Bree. Men det slutade ju som sagt bra. Tråkigt bara att det var sista avsnittet. Nu måste jag vänta tills i höst för att se resten. Snart finns det inget att se längre! O.C är slut (snyft!), DH är slut och imorn är sista Grey's också. På ett sätt är det ju bra att det inte visas serier på sommarkvällarna för det är så lätt att man missar nått då för att man är ute. Men samtidigt vill man ju se vad som händer.. Jaja, min storfavorit på sommarkvällar är i alla fall Midsumer Murder. Fast det är konstigt att inte alla redan har dött i den lilla byn med tanke på att minst en blir mördad varje tisdagkväll under hela sommaren. Hehe ;)


image38

9:ans sista fredag.

Sommar, sommar, sommar, sommaaaaaar! And I love it.. Imorse fick vi reda på lite mer om aktiviteterna på fredag. Först ska vi baka med våra språkgrupper. Jag föreslog Quesadillas som är så himla gott. För dem som inte vet vad är så är det tortillabröd som man steker med ost och äter med typ salsa eller guacamole. Men våran spanskalärare tyckte att vi skulle göra Sangria istället. Alkohol fri då.. Obviusly. Sen på förmiddagen ska vi ta vårat spexfoto á la moviestars. Hoppas verkligen att alla kan engagera sig så pass mycket att de klär ut sig. Sen efter lunch ska vi åka till Oxelösund och Boda borg. Det är som ett äventyrsplace där man i lag gör olika saker. Visste faktiskt inte vad det var förrän i helgen när jag fick reda på vad vi skulle göra. Men det verkar kul, nästan lite som fångarna på fortet. Sen skulle vi ha taco-buffé där också och kommer hem runt nio. Trevligt trevligt!


image37

Sista veckan

Jag är helt säker nu.. ! Den här veckan är det som kommer bli min död. Ärligt, jag kommer inte palla. Suck! Jag är så trött. Och ändå måste man plugga asset av sig nu sista veckan. Gosh, give me a break someone. Jag har kvar:

  • Ett helt mattekapitel + prov, klart senast torsdag
  • Redovisa mitt Tal i svenska, görs tisdag
  • Mvg-uppgift i SO, görs tisdag
  • En NO-fördjupning i teknik, klar senast torsdag
  • En uppsats om en kompositör, klar senast torsdag
  • A "letter to the editor", klart senast torsdag

  • Det löser sig säkert till slut (I hope!) men just nu känns det ganska hopplöst. Annars har det varit en bra dag idag. Varmt och skönt. Vi gick ut på rasten och satt och solade. Lyckades få lite fina bilder också.. Haha, aaalltid min tunga. Vette fasen vad jag har för problem.


    image36
    Jag, Kamal, Khazan, Felicia och Jossan.. Fin fjortispose jag lyckades få till. He he!

    En dag på stranden?

    Gosh, vilket underbart väder det har varit idag! Strålande sol och inte ett moln på himlen, hade inte vart fel att ligga på mysig strand idag och kunna bada när man vill. Det sägs att det ska hålla i sig hela nästa vecka också så det är väl bara att hoppas.. Jag och Simon skulle se spider-man 3 igår kväll. Men tydligen får bion inte visa filmen om det är mindre än tio pers som ska kolla. Knäppt.. Men men, vi hade kul i alla fall. Spelade tennis och satt och pratade på en brygga. Det va jättemysigt! Idag har jag varit ute största delen av dagen. Solat, pluggat och spelat badminton. Det är så sjukt kul! Sommaraktivitet numero uno.. Imorn är det skola igen. Sista riktiga skolveckan blir det. För nästa vecka har vi inga lektioner whatsoever. Hela måndagen och tisdagen ska vi repa till konserten som äger rum på tisdag kväll nästa vecka. Sen nästa torsdag slutar vi. Så den här veckan blir det att jobba järnet för att bli klar med allt tills på fredag. Stressigt! På fredag ska vi också ta vårat roliga foto med klassen och sen ska vi iväg på en överaskning som föräldrarna har ordnat. Vi skulle egentligen åka på klassresa till Grinda men den vart inställd så då fixade dem nått annat. Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Och ladda inför veckan.. Godnatt sötisar.

    image35

    Blir inte alltid som man tänkt sig.

    Nu har jag precis kommit hem från uppvisningen. Det gick halvbra. De blåste rätt mycket och med tanke på att vi stod på ett tak så kändes det rätt riskabelt att kasta. Men vi gjorde vårt bästa och det är väl det som räknas. Fick ett antal tusen för spelningen i alla fall. Hehe.. Men tydligen hade våran kära manager Lasse inte berättat allt. Jo visst, vi skulle stå på et tak det visste vi. Men att det taket var 8 meter högt hade ingen fått reda på. Eller att hela grejen var en överaskning och att vi inte fick synas förrän bandet började spela. Mina ben skakar fortfarande lite. Usch, jag är så höjdrädd.. Men det gick som sagt hyfsat bra. För att vara 8 meter upp i luften för sju halvt höjdrädd tjejer och kasta flagga medans det blåser. He he.. Det blir ingen Pirates i etown idag heller. Det blev så krångligt med alla tåg hit och dit. Men vi ska se Spiderman tre istället.  ;D Jaha, så var sommarvädret tillbaka också. Det är konstigt egentligen, sol och varmt på helgen med pissigt och regnigt på veckodagarna. Fast det är ju helgen som är veckans höjdpunkt. Nu ska jag ta och plugga lite. (:  Hejs

    Sommarplaner

    Jag kunde inte blogga igår tyvärr. Vårt internet la ner och det är fortfarnde cp. Så nu sitter jag på min pappas pc.. Måste blogga. Ha ha! Igår kväll var jag och familjen på middag hos fam. Ingelgård i Danderyd.. Det var trevligt som alltid. Mina föräldrar satt och pratade semester med Mathildas föräldrar (som förövrigt är mina gudföräldrar) och de bestämde att Ingelgårds ska komma ner till oss på Lavelane. Lavelane är ett ställe i Frankrike som min mormor och morfar äger tillsammans med några kompisar. Hur som helst så ska Mathilda med familj bo på Lavelane i en till två dagar och sen ska vi tillsammans bila därifrån upp till de franska alperna. Fasen va kul vi kommer få ;D Visst lilsis' ? Undrar om det finns snö.. så man kan ta sig ett åk eller två på brädan. Haha, fast det blir i och försig kanske lite krångligt att släpa med sig snowboarden genom halva europa. Jaja, annars var det en bra ide..

    Igår i skolan fortsatte vi diskutera om vilka vi ska klä ut oss till på vårat sista klassfoto, tema: Filmkaraktärer.. Vi försökte komma på vem K skulle vara och det kom förslag som pocahontas, Jasmin i Aladin, Esmeralda i Ringaren i Notredame och Jane i Tarzan. Haha, men det förslaget lyckades jag sno åt mig och K som tyckte att jag skulle passa perfekt som Jane sa att jag fick va henne. Haha, så nu ska jag va Jane.. Med gul skjorta knyten på magen och ett grönt typ skynke. Haha, snyggt.. inte! Lägger ut bilder sen.

    Idag ska vi har Color Guard uppvisning på ett förtag är i stan. De har typ 40-års jubileum eller någonting sånt.. Det blåser lite ute så får se hur det går. Med tanke på att vi ska stå på ett tak. Scary.. :P Sen blir det Potc (igen ja..) i Eskilstown :D

    Det blev ett långt inlägg idag. Men men.. lägger in en bild på poolen i Lavelane med huset i bakgrunden. Mitt Paradis, hihi! Nä, nu ska jag hoppa i duschen och sen ut och träna lite flagga med A så att vi är redo för uppvisningen. (: Puss

    image34

    RSS 2.0