Movienight !

Är förvånandsvärt frisk trots vare den iskalla nollningen. Lite ont i halsen bara men inte ett dugg hes, konstigt. Jaja, dagen har bestått av skola. Engelska, svenska, lunch på kebaben, historia och sen idrott med rugby. Jag flög som en vante när folk tacklade mig. Well well, har lite bråttom nu. Eller de tror jag i alla fall.. Ska till eskilstuna med lite folk och kolla på bio med vet inte vilket tåg vi ska me. Vilken film är fortfarnade inte heller bestämt, vad jag vet. Imorgon kanske vi ska dra till en klasskompis named Carl och chilla hos honom i Arboga. Får se om jag hänger på eller inte. Nu ska jag göra mig iordning och sen måste jag plugga lite innan vi sticker. Ha en trevlig kväll allihopa, det ska vi ha !  Puusss

image317

Dagen efter..

Jag.är.trööött! Skulle kunna somna vilken sekund om helst. Och ändå har jag stått ut en hel skoldag, duktiga jag. Fast jag skippade sista lektionen, spanska. Jag sa till min lärare redan förra veckan att jag funderade på att sluta men han sa åt mig att ge de en vecka till, and so I did. Och igår så hade jag verkligen bestämt mig för att sluta. Men när jag väl sa de så pratade han i princip bort de och jag vette fasen vad som hände. Men jag gick i alla fall inte på dagens lektion. Får se om han ser det som skolk eller accepterar att jag slutar. Hade ingen matte idag på förmiddagen så vi (jag, Olivia, Hugo, Gustav, Calle och Steffy) gick och satte oss på Shelins, ett café. Vi köpte en hel bullängd som vi delade systerligt och broderligt och jag brände sönder min tunga på mitt te.. aaj ! "/ 

image316

Felix håller på att bli kommentarernas mästare i min blogg. Även denna gång hände de på företagsekonomin. Vi satt och diskuterade affärsidéer m.m..
Felix: Men vad är faktorisering nu igen ?
Jag: Faktorisering är det vi håller på med i matten Felix !
Haha, och då satt ändå Felix längst bak i klassrummet och jag på första raden. En stund senare ställde Sara, våran Företagsekonomilärare, en fråga. "Kan någon förrutom dem på första raden svara?" Hahaha...

Förövrigt kan jag berätta att mitt hår nog aldrig varit lenare. Antingen var öl blandat med ägg en superkur för mitt hår eller så hade Gustav någon slags mirakelshampo ?
Nu: engelska plugg, Las Vegas och sen sängeeen !


EF07, SHALALALALALA !

Nollningen igår var bääst ! Shiit va kul vi hade, EF07. Efter skolan åkte jag hem och käkade lite. Sen åkte jag hem till Gustav där några hade varit och taggat. Olivia bytte om och sen rullade vi ner till visholmen där "ceremonin" skulle äga rum. Våran klass va lätt snyggast i våra sönderklottrade adidaströjor. Vi kom dit och fick några ägg knäckte i huvudet och ingeggade i håret, mysiigt! Orkar inte dra allt som hände men vi körde en del lekar och höll på att frysa ihjäl. Trots att vi stod och kramades och hoppade och skrek. Så efter klädstrecket och badet fick vi gå hem. Eftersom Gustav bodde närmast dorg vi hem till honom och duschade och bastade. Ett mirakel hur vi fick plats typ 5 pers i en dusch, hehe. När vi hade värmt upp oss lite och rensat ut åtminstode den störtsa delen av allat ägg ur våra hår så satt vi i hans källare och chillade en stund. Sen när Kathrine kom och det var dags för eskilstuna-tjejerna att ta tåget hem gick vi till kebaben och O & K käkade lite. Jag var inte så hungrig så jag skippade de. Sen cyklade jag hem och åt lite mackor istället och duschade länge. Bilder från nollningen kommer förhoppningsvis inom snar framtid !

DAGENS...


Tabbe: Som sagt så trodde jag inte att jag hade några lektioner idag. Men där hade jag fel ! För jag har nämligen valt till en kurs i datakunskap. Och hon som jobbar i kansliet hade sagt att om det fanns plats på kursen så skulle hon höra av sig. Så jag var inne och kollade min "skol-mail" igår men hade inte fått nått meddelande. Så imorse klockan 08.55 loggar jag in på min schoolsoft för att anmäla att jag inte kan närvara på grammtiklektionen. då ser jag att det står att jag har Datakunskap kl.08.50. Heelvete ! Så jag flög in i duschen och duschade på typ fem minuter, klädde på mig, sminkade mig och hoppade in i bilen och pappa skjutasde mig. En halvtimme sen blev jag, kunde ju vart värre.

Äventyr: Igår betämde jag mig för att börja "samla" på registreringsskyltar. Så heela dagen har jag letat efter 001 för att sedan fortsätta med 002, 003 osv. Varenda bil på väg till Eskilstuna och hem kollade jag men iiingen 001a. Så när jag och pappa åkte hem från ica när vi hade handlat middag så ser pappa en 001a.. men inte jag ! Så vi vänder och följer efter bilen genom bokstavligt talat hela stan, men vi tappade bort den. Så nu måste jag leta efter en ny. Suck !

Inköp: Ett svart cardigan från JC och ett vitt ribbstickat linne från H&M.

Plugg: Engelska, datakunskap, naturkunskap och histooria

Nyhet: Tydligen hade jag läst fel på mailet igår, så nollningen är fortfarande imorgon. Får se hur det blir nu i och med att 3orna inte ens får kasta ägg och vatten på oss. Jajaa.

Upptäckt: En gång var jag och Olivia nästan släkt. När våra småsyskon va ihop.. Haha sött ! =P  Fast de var typ när dem va tio eller nått, men ändå !

Kvällsaktivitet: Jag hade ju tänkt att plugga. Men precis när jag skulle börja så kom Hugo, Gustav och Olivia över och frågade om jag ville käka pannkaka med dem. Våran favvohobby ! Haha.. så vi gick över till Hugo (vi bor grannar) och lagade ungspannkaka. Jag hade i och försig redan ätit men jag dog inte av lite pannkaka också. Sen när Hugos mamma kom hem så hade hon med sig tröjor. 30 stycken sprillans nya adidas tröjor som våran klass ska skriva på och ha imorgon på nollningen ! Daamn, va bäst vi kommer va.. EF07 . Har hittills vart ganska "rädd" för europaskolans nollningen eftersom den sägs vara en av Sveriges värsta, men nu är jag så jäävla taggad !


    
  


Nu har jag i alla fall läst klart alla sidor i historian tills imorgon och gjort klart nästan alla uppgifter som ska va klara tills på torsdag också. För jag kan tänka mig att det inte blir jättemycket plugg imorgon. Får se om jag hinner blogga imorgon eller inte. Vet inte när jag kommer hem. Men nu ska jag gå och göra mig iordning och sova. Är sjukt trött plus att jag behöver ladda för morgondagen.. Vi är på gång, vi är laddade vi är tända !


Skoooolk !

Upptäckte för en stund sen att det inte blir någon skola för min del imorgon. Har nämligen bara en lektion, grammatik mellan kl. 12.30 - 13.20. Men kruxet är att kl. 13.00 måste jag infinna mig hos tandläkaren i etown, vilket betyder att jag måste åka hemifrån runt. 12.30.. Därmed "hinner" jag inte med nån school imorgon. Dessvärre tror jag dock inte att jag lyckas smita undan plugget, får bli lite läxor hemma istället. Men en liten sovmorgon ska jag i alla fall unna mig själv. (: Sköönt !  Nu väntar min stora, varma, gosiga säng.. Godnattpuss

image308
Kajsa är en duktig fotograf

Update

Skittrist väder så jag orkar inte ens lämna datorn. Blir ytterligare ett blogginlägg istället. Sen jag kom hem från skolan har jag gått en lång hundpromenad i skogen och pluggat lite matte och naturkunskap.

Lite nytt då:
→  Nollning på onsdag. 
→  Eskilstuna imorgon, tandläkaren + shopping.
→  Tacos till middag, I loove it !
→  Tomas Ledin är bäst ! Har alltid vart och kommer alltid att vara.
→  Jag tycker om min klass, EF07 is the shit !
→  För varje dag som går blir jag mer och mer desperat efter snowboardåkningen.

käärlek ' / Johanna


Beslutsångest !

Fick idag reda på att insparken blivit flyttad från den femte till den 15de september. Vilket betyder att den krockar med Liseberg-resan. Så himla typiskt! Och nu vet jag inte alls hur jag ska göra, vill gå på båda lika mycket. I och försig har jag hört att insparken inte ska va så kul för ettorna, men jag vet inte. Och fest kan man ju gå på vilken helg som helst. Liseberg däremot är now or never. I alla fall this year. Men både insparken och Liseberg kan man ju gå på nästa år också. Usch jag verkligen hatar sånna här beslut. Hjääälp mig !

image307


Olivia är popkung

Vad gör EF07-eleverna när de är äcklig skolmat ? Svar: Går hem och gör pannkakor och popcorn istället. Haha, det är helt sant. Jag, Gustav, Hugo och Olivia ville inte ha fisk med cornflakestäcke (blää) och eftersom dem åt på kebaben 8 gånger förra veckan var inte de heller nått alternativ. Så det blev pancakes hos Hugo istället. Gott gott !

   
Bild 1: Hur bleek är jag egentligen?  Bild 3: Gustav är schteekig !

Efter lunch hade vi företagsekonomi.. Våran uppgift var att komma på bra/dåliga affärsidéer. Ett förslag på en dålig var hundresturang. Så Felix kom på ett till; djurcafé.

Jag: Men Felix det är ju typ samma sak som hundresturang
Felix: Nähä, där kommer ju inte katterna in.
Hahahahha.. älska Felix !

Kräftskivan

Mycket trevligt igår, både på dagen och kvällen. Först tipspromenad, kräftor + paj, wii-spelande, efterrätt och sen kollade jag och Kajsa på Säg att du älskar mig. Fy fan va hemskt den filmen är alltså. Usch ! När filmen var slut drog vi oss tillbaka hem till Kajsa där dem flesta faktiskt redan hade dragit hem. Lite folk (därbland mina föräldrar) satt däremot kvar. Björne plockade fram gitarren. Några av grannkillarna badade i poolen. Jag och Kajsa däremot tog varsina täcken och satte oss och mös i solstolarna under en mycket stjärnklar himmel. Myspys ! Kom hem strax efter ett och gick och la mig.

   
  


( Lyckades på något sätt få med mina fingrar på femte bilden.. Hah, amatör! )

Ingen rubrikfantasi

Igår var de skola som vanligt. Engelska, svenska, lunch, historia och sist idrott. På lunchhåltimmen cyklade vi ner till hamnen och åt glass. Efter skolan cyklade vi hem till Hugo och badade i poolen. Och så började vi prata om skadastånd och sånt och att Gustav kunde bli blind av sin diabetes. Så Olivia kom med den brillianta idéen att lära honom teckenspråk, just in case. Hehe... En mycket bra idé om det inte hade varit så att han va tvungen att se för att kunna använda teckenspråk.

Efter badet åkte jag, mams och Oscar till Eskilstuna och shoppade lite. Jag köpte ett par svart byxor, en vit skjorta och en randig stickad cardigan och sen skärp.. Allt från Gina Tricot. (Kanske lägger in lite bilder senare.) Sen åkte vi och handlade mat och sen hem. På parekringen till ica såg jag en bil men reg nummer PMS, stackars killarna som ägde bilen. Hahaha ! Efter middagen kom Hugo och Gustav över till mig och kollade vi på tv. Sen gick vi och Kajsa en promenad med Hazel och sen kollade vi på ytterligare en film när vi kom hem.

Idag har det hittills inte hänt så mycket. Orkade inte följa med till golfbanan så jag stannade hemma och är hundvakt. Kajsa, Hugo, Olle och Gustav är här också. Vi gick en promenad med Hazel imorse, spelade wii, cyklade till stan och åt pizza och nu sitter vi och spelar game cube. Ikväll blir det som sagt kräftis på gatan. Ciaao

Move your body

Give me a man who can dance ! Shiit va folk (inklusive mig och Khazan) skrek på Voice07 när Hakim och Danny Dee dansade.. Man kan verkligen höra hur skriken stegrar.

image294

Kräftgolv á la gatan på lördag

Ännu en skoldag, ännu fler böcker, ännu fler arbetsscheman, ännu fler namnlekar/namnskyltar.. It's the same all over again. Ska faktiskt bli riktigt skönt när de drar igång lite mer på riktigt. Imorgon måste jag skriva klart mitt brev till engelskaläraren och läsa en miljard sidor i våran 3 kilos tunga (Jag lovar !) historiabok , pust ! Men sen har vi bara idrott och sen är de heelg ! På lördag har vi våran årliga kräftskiva på gatan som inleds med en golftävling på morgonen. Får se hur mycket jag känner för att gå upp tidigt om jag följar med eller inte. Men de brukar bli riktigt kul, och jag älskar kräftor!

Satt och åt middag för en stund sen, mamma är kvar på jobbet så de var bara jag, pappa och lillbro'.. Sitter försjunken i min egna tankar och säger helt plöstigt "Har någon av er sett min nagelfil ? .. hehe, oj uhm" Kanske inte rätt personer att fråga, men damn it den är spårlöst försvunnen. Hur som helst så ska jag snart hugga in på den stora, feta, saftiga historiaboken.. zzZ ? Sen blir det Las Vegas. Ska försöka få pappa att hjälpa mig ta ner min snowboard från vinden också. Tänkte att den ska få sova i min säng fram tills i vinter.  

(ps. Jag har blivit dålig på att lägga upp bilder.. Men jag ska fota min bräda sen och lägga in bilder på den. Om vi nu tar ner den någon gång.. d.s)


Första skoldagen

Idag var de första riktiga skoldagen för mig. Dagen började med grammatik lektion. Följt av svenska och sen lunch. Orkade inte käka skolans mat och hade ingen lusst att hänga på och äta kebab så jag drog hem. Hehe, faktiskt ganska skönt ! Efter lunchen hade vi spanska, som jag har bestämt mig att fortsätta med (tror jag?), och sen hade vi engelska och sist historia. Engelskan verkar helt suverän ! Våran lärare sa typ att vi ska försöka prata så mycket engelska som möjligt på lektionerna. Haha, I love it ! Historialektionen var lite småseg, eftersom läraren blev pappa för bara någon vecka sen så hade vi bara utdelning av böcker och information om vilka läxor vi har till nästa gång. Skulle egetnligen slutat 16.30 men fick därför sluta lite tidigare. Jag och paps drog ner till bokia för jag insåg att jag behövde införskaffa lite school supply.. Men nu är de gjort ! Fick idag reda på när nollningen kommer äga rum. Om en vecka, den 29de.. Kan inte direkt säga att jag längtar. Hehe ! Insparken har vi onsdagen den 5de sept. Japp ni läste rätt.. en onsdag ! Hehe, kuul ? Men de blir nog säkert bra ! Nu ska jag ta och slå Andreas en pling. Ciaao !

image293
(Bjuder på en bild från gårdagens "poolparty" !)


Dålig uppdatering, jag vet !

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen på senaste tiden. Men det har varit så himla mycket de senaste dagarna så jag har helt enkelt inte hunnit. Ska dra allt om skoldagen lite kort här nu bara. Kom dit, fick information om skolan m.m. Sen blev vi indelade i klasser. Jag går i EF07, det är både europaelever och företagselever i samma klass. De flesta jag känner som skulle gå företag kom i min klass så jag är nöjd. Fick ett kanonbra schema. Tisdagarna har jag bara en lektion, grammatik mellan 12.30 och 13.30.. Soft ! Fast nu ska jag välja till en kurs i datakunskap så då kanske jag får fler lektioner då. Igår efter skolan var jag me Martin och Andreas Strömberg en stund. Sen kom Hugo och Gustav och vi kollade på en film, Van the Man 2. Trevligt trevligt !

Idag har vi haft typ stadsvandring. Vart runt i hela stan. Till och med på ställen som jag aldrig vart förr.. Lite pinsamt att jag fortfarnade inte direkt hittar med tanke på att jag har bott här i typ fem år nu. Jag och Gustav kom i samma grupp så vi gick där i solen och bestämde att vi skulle dra hem till Hugo efter skolan och bada i poolen. Sköönt ! Sen kollade vi på en film som heter Se upp för dårarna. En svensk film, faktiskt ganska bra.

Angående bilderna från Voice07 så vet jag inte om det är nån ide att ladda upp alla. Det är mest bara bilder från scen och man ser knappt vilka artister det är.. Men jag bjuder på en från rulltrappan på MQ. Jag, Katrin och Khazan !


image292

Igår och idag

Och som att det inte var nog med all typ träningsverk (eller vad sjutton det nu var, ont hade jag i alla fall) från igår så har jag plågat min stackars kropp ännu mer idag. Burit flyttkartonger, möbler och alla möjliga saker in och ut ur flyttbilen. Min rygg har i princip gått sönder. Usch, ont ont ont ! Anyways, skolstart imorgon. Första ring damn it ! Haha, jag känner mig så liten ändå. Eller inte liten men inte så stor som man tror att man ska känna sig när man börjar gymnasiet. Det kanske kommer vem vet. Är en aning nervös men så ska de väl va.. Ska samtidigt bli helt galet kul !

Igår, the Voice07. Helt klockrent ! Jag, Khazan och Katrin tog tåget in till Stockholm. Där vi gick vi runt lite och kollade i affärer. Köpte två par Björn Borg trosor för halva priset på Björn Borg (obviously). Sen gick vi och käkade lunch på Mc Donalds. Sen gick vi till pub och mötte upp med Katrins kompis och sen gick vi ner till Kunsan. Inte jättemycket folk när vi kom dit faktiskt. Då var klockan typ fyra. Gick och ställde oss längst fram. Typ fyra meter från scenen. Stod dör och trängdes ett tag. Sen gick vi ut därifrån för att andas lite. Så då stod vi längst räcket på vänster sida om scenen precis. Hehe, där de filmas mest ! Får se om jag/ vi är me på nått. Lördag kl. 17 sänds konserten på tv. Finns egentligen inte så mycker mer att säga om själva konserten. Har redan sagt att det va grymt bra musik ! Tog tåget hem efter konserten. (Har massa bilder som jag ska ladda upp. Men just nu verkar de inte funka att lägga in de på datorn från mobilen så jag gör de imorgon, om jag hinner. )

Idag har jag som sagt hjälpt till att flytta åt min farmor. Tungt ! Men nu är de mesta fixat i alla fall. Så nu ska allt bara packas upp och möbleras och så. Ska tapetseras i vardagsrummet också. Får se när de blir gjort. Blir väl lite fullt upp nu när skolan börjar.

Nu ska jag städa lite, suck, men jag måste. Mitt rum är ett disaster! Sen ska jag packa min väska och kolla kläder till imorgon och sen gå och lägga mig. Wish me luck tomorrow !


The Voice07

Jag är helt död i hela kroppen. Gått, stått, hoppat, dansat, skrikit och inte minst shakeat ass. Men det har varit en jättetrevligt dag. Mycket bra musik och bra artister! Hinner inte blogga mer om de just nu, eller rättare sagt jag orkar inte, men jag ska göra de imorgon. Efter att vi har flyttat. Eller well, flyttat åt min farmor. Åker tidigt imorgon bitti så vi får se när jag kan blogga. Hoppas eran dag har varit lika bra som min. (ps. Jag kommer va sjukt hees de kommande dagarna. Perfekt till skolstarten.. hmm inte ! ds.) Godnattpuss


The story of my hair.

Jag har funderat.. längee ! När jag va liten så hade jag rakt hår. Sen typ i sexan - sjuan där någon gång så började de våga sig lite, så att det såg ut som att jag hade lite självfall. I början av åttan började de bli riktigt lockigt. Men då plattade jag de hela tiden. Så då märktes de knappt att de hade blivit lockigt. Sen i början av våren i åttan, alltså våren 06, så orkade jag inte platta de längre. Och helt plötsligt hade de blivit superlockigt. Jag har ingen aning om hur allt detta gick till. Alltså är de så att man typ ändrar hårtyp under sitt liv ? Eller är det bara mitt som har fått spasm då och då och liksom intaget en ny style, på eget behåv. För hår är väl döda celler ? Eller har jag fått de helt om bakfoten.. I våras var mitt hår ultimatlockigt. Och ibland gillar jag de, tycker att det är snyggt och häftig. Men ibland hatar jag de verkligen och förstår mig inte på folk som säger att det vill ha lite självfall och vågigt hår. Men alla har väl olika smak antar jag och de som har rakt hår vill ha lockigt och de som har lockigt vill inte hals ha volym utan platt och tunt. Men nu i sommar så har mitt hår blivit riktigt långt. ( Och solblekt, which I loove! ) I och med den här längden är det nu inte så lockigt. Utan mer vågigt istället. Det är som att håret har blivit för tungt för att orka krulla sig.. Och right now, just idag, så gillar jag mitt hår. Har inte tvättat det idag vilket gör att det inte är så jättemycket volym (eftersom jag sov på de,) men samtidigt lite vågigt. Och bara därför kände jag att jag vill blogga om de. Slänger in en bild också !

image294

Andreas ditt asshole !

Satt och chattade med Andreas. Han försökte lura mig med allt möjligt skit, typ att Ryssland höll på att förklara krig mot Sverige. Eller att Kungen dog igår. Hah, buullshit ! Men sörru lilla vännen såå lättlurad är jag inte. Sen löd konversationen..

Andreas säger:
okej nu talar jag sanning, vet du vem som
låg bredvid oss och solade på en strand på gotland
Johanna säger:
haha, nej ?
Andreas säger:
jo helt sant 
Johanna säger:
va?
Andreas säger:
oj, jag glömde säga vem
Johanna säger:
HAHAHAHAHAHAHAHA
Andreas säger:
HAHA
Andreas säger:
idol-ola
Johanna säger:
OH FY FAAN ! Såg du hans mage ?

Typiskt mig att alltid tänka på sånt först. Har aldrig i mitt liv varit så avundsjuk på någon tror jag. Men sen fick jag reda på att han tydligen hade hittat på de också. Lite lättad kan jag säga att jag blev för jag vet inte om jag hade kunnat fortsätta leva med kunskapen om att Andreas faktiskt SETT Idol-Ola. Haa, nu har jag lugnat ner mig. Tydligen är jag så lättlurad. Men jag menar hallå, vi snackar om Sveriges heeetaste kille här !

image290

Voice imorgon

Vad är meningen med att sätta sin mobil på alarm klockan 9 på morgon en och tvingas gå upp ur i sin mysigt varma supergosiga säng som aldrig varit skönare ? Svar: Sista dagen på sommarlovet. ( Jag räknar inte helgen ) Suuuck ! Men men, jag måste erkänna att det ska bli rätt skönt att få sitt liv back on track. Blivit alldeles för mycket sitta-inne-dagar de sista veckorna nu. Så nu måste de bli ändring på den tillvaron. Yes, så får de bli ! Jag lyckades dock inte riktigt med mitt mål imorse. Kl. 09.54 lämnade jag min säng. Åt frukost, klädde på mig och cyklade ner till paps som redan var i farmors lägenhet och tapetserade. Vi började redan igårkväll men hann aldrig klart. Jag  åkte därifrån kvart i nio igår och tog en joggintur i skogen innan Las Vegas började. Jag trodde jag skulle hinna på en kvart en tydligen tog spåret en halvtimme att springa. Jaja, hann se de mesta av avsnittet i alla fall. Så idag tapetserade vi klart hela sovrummet och imorgon flyttar hon. And speaking about imorgon.. VOICE07 ! Hoppas vädret blir fint bara, inte inte inte regn. Någon mer som ska dit ?

image289

Idag har jag och mami varit nere på seb och fixat nytt bankomatkort till mig. Dum jag som va så hade jag glömt koden när jag och Felicia var och shoppade i Stockholm förra veckan. Så idag fixade vi nytt.. Måste bara fixa id-kort nu. Idag kom också övningskörs-materialet som vi beställde. Så nu måste vi bara gå förarbeviskursen och sen damn it ska jag köra.

Avslutningsvis.. bara bäst !
Timbaland - Apologize
Akon - Sorry, blame it on me

The end's not near..

it's here ! Det är sant som mamma säger. Jag måste börja gå upp tidigare nu (och lägga mig tidigare) så att jag inte är heelt död när skolan drar igång om tre dagar... treee dagar ! My goodness va de här sommarlovet har gått fort. Känns de som i alla fall. Fast när man tänker tillbaka till början av sommaren så känns de som en evighet sen. Jaja, inatt läste jag ut Harry Potter 7an, sista boken.. Usch va sorgligt ! Mamma började läsa ettan högt för mig och min lillebror när vi var på Mallorca 2000. Och sen dess har jag varit fast. Ska inte avslöja något om boken för er som inte har läst än men jag kan säga att det är en av de bästa böcker jag läst. Alla Potterböcker är jättebra men den här asså.. nej nu ska jag inte säga mer för då kanske jag avslöjar nått. Har stor respekt för J.K Rowling kan jag säga !

image292 image293

Vet inte vad jag ska hitta på idag. Någon utomhusaktivit tror jag inte vädret tillåter så de blir nog till att sitta inne idag.. lite trist men samtidigt ganska skönt. Är en aning orolig för hur vädret bli i helgen om det ser ut såhär nu bara. Kul och stå i ösregn på voice07, intee !

,


' Jag vill ha dig här på riktigt inatt
Och suga liv ur din halspulsåder
Ja för en doft av sommarens sista dagar
När vinden blåser in ifrån England
Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
'

Paradise ?

Daamn va jag gillar min nya design och header.. eller vad säger ni ? Header-bilden tog jag på Lavelane. Usch, vad jag saknar de. Poolen, utsikten, huset, allting! Det är så himla vackert ! Och ( det här kommer låta jätte filosofiskt men.. ) om man typ kommer till paradiset när man dör. Eller om man kommer någonstans och liksom lever där efter döden. Så hoppas jag att jag kommer till Lavelane igen.. Jag vet inte hur jag ska förklara de. Men ni kanske förstår. Att man lever kvar på ett ställe som har betytt mycket för en. Föralltid ! 

image286

Förövrigt kan jag berätta att jag hade en mycket trevlig kväll igår. Vi var ett par stycken som satt nere vid bryggan. Pratade, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt!

DN

Sitter just nu och väntar på att Martin ska komma hem från fotbollen och komma över. För er som inte känner någon av oss kan jag berätta att vi är grannar. Sen ska vi dra ner till.. well, nånstans var de och kanske åka lite båt. Vi får se. Idag har jag varit med Martin och vi åkte ner och badade en stund med Andreas. Varmt och skönt i vattnet ! Riktigt varmt till och med.. Sen har jag varit nere i lägenheten med paps och hjälpt honom lite. Igår var jag ju som sagt hemma hos min farmor och hjälpte henne packa. Boy, vad mycket man kan spara på utan anledning alltså. Hehe..

Newsflashes

Maan I am on fiiire.. Inlägg efter inlägg alltså. Back on track. Haha.. Jag tänkte bara meddela två saker innan jag går och lägger mig. ( Och läser Harry Potter tills ända in på småtimmarna). För det första så måste jag bidra med mitt nya uttryck. Jag har inte en susning aom var jag fick det ifrån. Jag bara sa det en gång för typ en vecka sen och nu kan jag inte sluta säga det. Tänk er med verkligen svenskt engelst uttal.. " Well well, what is väl a bale on the slott ". För det andra har jag nu insett att jag mååste klippa mig. Och det är snart ! Inte för att själva frisyren ser så gräsligt ut. utan mer för att det börjar bli så himla liksom tjockt. Så om inte längden behöver göras något åt så åtmonstonde behöver det tunnas ut. Jaja, får ta tag i det imorgon och ringa frisören. Varsegod for those pieces of information. Imorgon bär det av till stockholm igen, men denna gång inte för att shoppa. Johanna ska leka flyttgubbe ! Nu ska jag sleepa tight.. Godnattpuss
image284



























What up Kells?

What else is there to say except ' I totally älskar this song ! '  ?

 
R. Kelly feat. Usher - Same girl

( Jag vet att youtube-klippen ibland inte funkar på blogg.se.. Men prova att uppdatera sidan några gånger och se om det funkar bättre. Om inte så prova den här länken istället! )

Bon soir mes amis

(=God kväll mina vänner).. Japp, jag har nu näästan helt bestämt mig för att byta till franska som b-språk. Spanska kommer helt enkelt inte bli min grej är jag rädd. Ångrar bar att jag inte valde franska från början, men men.. Idag har jag inte gjort någonting egentligen. Vaknade sent och sen har de regnat hela dagen. Har läst ett antal kapitel i Harry Potter boken. När jag började läsa den så tyckte jag att det vat liite svårt med språket. Jag förstod ju i stort sett alla ord och så men det flöt inte på lika bra som i svenska böcker. Men nu har jag verkligen kommit in i det och jag tänker inte ens på att det är på engelska jag läser. Lite läskigt ibland faktikst. Jaja, imorgon funderar jag på att åka hem till min farmor i Stockholm och hjälpa henne att packa. Snäll som jag är.. (: Hon flyttar nämligen nu i helgen. Men vi får se.. Har planerat att träffa mr. Brate under veckan också. Det var länge sen sist. Eller några veckor i alla fall. Nu ska jag ut på hundpromenad med Hazel och Mami. Puss

Barfota på golfbanan ?

Hann aldrig blogga om dagens händelser förrut, blev bortkörd av brorsan. Det är förresten ganska segt att blogga om vad man gör på dagarna men jag har ändå inget annat för mig. (: Dagen började med en tur till golfbanan, det var tänkt att vi skulle gå en runda men vi stod bara på ranchen och körde lite. När vi åkte till golfbanan så svängde mamma inte av vid infarten till golfbanan utan fortsatte i rondellen:

Jag: Mamma, vart ska vi ?
Mamma: Ett varv extra i rondellen bara.
Jag : Vaarför ?
Mamma: För jag glömde svänga.

HAHA, smaaart ! =P Jaja, sen åkte vi in en sväng till stan för mor min skulle till affären. Mitt uppdrag var att gå hem med Hazel så länge så att hon fick en promenad. Men jag kom inte långt förrän jag blev upplockad av Gustav, Hugo och Jocke i Jockes båt. Så jag fick skjuts över sjön. Tack killar ! Sen behövde jag inte gå längre. Det blev nog årets hittills kortaste hundpromenix. Hehe... När vi kom hem åt vi lite lunch och sen drog jag och paps ner till lägenheten och jobbade lite. Rev bort tapeter m.m. Så nu ska det börja tapetseras och läggas golv. Hem igen, middag och ännu en tur till golfbanan. Mamma och lillebror gick en runda och jag och paps följde med som caddies. Jag fick för mig att jag vill prova att gå barfota på en golfbana and so I did. Spännande upplevelse måste jag säga. Haha, neeard !


Shopping i Estocolmo

Sorry mina vänner för den dåliga uppdateringen den sensate tiden. När man sitter hemma och har tid att blogga har man inget att skriva om och de väl händer saker så hinner man inte blogga. However så tänkte jag därför blogga om gårdagen nu.

Gick upp ovanligt tidigt, vilket var den enda nackdelen med gårdagen. Fast de tär lika bra att börja vänja sig nu, bara en vecka kvar. Herregud en vecka ! Tiden flyger iväg.. Jaja, satte mig på tåget och Felicia klev på på nästa station. Det blir en detaljerad story det här. Haha nejdå.. Men sen gick vi runt kring Drottninggatan och NK och så vidare och shoppade. Kom hem med en hel hög fynd. Bland gårdagens inköp fanns bland annat en kalender. Hade tänkt köpa den på Ordning&reda för jag hade fått 25% rabatt med senaste VeckoRevyn. Men jag fastnade inte för någon av deras kalendrar så jag köpte en annan. Med free design. Så nu kan jag välja fram- och baksida själv. På Ordning&reda köpta jag däremot ett pennskrin. Ett tiny ett, supersött. Kände att jag behövde ett nu till skolstarten. Hmm.. vad köpte jag mer ? Jo jusste, en snygg cardigan och ett par panties. De var så söta att jag inte kunda motstå att köpa dem, plus att det var half off. Sen köpte jag också världens snyggaste scarf, från Bikbok. Såg den när jag va i etown förraveckan och bestämde mig för att köpa den vid nästa tillfälle. Felicia hade också spanat in den när hon var i Göteborg så vi köpte en varsin. Tur att vi inte ska gå samma skola längre som vi sa. Fast samtidigt lite sorgligt måste jag säga. Och sen får jag ju inte glömma presenten som jag fick av Felicia. En aningen försenad födelsedags present. Tack babe ! Jättesnyggt halsband och ett par galet söta örhängen. I love 'em.. Och som grädde på moset (..wait! what ?) så när vi satt på tåget hem så kom min avi om att min väska fanns att hämta. Det konstiga var att den kom till min mobil.. Och här har jag i en veckas tid sprungit ut till brevlådan i pyjamas och bikini och gud vet allt så fort postbilen lämnat gatan. Well well.. Så jag mötte Mams och vi gick och hämtade väskan. And it's as perfect as I'd hoped.. Love at first sight. 

       
   

På kvällen när vi satt och hade ätit klart började mor och far prata övningskörning med mig. My gooood, vad jag är sugen på att köra. Har inte gjort det sen i Frankrike och det gick ju lite som det gjorde. Hehe.. vi beställde hur som helst hem ett paket med lite... well övningskörs-stuff. Kommer inte ihåg exakt vad det var men det var nån cd med övningar och sånt. Oooch när man får paketet kan man sen vara med och tävla om en liten smartcar-cab. Såå söt! Jag kan verkligen se mig själv i den bilden asså.. Hahaha, med rosa rattmuff och liknande. Eller leopard kanske ?
image283
















Hundra saker

Eftersom jag hatar lillasyster Mathilda så mycket (ironi!) så känner jag mig tvingad att fullfölja hennes request om att lista etthundra saker om mig. So here you go:

1. Jag älskar att blogga och gör det så ofta jag kan.
2. I'm a huuuuge fan of Pirates of the Caribbean.
3. Jag har åkt snowboard i 5 år och älskar det obeskrivligt mycket !
4. Jag är grymt inne i sista Harry Potter boken nu ..
5. Det senaste jag shoppade var örhängen, eller nej det var en väska förresten.
6. Jag saknar Lavelane så mycket att det gör ont.
7. Mitt annars så very curly hair har på grund av längden nu antagit en mer vågig form.
8. För tillfället lyssnar jag på P Diddy - Last night.
9. Jag bor i en grön villa med Mami, paps och lillebror .
10. Jag tjatar på mina föräldrar att nästa sommar bygga pool.
11. I natt sov jag i min favorit PJ, min Tomas Ledin tröja från en konsert 2003.
12. Jag har absolut inga planer för dagen.
13. Jag har bara träffat Felicia en endaste gång på hela sommarlovet. :'(
14. Felicia är min bästa kompis och jag älskar henne mest !
15. Senaste gången jag träffade Mathilda var nere i Frankrike. ( På Lavelane )
16. Jag har bott på tre ställen. Lägenhet, radhus och villa .
17. Jag är äldst av alla mina kusiner.
18. För tillfället har jag en crush på Heath Ledger.
19. Den av mina kompisar som jag har känt längst är Marcus.
20. Min mobil är en Sony Ericsson k810i, and I love it !
21. Jag saknar min barndomsbästis Charlie jättemycket !
22. Jag & Charlie skulle kunna skriva en bok tjock som bibeln med alla crazy saker vi gjort.
23. Jag är 100% svensk
24. Jag föddes på KS
25. Jag har bara gjort en fjärdedel hittills och det här kommer ta flera timmar för mig.
26. Jag har en brun Laberador som heter Hazel
27. Mitt rum har bruna väggar
28. Jag kanske ska till Sthlm med Felicia imorgon, hoppas !
29. Jag har varit i 19 länder.
30. Jag älskar att prata engelska.
31. Den läskigaste berg-o-dalbanan jag har åkt var i Las Vegas.
32. Jag brukar ge mig själv godisförbud.
33. Första gången jag träffade Mathilda var när hon va fyra dagar.
34. Jag älskar Ben &Jerry-glass. Fast vem gör inte de å andra sidan..
35. Jag åt tacos igår till middag.
36. Det blev just bestämt att jag och sötnöt Felicia ska till Estocolmo imorgon.
37. Mina naglar har nog aldrig varit så långa som de är nu. Lycka !
38. Jag red i fem år innan jag slutade för 1½ år sen nu..
39. Min mascara är från Nivea
40. Jag vill bli adovokat, troor jag..
41. I Frankrike åt jag sniglar.
42. I kväll ska jag och paps måla farmors nya lägenhet
43. Jag är stolt över mina betyg.
44. Jag ska köpa en almanacka imorgon i sthlm. Från ordning&reda..
45. Min yngsta kusin är bland de coolaste jag känner.
46. Jag har läst spanska sen i sexan och kan fortfarande typ ingenting.
47. Jag tror jag ska byta till Franska nu i gymnasiet.
48. Jag har två mellannamn. Varav ett jag vill ha som tilltalsnamn hellre än Johanna.
49. På vårterminen i 6an flög jag ner och hälsade på Felicia när hon bodde i Portugal.
50. Nu har jag gjort hälften.
51. Jag har fobi för ormar och kan börja gråta bara jag hör ordet.
52. Jag drömde inatt att jag blev kidnappad och fort som attan samlade ihop allt mitt smink.
53. Min svart iPod har ett ljusblått "skin"..
54. Jag kunde sjunga Tomas Ledins låtar innan jag kunde prata.
55. Min favorit resturang är Thank god it's Friday
56. Jag såg Pirates of the Caribbean 2 första gången på bio i San Francisco.
57. Största delen av mina kläder kommer från Gina Tricot och H&M.
58. Jag älskar mina vans !
59. Jag vill gifta mig rikt.
60. Jag har tandställning uppe...
61. ... och nere . ( Suuck !)
62. Jag älskar julen! och Grinchen ..
63. Jag tycker att Sushi är gudomligt gott !
64. Vi har en kräftis på gatan varje år.
65. Jag planerar att gifta mig på Lavelane ! Med Mathilda som maid of honor.
66. I våras klev jag på en spik.. Det gjorde ont !
67. Jag har en svaghet för killar med muskler. Framförallt magmuskler !
68. Min parfym kommer från DKNY.
69. Jag har ett halsband med kräftan ( mitt stjärntecken ) på mig.
70. Jag har inte tagit av de sen nyårsafton.
71. Enligt Felicia har jag en tendens att ramla på grund av mina långa ben.. really ?
72. Jag håller på med en Amerikansk sport som heter Color guards .
73. Jag tycker om att spela badminton.
74. Jag skulle vilja vara en sjöjungfru för att jag älskar vatten/havet så mycket.
75. Min bikini är brun.
76. Woho, jag är redan på nummer 76.  
77. Mitt lyckotal är tre.
78. Jag har ett myggbett på axeln.
79. Jag tycker om att dansa !
80. Jag älskar killparfymer. På killar på of course..
81. Jag har skippat lunchen, oops
82. Jag skänkte mina nappar till Bolibompa.
83. Min lillebror föddes på min två-årsdag
84. Jag har pussat trottoaren i Hollywood, på Johnny Depps stjärna.
85. Jag har tre hål i öronen. ( Ett i ena, två i de andra. )
86. Jag vill pierca naveln.
87. Jag umgås ofta med bara killar.
88. Jag gillar min mammas westernstil.
89. Mina föräldra träffades i muf..
90. Jag prenumererar på VeckoRevyn.
91. Jag borde ta och bädda min säng.
92. Jag funderar på att slinga mitt (bruna) hår. Så att lockarna ser ännu mer solblekta ut..
93. Jag är 174 cm lång.
94. I'm only six numbers from the finishline now.
95. Jag älskar att åka båt.
96. Jag har gått på Kinesiska muren..
97. Jag är högerhänt.
98. Jag har gröna ögon.
99. Jag hade faktiskt kul när jag skrev den här listan.
100. Jag är äntligen klaar ! :D


Update people

För tillfället gör jag följade :

→ Tycker att vädret var trist idag, det regnade !
→ Klagar för mig själv att min väska aldrig tycks komma. ( Alla i min närhet verkar ha
   tröttnat på mitt gnäll. )
→ Hatar allt som har med ordet header att göra.
→ Längtar gaalet mycket till Liseberg! 15 - 16 sept..
→ Funderar på vilken dag och med vilka jag ska åka till sthlm for some shopping. Måste ske
   innan skolstart den 20de. Någon som är intresserad?
→ Lyssnar på bra musik som jag fixade hem idag. Måste ladda inför Voice07 den 18de !
→ Hoppas att det kommer bli finare väder imorgon..
→ Inser att jag nu ska logga ut och gå och lägga mig så att jag kan läsa. (Harry Potter 7. )

Ciaao

... and big girls don't cry

image275

I keep trying to find my way and
all I know is im lost without you
I keep trying to face the day, I'm
lost without you. How am I ever
gonna get rid of these blurs ?
Baby I'm so lonely all the time..
 Now everywhere I go I get so
confused.. your the only thing
thats on my mind. On my bed
so cold at night, I miss you more
each day. Only you can make it
right.. All I know is I'm lost without
you and I'm not gonna lie. How am
I gonna be strong without you 
I need you by my side !

I love this weather !

Idag har jag ...

- Steekt hela förmiddagen
- Läst ut Harry Potter 6 och börjat på sjuan
- Åkt däck efter båten. (På mage !)
- Badat
- Blivit besviken när jag upptäckte att posten inte innehöll någon avi.
- Lyssnat om och om och om igen på Hellogoodbye - Two weeks in Hawaii .

image274
I don't know what you did, but you got me to fall for you ..


Och nu ska jag strax iväg till min farmors nya lägenhet och måla och greja och fixa. Hon flyttar in om några veckor bara and there's lots to do. Later !

Sunshine

Trevlig kväll igår! Gott med kräftor.. säsongens första. Men mer hoppas jag kommer. Jag älskar kräftor.. Idag är det, för första gången på länge, faktiskt fint väder. Tror inte att det har varit såhär fint sen jag kom hem från France. Varmt som bara den. Så jag ska ta och äta lite lunch nu och sen ska vi dra ut till båten och åka båt och däck - hoppas jag!  Ciaao

From cradle to grave

Paps växte mig imorse och så gick vi upp och fixa frukost på sängen till mamma som fyller år idag. Grattis! Så idag blir det partaj igen. Har ägnat dagen åt att hjälpa mami i köket och förbereda för middagen. Precis som förra året. Fast det var så mycket roligare då med tanke på att det va en fest med tema. Westerntema.. Hehe så jag och lillebror och våra kompisar/grannar fick servera och så. Skitkul var de i alla fall! Massa cowboys och god mat.

Imorse satt jag och chattade med Mathilda samtidigt som jag snodde hennes musik. Haha.. När hon skulle gå och äta frukost blev konversationen en aning mer intressant:

Johanna säger:
jump down the stairs
Johanna säger:
I mean up
Mathilda säger:
but it's hard to jump down when im going up
Johanna säger:
Jag kom på de.. anyways, fly up the staris then
Mathilda säger:
i will, like tarzan i will then swing into the kitchen
Johanna säger:
HAHAHAHA, laughing my ass of. FOR REAL
Mathilda säger:
haha dont forget to glue it on later then
Johanna säger: 
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Våran humor slår allt.. Visst syster?
True love since 12/9 - 1994

image273
























Bild på mig med Mathilda i knät. Tagen på deras avskedsfest innan dem flyttade till usa, 95.

Header?

(Det här inlägget skrev jag inatt runt kl. 00.30.. Men det gick inte att publicera då för blogg.se krånglade som vanligt - jag blir så trött på sånt. Men jag publicerar det nu istället: )

Nu har jag precis kommit hem från en tur på stan. Orkade egenligen inte gå ut men följde med mamma och pappa när de gick på hundpromenad. Och nog var det drag på stan alltid. Men vi stannade inte någon längre stund utan gick hem istället. Är faktiskt ganska trött så jag tror att jag ska gå och lägga mig pretty soon. Anyways, jag har ett litet problem. Jag fixar och trixar hit och dit med min blogg och för tillfället är jag faktiskt riktigt nöjd med hur den ser ut. Men det finns en grej som jag inte gillar med den och det är headern. Fråga mig inte varför men den känns bara så stel och tråkig och fantasilös på nått sätt. Så nu ber jag er om hjälp! Antingen om någon känner för att fixa ihop en snygg header åt mig eller om ni bara har tips om hur den kan se ut så är jag jätte tacksam för alla hjälp jag kan få.

En annan sak som jag har gått och funderat på är skolstarten. Eller just skolstarten nu inför gymnsiet. För jag har hört många som säger att "Ååh, nu är det bara två veckor kvar" and so on... Men jag kan helt ärligt säga att jag inte är det minsta ledsen för detta. Självklart är det skönt att vara ledig och bara kunna ligga och slappa hela dagarna. Men samtidigt känner jag att jag måste börja få fart på mitt liv igen. Har blivit så himla seg och innesittnade på sistonde. Men det kanske alla blir lite såhär i slutet av sommaren. Hur som helst så tycker jag verkligen att det ska bli jätteroligt att börja första ring nu till hösten. Med nya kompisar, nya lärare och nya lärosätt. Och att dessutom nu få ha större valmöjligheter över sin utbildning. Att kunna läsa det man verkligen är intresserad av och koncentrera sig på just detta. För min del blir det en friskola som heter Europaskolan och har sitt campus precis nere vid vattnet. Jag ska gå ett program som heter företagsprogrammet där man under år två får starta upp och driva ett eget företag. Har inte riktigt betämt mig för vilken inriktning jag ska välja sen men för tillfället lutar det åt att läsa juridik. Vet inte var det kommer ifrån riktigt men av någon anledning tycker jag att det är intressant.

Kalastider

Hello! Idag har jag varit hemma hos mina kusiner (igen). Men denna gång på kalas. Amelia fyller nänligen 11 idag. Grattis! Mycket gott med alla möjliga sorters kakor och bullar. Imorgon fyller min mamma år också. Jag vet, typ hela min släkt fyller nu på sommaren. Fem födelsedagar inklämda under två veckor. Well done.. Hur som helst så blir det då imorgon också släktkalas. Skaldjursmiddag med räkor, musslor och kräftor. Mumsie! En annan sak som jag har gjort idag och förmodligen kommer göra imorgon också är att längta efter min väska. Det är det värsta med att beställa saker från nätet. Det tar alltid så förbannat lång tid innan det kommer. Eller egentligen kanske det inte gör det utan de bara känns så för att man inte kan vänta. Jaja, nu väntar jag bara på att mamma och paps ska komma hem från Etown så att vi kan äta middag. Förövrigt kan jag berätta att det är Strängnäskalaset idag. Så jag får se om jag drar ut och hittar på nått sen.. eller inte. Cya !

image271


If I was a guy..

Satt vid middagsbordet för en stund sen och började plötsligt skratta för mig själv. Ett fenomen som tyvärr är ganska vanligt hos mig. Jaja, jag började hur som helst tänka på en sak som hände igår. Min kusin Evelina hade nämligen köpt senaste Frida-tidningen och i brist på annat att göra satt vi och lekte med Sanning-eller-konsekvens-kort som följde med tidningen. En fråga var "Vad skulle du göra om du för en dag fick byta kön?" och jag satt och funderade en låång stund tills jag slutligen kom fram till vad jag skulle göra. Jo, om jag för en dag fick vara kille skulla jag be någon slå/sparka mig mellan benen för att ta reda på hur ont det egentligen gör. Jag menar huur ont kan det göra? Ligga och kvida och grina på golvet liksom.. Come on, be a man. Haha, nej men helt seriöst. Det är faktiskt en sak som jag alltid har och förmodligen alltid kommer att undra över. Och en av de få saker som jag aldrig heller kommer att få reda på svaret på heller. Meen what's a girl to do, right?

The perfect bag

Fattar inte hur jag inte har lyckats blogga på hela dagen med tanke på att jag suttit framför datorn så pass mycket idag. Inget roligt väder och that's probably why. Jag har i alla fall gjort en nödvändig sak idag. Nämligen (äntligen!) beställt en väska. Jag har letat hur länge som helst efter en snygg väska. Fast än då inte en som är liksom "för" snygg för jag vill kunna ha den i skolan lika väl som när man går ut. Så idag satt och inne och kollade på väskor och då bland annat hos zoovillage. Där hittade jag en supersnygg Friis company väska, en svart. Precis en sån som jag har letat efter. Den gick på 620 kr.. Men då är även porto inräknat och jag tycker att det var ett bra pris. Har i och försig inte fått väskan än men jag är grymt nöjd över köpet. Nu ska jag bara försöka hålla mig i 3 - 7 arbetsdagar innan den kommer. Jag längtar...

image265       image266

I wish my lawn was emo...

... 'cause then it would cut itself. Today har jag inte gjort så mycket. Spenderat dagen med kusinerna.. Just ätit middag och ska snart ut och haha, klippa gräset. Sen ska jag se om de finns nått bra på tv. Annars finns det risk för att det blir  friends. Vi köpte alla säsongerna när vi var i kina för två år sen och sen dess har jag sätt kanske varje avsnitt minst två gånger. Det är liksom som knark, non-stop. Har precis börjat kolla om hela serien från avsnitt ett och jag vet redan nu att jag inte kommer kunna sluta titta förrän jag sett klart alla. Well well, gräset blir inte kortare för att jag sitter här. Bonsoir everyone !


Gårdagens

Igår vad jag som sagt i Etown med kusinerna och shoppade lite. Köpte ett trepack örhängen från H&M bara. Och te på donken. Haha.. Jag och Amelia går in på H&M medans Evelina står utanför och ringer till sina föräldrar angående hemfärden. När jag kommer ut:

Evelina: De sa att vi ska gå runt och titta lite för dem är i tuna park och ringer när dem åker därifrån.
Johanna: Skiiitsnygg kille i kassan! Men han måste va gay..

Sen åkte vi hem och jag åt middag hemma innan jag åkte ner till kusinerna igen för att sova där. Hazel har nu fått ett par alldeles egna strumpor. Nämligen ett par babystrumpor från Lindex, halkstrumpor till och med. Söt! Upptäckte förövrigt imorse att min kusins små SpiderMan-flipflops var instuckna i mina skor. Bra fråga hur de hamnade där? Hmm..

image264 image265

RSS 2.0