Powernap time.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Finns så mycket att berätta om sm hänt de seanste dagarna. Men vi får ta det nån annan gång, typ imorn.
För nu ska jag sova lite, gick upp frm imorse (japp, du läste rätt. 05.00) eftersom jag började jobba kl. 6. Sen klockan 17 kommer hela släkten + Ingelgårds + älsklingen hit på födelsedagsmiddag. Det ska bli riktigt trelivt!

godnatt.

HEJ FÖDESLSEDAG!

Hej limegröna biltärningar
Hej ny plånbok
Hej ny mascara och eyeliner
Hej venus breeze

Hej världens bästa födelsedagsfrukost. Bestående av fräskpressad juice, latte och pancakes med jordgubbar och banan (& sirap som vanligt).

Hej solen. Jag ligger ute och s-s-steker och lyssnar på Tomas Ledin. Och så väntar jag på att mina kära vänner ska bli klara med diverse saker och ringa mig, så vi kan gå in till stan och hitta på nått skoj. Sen ikväll ska jag och familjen + farmor + Andreas ut och äta. Det blir nice.


Grattis till Oscar, min lillebror som fyller 15 idag.


Imorgon är det MIN dag!

Nu har jag just kommit hem från Andreas. Vi har kollat på Midsumer murder. Vilket jag gör varje tisdagkväll på sommrarna. Hade dock inte fattat att det redan börjat så det var bara av en slump jag råkade se att det var det.
Felicia varför har du inte sagt nått?  ;)

Jaja, nu ska jag fixa mig och sen gå och lägga mig, innan kl. 00. Hihi, det pirrar i magen. Sådär som dagen innan julafton ni vet! =D




GOOOODNAATT!

Jordgubbsplock


Andreas.

Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva min kärlek till dig baby.

Every moment spent with you,
is a moment I treasure.


Aldrig utan dig älskling <3


Godnatt

Idag har jag spenderat hela dagen med min lilla älskling. Vi har bara tagit det lungt och kollat på tv och myst hela dagen lång. Nu har vi nyss spelat ett parti Nairobi. Det är ett kortspel som kommer från min släkt, a typ. Och trots att jag spelat det sen barnsben så har Andreas vunnit över mig, alla tre gånger jag spelat det när han varit med.

Jaja, idag har jag även bjudit in mina allra käraste vänner på en liten födelsedagsmiddag. Det kommer bli galet nice!

Nu: sängen.


24 timmars förkylning, snart över !

Ja, anledningen till att jag varken bloggade mer igår eller hörde av mig till någon var för att jag blev typ sjuk, jättesjuk till och med. Jag blev megaförkyld på 2 minuter.. så jag la mig i soffan och grina över mitt dunkade huvud och nös i snitt var femte sekund. Sen åt jag middag, glodde på tv och somnade sen kl. 21.

Men nu mår jag mycket bättre! Som pappa säger så brukar jag inte vara sjuk, eller i alla fall inte när det gäller förkylning, i mer än ett dygn. Och jag tänker vara frisk tills på onsdag !

Nu ska jag gå upp och äta. Jag är vrålhungrig!
Sen ska jag ringa min älskling  <3


7 timmars jobb senare.

Hemma.
Med kortslutning i hjärnan efter all huvudräkning, min rygg har prajat och jag har vikit 100 servettet cirkus. Men vad gör man inte för lite cash.

Nu ska jag ta mig en låång och välförtjänt varm dusch. Sen ska jag ut och köra biil.

På onsdag fyller jag år  (:


Hej.

Nu sitter jag och äter frukost.. sen blir det jobba.
Andreas är på goolfbanan sen lääänge i morse. ;)
Jobbar nog till 15 ungefär, vad händer sen?
Just nu är det heelt molnfritt här, hoppas det håller sig.
Ha en bra dag alla.


- så jävla dålig stil!

Min midsommarafton.

Igår var en lååång dag. Upp vid sju och ner till Mälarblick.. lite stuligt första dagen eftersm knappt nån visste vad som skulle göras och så. Men det gick bra tillslut och försäljning gick som smort. Jobbade till 15 och sen cyklade jag hem och duschade och fixade mig, sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte ut till mormor och morfar och firade midsommar med hela släkten, trevligt as usual. Åkte hem därifrån strax innan 23 och då drog jag ut och mötte älkslingen och hans kusin. Vi gick hem till Christofer och träffade massa trevligt folk, kom hem typ halv två. Då var jag trött kan jag säga.

Nu sitter jag äter frukost. Fint väder men det blåser nått förjävligt.. får se vad det blir av dagen.



Bilder kommer !

Straawberrycheesecake

Vet ni vad jag har gjort?
Övningskört, idag me!
Tihihi..

Nu väntar jag på att min kära pojkvän ska ringa upp. Han är bäst!

Ska inte vara uppe så sent idag, upp och jobba imorn ju. Fett taggad I must say.. Sen efter jobbet bär det (förmodligen) av hem till mormor och morfar där jag redan missat halva midsommarfirandet. Men det ska bli trevligt att umgås lite med släkten.
Och äta jordgubbar! Mumsie.. 

 

Jobba imorgon.

Vaknade strax innan 11, åt frukost.
Åkte till vårdcentralen för min sista
livmoderhalscancervaccinationsspruta, aj.
Sen hem igen där älsklingen och lillebror
tittade på Sagan om ringen trean.
Lunch, mys, fika..
och nu sitter jag här.

Imorgon är det midsommar, en av mina favvohögtider. Men sorgligt nog will there be no sill for me this year. Jag ska jobba, börjar imorgon och sen jobbar jag  fre-lör-sön ända fram till den 3 augusit, och då dra vi till Rhoodos.


Vet ni vad som händer om precis en vecka?


.

Övningskör

Idag, eller ja alldeles nyss, har jag övningskörit i min nya lilla älskling som kom hem till oss idag. Pappa ska köpa rosa tärningar till mig också.. Tihi.  (:


Nu ska jag äta hambrugare och pommes, sen blire fotboll of course.

Brolle - Det är hon

Den här låten.. a, jag vet inte ens vad jag ska säga.
Hade jag varit bruden han sjöng låten till hade jag nog dött.


Det är min och Pati's låt , för jag tänker på henne när jag hör den.  ;)
Eller nej, men för att vi båda tycker den är så otroligt fiiiin !


kärlek

Är hon inte bland det vackraste du sett.
Min ögonsten.



























Det märks ganska tydligt att jag inte åkt på typ ett halvår nu.
Abstinens på hög nivå..

ingenting faktiskt.

Jotack det är bra.
Hur är det själv ?

Kalmar var nice, bilresorna dit och hem likaså.

Idag har jag varit hos Andreas.
Vi gjorde pannkaka.


Double-up


Just nu: Kaffe och Good Charlotte.
Life is good !

FYI

Hej.
Vädret suger.
Mer & mer varje dag.

Nu ska jag packa.
Kl. 17 åker jag till Kalmar,
på träningsläger med CG.
Hemma 1 dygn senare..
See you then.

USA?


Jag är kär,
Jättekär !

Hej, min pojkvän är snyggast.

Vet ni vems snygging det här är?
min!min!min!min!min!
















Det är min
<3

i miss

<3

Kul, vekligen skitkul !

Vaknade, åt frukost, tog på mig min (förövrigt nya) bikini och lade mig ute i solen med senaste veckorevyn och iPoden. Life was good.
Gissa vad som händer om inte: det börjar regna.
Nu är jag sur.

Sommarlov?

Hänger inte riktigt med att blogga these days. Mest för att jag inte har något att blogga om. Gör inget speciellt om dagarna, är med mina wonderful friends på kvällarna. Och med Andreas typ.. hela tiden. Fast jag måste erkänna att de tinte riktigt känns som sommarlov. Vet inte varför riktigt, men det kanske kommer. Hoppas jag..


Igår var jag i etown hos tandläkaren. Sen shoppade jag lite tröjor. Hem och sega och sen hem till A på kvällen. Sen var vi hos Whixsen.. kollade fotboll, Bring it on och bastade & badade. Sen hem till A och sova, tanken var att vi sklle gå på Askens avslutning idag. Men det blev inget eftersom vi inte orkade gå upp. Sennär vi väl om upp, vid typ lunch, så åt vi frulle och sen har vi legat och kollat film och myst hela dagen.

Nästa veckas camp i Kalmar är inställd. Skulle vilja säga tyvärr men det känns nästan lite skönt. Ska bara upp söndag - mpndag och sen campar dem hemma då jag inte behöver vara med eftersom jag inte ska med till vm.


Soliga dagar.

Idag har varit en ganska slapp chilldag. Gått in till och hem från stan ett antal gånger, eller typ 2. Men det känns som mer.

Nu börjar egentligen min träning, men eftersom det bara var jag som skulle medverka så flyttade jag hem träningen till min gräsmatta. På lördag ska jag till Kalmar och instruera Color guard för ett 20tal tjejor.
Jag är ju trots allt bland de bästa i Sverige ;)

Kl. 20 kommer min babe till mig, då ska jag laga middag år honom - nachos. Sen ska vi till grannen och kolla fotboll och sen ska vi sova hos mig. Imorgon ska jag gå på Montessoris skolavslutning. Bara för att det är tradition, och för att ändå inte kommer kännas som sommarlov förrän jag varit på den.


RHODOS , 3 - 11 augusti


Längtar!

Finns det förresten något vackrare än solblekt hår på sommaren, och med lite citron och bad i saltvatten i en vecka tror jag det kommer bli huur fint som helst. Mitt hår alltså..

Din föralltid !

Jag är så underbart lycklig med dig älskling, you have no idea. Det finns ingen som kan få mig att må så bra eller känna mig så trygg som när jag är med dig. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att få dig att förstå hur mycket jag älskar dig. Jag gör vad som helst för dig, nu och föralltid.

Latest..

Torsdag: Thomasstudent och glass på stan med K, bada, hem till mig för middag, till stan med A & M, strandbadet.

Fredag: Nationaldagspicknick med la familia på stallarholmsbadet, hem, Jockes place - chill och grill.

Lördag: Vaknade hos älskling <3 , frulle, hem till mig, ut till mormor och morfar, sol och bad, mormor 66 år - grattis! Hem till mig, mys och sova.

Söndag: Upp kl. 07- Andreas på golf, jag vaknade nyss - a, igen!

SOMMAARLOV !

Fast jag måste erkänna att det inte känns som det riktigt, med tanke på att jag fick efter halva. Manager L mer eller mindre tvingade med på en spelning på en annan skola i Södertälje. Men nu är jag hemma, och har sommarlov.

Nu: Makaroner.

Schteek

Inte ont anande om att vi började kl. 10 idag så åkte jag till skolan i vanlig tid, dvs. 8.30. Så jag och Ebba satt och chillade ute i solen och sen gick vi en promenad och mötte Andreas på väg till skolan.. Sen träffade vi Kath och sofie. Så vi utförde dagens skoluppgift: tömma skåp och lämna tillbaka alla böcker. Sen gick vi och åt lunch.

Därefter blev vi uppraggade av ett par killar i båt (Marcus och Jocke) och aldrig att vi bangar på det. Så jag och Kathrine har spenderat eftermiddagen stekandes och med att bada och åka ring. Eller inte jag då, för jag hade inga badkläder.

Om knappt 2 timmar går bussen till Estocholmo, jag har color guard-uppvisning. Kommer förmodligen hem halvsent ikväll så jag får se vad som händer då.
Call me !

-

Jag tror inte ni har en jävla aning om hur mycket ni sårar mig. Hur in i helvete ont det gör i mig när ni skrattar och slänger elaka kommentarer. Och det spelar ingen roll hur många gånger ni säger att ja inte ska ta åt mig eller att ni bara skojar för det gör lika ont ändå.. Det kanske är dumt mig att inte låta er se mina tårar. För jag tror inte ni fattar hur ledsen jag faktiskt blir. Men jag orkar inte mer.. ni får skylla er själva. Jag blir bara nedvärderad och ledsen av att vara med er så det är slut på det nu. Jag tänker inte stå ut med era taskiga anrop och kommentarer, som enligt er bara är humor. Det är inte humor för mig, utan det gör mitt liv lite sämre varje gång. Det är inte kul att få höra saker som "Haha var va du i lördags då? Nej, jusste du var ju inte bjuuden!" Jag är mycket medveten om att jag inte var bjuden och jag tycker det var jättetråkigt. Ni behöver inte säga det till mig. Och att dessutom fråga exakt hur långt jag sjunkigt för inte saken bättre. Men jag bryr mig inte om att ni inte gillar dem jag umgås med, för jag mår så många gånger bättre när jag umgås med dem än när jag är med er. Ni får väl tycka att jag umgås med fel människor och att det gör att jag sjunkigt lågt.. Men inte fan vill jag hellre vara med er när ni beter er som ni gör. Ni får mig att må dåligt och det är inget som jag tänker utsätta mig för.

Nu kan jag inte skriva mer, för jag ser inget genom tårarna.  

Tankar kring.. well livet.

Goooodmorgon.
Nu har jag sovit i tyo 11 timmar och känner mig mycket bättre än igår.

Jag har tänkt på en grej. Och jag vet att många av er kanske komma tycka att det är konstigt, knäppt eller jobbigt. Men så här är det i alla fall.. de senaste dagarna har varit otroligt härliga. Inget plugg eller tider som behäver passas (nästan) utan jag har bara gått runt och njutit av att jag inte behöver plugga, utan kan bara sitta och sola och ha det härligt i det underbra vädret. Och även om vi inte slutar skolan och får riktigti sommarlov förräns på torsdag så känns det ändå som sommarlov redan nu, just för att jag inte har något att plugga.

Det här har (skolmässigt) varit det tuffaste året i mitt liv. Och det har funnits söndagar då jag bara kollapsat och gråtit för att jag var rädd att jag inte skulle klara av veckan. Veckor med inlämningar  och läxförhör varje dag eller 2 - 3 prov. Självklart har jag klarat av dessa veckor, mycket tack vare min mamma, och jag känner mig jättenöjd efteråt. Så därför känns det här sommarlovet som det första jag verkligen förtjänat. För att jag verkligen slitit från börjar till slut av läsåret. Och jag vet att det här bara är ettan och att tvån och trean kommer bli mycket tuffare, men jag känner jag att med tanke på hur oerhört mycket jag har lärt mig under det här året och vilket tempo, vilken struktur jag fått i mitt pluggande. Så känns det som att jag kommer klara det. Man får tänka såhär "det är som att äta en elefant!". Små bitar i taget. Man ska inte stressa upp sig över allt man har framför sig. Utan man ska ta det som ligger närmast. Självklart ska man också vara medveten om vad som kommer.

Okej, nu började jag glida in på massa andra grejer. Men vad jag egetnligen vill få fram är att jag nu känner mig rastlös. Jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska hitta på nu under sommarlovet. jag går bara mest runt och göra ingenting. Jag behöver nästan skolan och pluggandet för att få en stuktur på mitt liv och jag klara nästan inte av att bara slappna av och göra just ingenting. Jag behöver få planera mitt liv kring någonting, till min vardag. I och försig ska jag jobba det här lovet, vilket känns skönt. Och så ska jag ägna mycket tid till att lära mig köra bil. För tro mig, jag kommer behöva mycket tid. Men trots att jag rädd för att gå och käna mig rastlös och inte orka göra någlot åt lovet så tror jag att det kommer bli det bästa sommarlovet ever. Av många anledningar, ni vet vilka ni är som gör mitt liv this wonderful !

Jaja, det här var väl ännu ett försök till att stilla min rastlöshet. Skriva ett blogginlägg om det och fördriv tiden lite. Men jag fick i alla fall ur mig lite av mina tankar.

Nu ska jag gå och äta frulle och sen göra mig iordning för skoldagen
3:orna tar nämligen studenten idag..  Grattis till alla !

ice tea.

Seeg dag.
Jag mår.. inge bra.
Träning snart ?
Rhodos om två månader ?!
Jag börjar 14.30 imorn.
Bingo.

Förresten så har jag och min världsbästa pojkvän varit tillsammans i 8 månader nu.. japp, igår för att vara exakt. Och jag är more in love than ever before.

Helgen

Inte bloggat för att jag inte varit hemma.

I lördags kväll drog jag ut med grabbsen till segerön, vi gillade marshisar och hatade myggor. Sen drog vi hem till fastlandet igen. Hämtade upp EU-tjejerna och åkte hem till Whixs och kollade på film. Sen gick jag och Andreas hem till honom och sov.

Vaknade typ vid lunch igår, gick upp och frukost. Sen kom hans släkt.. Jag drog på möte om sommarjobbet. Som tog 12 minuter. Sen hem till A igen. Jag badade first time this year och sen åkte jag hem och kollade på reprisen av grey's. Sen kom A's mami och syser och hämtade och så åkte vi och kollade på fotboll. 6-0 till viljan. Älsklingen gjorde illa sig stackarn.
Efter matchen åkte vi hem till mig och åt middag och löste sudoku. Sen gick vi över till Martin och kollade på Deja vu. Eller ja, jag kollade på halva. Sen pallade ja inte mer, så jag gick de 10 meter jag hade hem och somnade typ kl. 23.

Anledningen till att jag är hemma idag är för att jag är förkyld. Inte alls kul att inte må bra nu.. så underbart väder ju. Man vill bara vara ute.

RSS 2.0