Mr. napkinhead

Just hemkommen från Marcus där han&Olivia och jag&Andreas kollade på The holiday. Ungefär 47de gången jag ser den, underbar film. Cyklen fick sin första runda också, fungerar finfint!

Nu ska jag gå och lägga mig, eeefter att jag ställt tillbaka klockan.
Imorgon (idag) ska jag upp i ottan och plugga klart engelskan.
Orka.orka.orka.

Du&Jag

image563




















Det finns inte ord som kan beskriva min kärlek till dig .

I <3 skoor !

Jag önskar att jag var kort, eller kortare åtminstonde.
Så att jag kunde ha på mig såna här skönheter utan att slå
huvudet i taket och bli 2 decimeter längre än min pojkvän.

S

L













Tråkad till tusen

Engelska må vara mitt favoritämne men give me a rest. På 4 veckor har jag läst halva boken, och nu har jag bara några timmar på mig att läsa andra halvan. Dödamig. 

Ikväll blir de dinner and a movie. Någonstans?  

Jag älskar min nya hårfärg förresten.
Blev jättebra !
image558
J ♥ K

Pling

Hemma från etown nu. Med ny bike, grön är den. Asfräck !

Nu: pluuuuuuuuuuugg !

Howdy

Sitter och mumsar på ett kaninhuvud, i choklad.
Mitt hår luktar konstigt och jag har träningsverk.
Ska hoppa i duschen strax och sen ska jag till eskilstuna. Sen måååste jag verkligen sätta mig och plugga. Förra veckan lovade jag mig själv "miinst 1 timmes plugg, varje dag!". Hah, jo pyttsan. Och nu måste jag läsa 3/4 av en bok + göra en boookreport och readinglogs, plugga matte inför ett prov jag missat och läsa europakunskap, idag! Härlig planering.

Gårkvällen blev trevlig och i vissa stunder kaosartad. Men det slutade lyckligt, som tur är. Träffade Kathrine strax efter 8, gick till hennes systers kompis och hängde där en stund, sen hem til Felix där vi gjorde plakat "Grattis Kathrine 17år". Folk började komma runt 22, till en början endast bjudna gäster sm var där för att fira K. Sen spårade det ur och på en sekund fylldes hallen av ytterst oinbjudna människor. K ringde sin syster som kom dit och kollade läget, samma sak gjorde även polisen. Kollade läget alltså. Sen åkte polisen och festen fortsatte.. då var det näästan en europafest. Strax efter 12, när A äntligen hade hittat båda sina skor började vi en låång timmes promenad hemmåt.

Nej. Duscha var det ja.

The end of påsklovet is here.

Försökte skriva ett inlägg imorse men kom inte in på blogg.se, skrev ett nyss men det raderades. Irritierande eller vad?

Igår var vi på Gustavsviksbadet i örebro.. jag, Andreas, Olivia, Marcus, Mamma och Oscar. Trots blåmärken och rivsår lite överalt var det en trevlig upplevelse som jag hoppas att vi gör om. När vi kom hem åt vi middag och sen låg jag och A och halvsov i soffan hela kvällen, tills vi gick och helsov i sängen istället. Imorse väcktes jag av en hund i ansiktet kl. 8, gick upp och följde med mamma till gymmet. Sen hem och duscha och äta lunch innan vi åkte ut till mormor för att färga håret, daarkbrown är mitt nu.

Sitter och funderar över kvällen.. nu: plattången.

Imorgon ska jag eventuellt köpa ny bike, på tiden kan jag säga. Det jag har nu saknar fungerande, hela bromsar vilket gör det ganska läskigt att cykla på den. Annars blir det pluggdag för min del, måste fixa en bookreport tills måndag.
På söndag ska jag vara med bästaste Felicia.

Saft, bullar oooch glass.

Kl. 07.00 ringer klockan imorgon
och kl. 08.00 rullar bilen mot Örebro
och gustavsvikbadet. Feett nice !


Parlamentet i måndags var klockrent.

 

Mysdag

Okeeeej, vi gick inte upp kl. 8. Det var alldeles för varmt och mysigt i sängen, men kl. 9.30 var vi upp i alla fall, åt frulle, satte bulldegen, började kolla på filmen The net med Sandra Bullock, baka ut bullarna och skjuts in i ungnen, sen lunch och resten av filmen. Ut i skogen med hunden och sen in och kolla på tv. Så har min och älsklingens dag sett ut. Nu ska jag läsa min engelskabok, om jag pallar.
Imorgon blir det tidig uppgång och sen bad hela dagen. whii !


Broownie !

Hos Olivia kollade vi på filmen Run fatboy run, faktiskt ganska bra. Sen åkte vi hem och åt våfflor ! Nu har vi varit och solat och nu ska jga och A basta, sen kolla film och sova. Imorgon ska vi gå upp kl.8 (A säger: naeh, ofta.) och baka bullar. Jo det ska vi visste.

På torsdag ska vi till Gustavsvikbadet
På fredag ska jag färga håret och fira K.

puss & godnatt


Ny rubrikstil

Vad har jag sysslat med de senaste timmarna då?
Ätit lunch, läst min (döötrista) engelskabok, målat naglarna,
plattat håret, ätit godis och fixat & trixat lite med designen.
och vad ska jag göra nu då kanske ni undrar?
Jo, jag ska klä på mig och ta mig till O, filmmaraton !
Vad ska ni göra idag?


kärlek


I'm speechless baby
You take my breath away.

L <3

Jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill !

image556

Domaine de Lavelane, sommar 09 ?

Om min påskhelg

Det är måndag, klockan är snart 13 och jag sitter i pyjamas. Jag älskar lov!
Eftersom jag knappt varit hemma i helgen så har jag inte hunnit blogga. Men nu tänkte jag berätta lite om helgen i korta drag.  

I fredags följde jag som sagt med Andreas till hans farmor och farfar, det var mycket trevligt! När vi kom hem gick vi till Hugo och kollade på Stockholm boogie med hela gänget.
I lördags åkte jag och familjen ut till mormor och morfar och gick en lång promenad. Sen åkte vi hem igen och gjorde oss påskfina och sen ut till mormor och morfar igen. Där var hela släkten, vi firade påsk och hade trevligt. Letade ägg i skogen, vilket tog sin lilla tid med tanke på hur väl mormor hade gömt dem. En del saker var helt omöjliga att hitta. Ta kexchokladen som exempel..
 
   Sockerchock !

På kvällen åkte jag sen hem till Andreas och spelade buzz, askul!
I söndags vaknade jag och A vid 12. Segade hela dagen och spelade buzz. På kvällen åkte jag hem och åt middag med familjen. Kollade på djävulen bär prada och sen kom älsklingen, då kollade på vi slutet av miss secret agent 2 och sen mission impossible 3 med Martin.

Idag ska jag städa mitt rum och fiskarnas akvarium. Sen ska jag ta tag i engelskaboken och börja läsa.

puss

Frukost
Prinsen av egypten
Fransk manikyr

Så har min dag sett ut hittills.
Nu ska jag med Andreas till hans farmor & farfar.
Hemma ikväll.

Glad påsk

Ska skriva ett kort inlägg nu innan jag somnar. Idag hade vi fotbollsturnering med skolan, hade gärnat spelat men gjorde inte det pga. min förkylning. Nu har jag haft en trevligt kväll med familjen, ätit tre-rätters och kollat på en mysig film.

Nu är det äntligen lov, ska bli hur skönt som helst.
Godnatt ..

Hemma nu

Efter en trevlig kväll med girlsen. Vi kollade på bring it on,
åt daimtårta och pratade/ frågade ut varandra om saker ;)
Nu ska jag duscha, om jag orkar. Sen fixa med saker till imorgon.
Jag saknar Andreas <3
Godnatt.

HugeO i ett nötskal (utan glasögon)

Andreas har klippt sig och jag och Hugo stod och väntade på honom.
H: Är det där han?
Jag vänder mig om och ser en tjej men rastaflätor.
Skojar han med mig eller?
Men nej han var seriös.
J: Hahahahahahahhahaha !
Jag skrattar fortfarande.

Heej

Oooh my god vad skönt det känns att vara klar med alla dessa prov. LOOOOV nu! Vågar inte säga hur provet gick för jag har vekrligen ingen aning, jag hoppas på vg och är glad för allt därtill. Det snöar som värsta kaoset ute nu och mitt hår är en mess. Plattången nästa.. sen ska jag hem til Linda som fyller år på tjejkväll, grattis!

imorgon är det fotboll, tror inte jag ska spela med tanke på min förkylning men vi får se hur det blir. Vårat spex image549kommer äga sönder i alla fall ;)















Nu..

.. åker jag tillbaka till skolan, mer förberredd för provet än imorse. Känns bra.

Nu ska vi diskutera fotbollen inför morgondagens cup. Ska jag spela eller inte spela? Förkyld.

i eftermiddag ska jag IIINTEE plugga, för första gången på flera veckor. Ska bli såå skönt, tack !

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

mvg

Jag fick mvg på antikprovet, yeaay me !

Nu ska jag heeeem..

europakunskap

Nu sitter jag i skolan på min bärbara och jobbar med kvinnor. Kvinnor under antikens grekland för att vara mer extakt. Det är intressant! Sen har jag svenska, då ska jag fortstätta beskriva min favoritplatsihelavärlden. På lunchen ska jag åka hem och plugga historia. Provet kommer bli min död..

image548
Allt detta prat om antiken får mig att tänka på när vi var på caesars palace hotel och casino  i las vegas.

Förresten

Idag läste jag en flygblad från en nazistförsamling som tyävrr landat i våran brevlåda. Jag blir så jävla förbannad! Alltså på riktigt, hur kan folk gå på och tro sånt här. Det är så jävla omänskligt att det inte är sant. Deras budskap är mer eller mindre typ utrota "andra raser", vadå raser? Vi är ju för fan människor! Jag blir så upprörd att jag knappt ens kan uttrycka mig. Gaah, vissa människor vill man bara ska expresståget till helvetet! (som M skull sagt).
punkt

Snö?

Bestämde mig för att stanna hemma idag med, känner mig inte helt frisk ännu. Gick upp vid 7 ändå och satte igång med historiaplugg. Sen kollade jag på två filmer, och sen på två gossipgirl avsnitt. Sen lästa jag klart historian, gick en hundpromenad och sen kom A hit och myste med mig ett tag. Nu spelar han fotboll ute i det fina vårvädret. NOOT! Det är ju helt vitt ute. Blä. Nu ska jag försöka övertala mor min att äta nachos till middag och sen ska vi titta på historian en sista gång.

Sweet dreams

Förrutom historiaplugg har jag idag:
- gått hundpromenad
- ätit glass
- suttit vid datorn
- "tränat" ( i ca. 10 minuter innan mamma tvingade hem mig igen,
                  inte träna när man är sjuk!)
- kollat på de 2 kommande gossipgirl-avsnitten
- ätit äppelpaj till middag
- pratat med älsklingen i 1 timme.
- och nu duschat.
Sängen väntar.. godnatt!


Krig och politik?

Jag är förundrad över hur jag lyckats läsa historia med tanke hur typ vakumpackad min hjärna känns. Men som sagt jag har i alla fall läst och jag vågar påstå att det mesta har kommit in, jag tycker det är intressant att läsa om världskrigen vilket gör det så mycket enklare att lära sig. However, på ett ställe i boken stod det:
"Fundera över - Är krig en politiskt lösning?"
Jag tycker: Nej! Jag skulle mer säga att krig är en politiskt urspårning eller liknande, en politisk lösning är enligt mig demokrati och kompromisser mellan olika parter. Krig har, förrutom att politik i många fall kan vara grunden till krig, ingenting med politik att göra. Att låta krig avgöra en politisk fråga är bara bullshit. Det är ju typ som att avgöra vem som är smartast genom armbrytning, a typ. Styrka i krig beror på resurser, militära förmågor, samspel mellan länder, taktik etc. Men inte politik! Sen att politik kan leda till krig när man känner att det inte finns några andra medel att ta till är väl kanske förståeligt, men jag tycker fortfarande absolut inte att krig är en lösning på en politisk fråga.

Jag ville bara få det ut mig.

Fy fan för förkylning

Här sitter jag, i morgonrock med datorn i knäet och en kopp (misslyckat) te. Lovely .. nä. Hade ärligt talat mycket hellre varit i skolan och gjort matteprov. Faktiskt. Men nej, nu ska jag sluta klaga och få något gjort istället. Ta tillfället i akt och plugga historia - världskrigens tid.

Får se om det blir någon träning ikväll mer tanke på hur jag mår. Vilket är synd, för jag har faktiskt börjat längta till träningana igen.


Party please

Damer & herrar, flickor & pojkar, Olivia & Kathie:
JAG ÄR PAARTY !
image547


We got more bounce in than California
Than all y'all combined
We got more bounce than California
We like to party all the time
We got more bounce than California
Where the hustlers all reside
We got more bounce than California
Rollin' easy when we ride






Give me more

I am so sorry för den dåliga uppdateringen i helgen. Har bara inte haft tid..
men nu så:

I lördags var jag på handledarkurs inför övningskörning. Efter 4 timmar kom jag väl ut med liite mer information om hur man kör bil, så en aning givande var väl kursen. Sen åkte jag hem och städade och fixade mig inför gästerna som kom kl. 5. Jag tog hunden och gick och mötte älsklingen. Sen åt vi middag och kollade på melodifestivalen, det var mys!

Idag vaknade jag och A kl. 11, åt frukost och sen satt vi i min säng i flera timmar och myste, åt godis och pluggade matte. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig älskling!
Nu har jag precis kommit hem från farmor där vi har ätit middag, det var mycket trevligt!


Also, Björn Gustavsson i pilotbrillor fick mig att dreglaa le !

Iceprincess

Var fasiken är min svarta halsduk?  Har gått runt och letat i hela huset i typ en timme nu. Den finna bara inte.
Anledningen till detta är att jag om en liten stund skla åka och hämta Olivia och Marcus och sen bär det av till hockeyhallen for some kvällsåkning. Jag har inte åkte skridskor på flera år så jag hoppas att det går bra. he he.
Sen ska jag och älsklingen sova, tidigt? För jag ska upp relativt tidigt imorgon och gå på kurs som sagt. Och min babe ska, ja gissa. På fotbollsmatch of course.

Och imorgon kväll kommer Mathilda och familj på middag, då blir det melodifestivalfinal!

På historialektionen

C: Min farmor var med och hjälpte till under andra världskriget.
     Hon körde över barn från Finland...
J:  Va?
C: ... till Sverige
J:  Jahaaa..


Johanna hjärta Mat

Idag ska vi göra hemgjord pizza till middag.
Jag vill ha tacos.
När jag flyttar hemifrån ska jag äta tacos varje dag.
Eller nej varannan, och så nachos varannan.
För det är så jävla gott!

Oboy

Heeej!
Shiet vad skönt med helg. Inte för att jag kommer kunna slappna av överdrivet mycket eftersom min schema är näst intill fullbokat aaall weekend men ändå, man får sova länge ;)

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Hade företagsekonomiprov och engelska nationella (muntligt) idag, hoppas det gick bra. Det kändes inte helt hopplöst i allafall och det är ändå de två ämnen jag tycker bäst om! Sen hade vi idrott nu sista timmen, där vi tog ut lagen inför fotbollsEM på torsdag. And weell vad ska jag säga, det ser ut som att kommer få spela ändå, försvar of course. Anfall är inte min grej..

Jaja, nu är det som sagt en fullspäckad helg som väntar. Har äckligt mycket i skolan till nästa vecka så det blir väl pluggdag på söndag. usch.

Nu ska jag äta, duscha, städa och fixa mig, sen ringa O.
Får se hur det blir med tjejkvällen eftersom vi inte har någonstans att vara.

Sleeeep tiight

Nej. Nu ger jag upp. Tänker inte sitta hela natten. Känns ändå som jag kan det mesta och det jag inte kan får jag chansa på. Nu ska jag drömma om konteringsrutor och årsredovisningar. g'night ..

Andreas, jag saknar dig älskling!

Vet ni vad jag just gjorde?

image546
Jag köpte glass från
glassbilen, isglass.
Haha, det har jag inte gjort på jättemånga år.
Så nu sitter jag här och äter trollerimix-glass.
Det är gott! Och bra för min onda hals.
Now back to pluggandet .. suck




Jag vill bort

image545

Nu:
Företagsekonomiplugg.
Sen: Företagsekonomiplugg.
Senare: Företagsekonomiplugg.
Imorgon: Tjejkväll med bästaste brudarna <3
Lördag/morgon: Handledarkurs inför körkort, med Felicia !
Lördag/kväll: Ingelgårds på middag.
Söndag: Maaatteplugg och historiaplugg. (please give me a break, jag pallar inte mer.)

Yep, fullbokad enda tills påsklovet, mer eller mindre.
 När ska jag hinna träffa A?

Domaine de Lavelane

Blir ett kort inlägg här. Har svenskalektion, men uppgift att besriva en plats. Jag har valt min favoritplats. Det kan nog blir bra, jag har så mycket känslor att hämta därifrån. Underbart att bara förställa sig det och försöka besrkiva. Flashbacks !

image544

PJ is my fave

Har precis bastat och sitter här i pyjamas och laddar inför Grey's. Ska hälla i min några koppar te och knarka halstabletter i förhoppning om att min hals blir bättre. Har verkligen ingen lust att bli sjuk!

Jag finns här för dig vännen <3

Prinsessa

Hej!
Nu har jag tagit en kort paus från fek-pluggandet. Blä. Jag orkar verkligen inte. However: Idag har det varit en helt okej, men låång, dag i skolan. Nachotallrik till lunch på prinsen. Sen mentorssamtal, vi håller på att planera FotbollsEM (ja, europamästerskap) som går av stapeln nästa torsdag. Jag och bästaste O har anmält oss till cheerleaders. EEEEEEFnooollsjuuuuu, shaaalaalaaalalaalaaaaa !

Efter skolan åkte jag hem älsklingen som är sjuk, stackarn. Var där så länge jag vågade utan att bli smittad och hoppas nu på det bästa. Men jag har haft ont i halsen sen imorse. hm.

Nu blir det mer plugg, om jag jag pallar. Sen pannkaka och Grey's anatomy som avslutningen på dagen. Kvällens avsnitt verkar helt sjukt spännande!

Och jusste, ni har väl inte missat att det är flaggdag idag?
Till min ära. Tycker att det är jättekul att så många uppmärksammar min namnsdag.
Tack babes !

It takes a fool to remain sane

Fy på mig som sitter här när jag egentligen bord sova. Är helt galet trött !
Imorgon är det skolan mellan 8.30 och 16.10. paaaalla, nej. Sen ska jag hem till A och pyssla om mig förkylda stackars älskling. Hoppas bara att jag inte blir smittad..

Nej.
 Sweet dreams


Gurra G

Gustav Löfving, 16 år, är rankad 16de bäst i Sverige på vattenskidor.
Idag fick vi dock höra nått som fick oss att tvivla.
"Jag kan inte simmaaa!"

Dagen

Idag hade jag sovmorgon till 12.15. Men var tvungen att gå upp vid 9 för att hinna plugga innan jag och paps drog iväg till tandregleringen i etown. Kom hem precis lagom till mattelektionen där och G var mycket inaktiva. Sen gick vi till schelins och tog en fika. Väntade på Hugo och Steffy och sen gick vi till draman. Slutade en timme tidigare så jag och Hugo kila hem till mig och spelade tv-spel. Sen kom Gustav också och vi diskuterade vidare på förslag och affärsidéer till vårat företag. Sen kom Mahlin och dem gick hem till H medan jag åt middag och nu har vi kollat på GossipGirl. Dan var ju bara fööööör söt med Serena!

Idag har jag också pratat med världens bästa Felicia. Hon får mig alltid att bli så glad! Försöker få henne tillbaka till color guarden nu, vi/jag skulle verkligen behöva henne. Men no preasure darling, du gör precis som du vill. ;)

Nu ska jag ringa min älskling. <3



Strängnäs color guard is back on track

My gooood vad jag är trött. Helt slut och kommer ha världens träningsverk i armarna imorn. Det var riktig "lumpen-tränging". Eller ja, inte riktigt men det kändes ungefär så. Lasse har nämligen tagit över och tränar oss nu. Och jag lovar, vi har typ aaldrig tränat så seriöst. 100 poptosses, hundra! i rad. Okej, det är kanske ingen som fattar vad jag menar. Men det är ett kast i alla fall. Vi körde hårdträning i drygt en timme, och 10 armhävningar var kravet för att man skulle få ta drickpaus. Han är tuffare än våran amerikanska coach.
Men det känns jätteskönt nu! Träningarna drar igång seriöst och vi kommer verkligen någon vart. Dessutom lovade Lassie att han ska köpa träningsoveraller till oss, bara vi säger till vad vi vill ha och vad vi vill trycka. Det kommer ju behövas när vi ska till kalmar (?) och lära ut colorguarding.

Det här kommer bli asnice! We're back to svullna, blodiga fingrar och brutna naglar.
Nu behövs bara några fler medlemmar i laget.  Feliciaaaaaa ?

Hej

- mvg på idrottsprovet !  yeay me ..

- min tandställdning har gått sönder (ja, igeen!)
  så nu får jag ta tid av min dyrbara sovmorgon
  imorgon och åka till eskilstuna. fuck.

- jag har inte träffat min förkylda älskling idag

- nästa lan ska jag laga pancakes till boysen, det har jag lovat Melker.

- nu ska jag byta om, för träningen

Ciao

'

I'm never gonna give you up
I'm never gonna have enough

Studiedag

Yes. Skönt att vara ledig.. Fast egetnligen ska väl sånna här dagar vara till för "egna studier" men va fasen.
Igår kväll gick jag till H och kollade på serien Kungamordet men honom, M och G en stund. Det var mycket trevligt! Sen kom Kathrine och Sofie och vi gick hem till mig och kollade på Tolken, pratade och planerade sommaren fester m.m. Hade en jättetrevlig kväll tjejor, tack! 


Ikväll blir det träning.
Och sen sista delen av Kungamordet, kl. 20.30 .

Vet ni vad jag är sugen på?

image543

sunday bloody sunday

Vaknar.
Kollar klockan som står på 11.35.
Frågar min halvsovande älskling vad han tror att klockan är:
A: 11
J: ooch..
A: 35

Hur fan visste han det.

Igår var jag hos H och spelade tvspel och bakade chokladkaka.
Sen åkte jag hem till A och åt middag och kollade på andra chansen samt How to lose a guy in 10 days. Älskar den filmen! Fast hon är så frustrerande pinsam..
Nu sitter jag hemma hos moi och ska snart äta lunch. Jag åt i och försig frukost för en timme sen men va fasen. Sen ska jag bara ta det lungt och läsa igenom företagsekonomin inför fredagens prov, om jag pallar vill säga.
Min babe är på fotbollsmatch (som vanligt).  

I've got memoriez.


Jag lyssnade i princip sönder den här låten för ett år sen.
Minnen ..

Mjukisbrallor

Idag har jag bestämt mig för att ha en slappdag! Har inte överdrivet mycket plugg som ligger och väntar så jag tänker inte öppna en enda bok idag. Jag ska ta på mig mjukiskläder och sega framför datorn/tvn tills A kommer hem från fotbollen. Sådeså!


Dreaming out loud

Åkte ner till optikern vid 4, fick vänta ett tag så jag och mamma gick runt och provade glasögon. Tycker glasses är så himla snyggt på vissa människor. Och jag själv ser så ortoligt smart ut i brillor ;)
Jahapp, in till optikern i typ 3½ minut. Sen var jag klar och kom ut med betyget "alldeles utmärkt syn" plus att jag fick cred för att jag hade ett fint efternamn. Det tackat vi för! Så det blir inga glasögon för mig, inte än på några år i alla fall.

Nu har jag precis städat halva huset och väntar på att maten ska bli klar. Årets första grillning, I love grillspätt. Det är typ det godaste som finns!  Sen ska jag träffa min underbara pojke och antingen 1. Kolla på bandymatch, 2. paaarta eller 3. slöa framför någons tv.
Vad det än blir så ommer det bli bra, det vet jag. För jag får vara med Andreas <3
Och imorgon har han fotbollsmatch:
J: Jahaa, men då kanske du är ganska trött när du kommer hem imorn?
A: Njae det tro jag inte. Det är nog ganska lungt.
J: Okej, aha för jag hade tänkt att om du var trött så kunde vi ju stanna inne och typ ligga i sängen hela eftermiddag/kväll och kolla på nån film eller så hade jag tänkt att du kunde få massage om du ville men nähä om du nu kommer va så pigg så kan vi ju dra ut och göra nånting, typ gå på grönalund.
A: Assåå så pigg kommer jag nog inte va å andra sidan.


Tjaa, från min på Hugos pc.

Sitter hemma hos H med honom och G, vi diskuterar affärsidéer och spelar guitar hero. Om en halvtimme ska jag vara hos optikern och kolla synen som kan måste göra innan man får övningsköra. Tydligen ska Gurra också gå kursen nästa lördag, trevlans det!

Ikväll har jag än så länge inga planer. Min älskling sitter och gör fysikprov, i typ tre timmar. Stackarn!

Grattis mamma på namnsdagen <3


Thank God it's friday.

Finally friday, yeay. Inte för att veckorna är speciellt långa och det känns som att det var jul i förrgår men still, skönt med helg! Långhelg dessutom eftersom vi som sagt är lediga på måndag.

Just nu sitter jag och äter gröt. Haha, jag blev så influerad av all kostlära jag har läst nu så nu blir det ett nyttigare liv för min del. Efter provet ska jag förmodligen till optikern och kolla synen.. inte för att jag misstänker att det är nått fel på den utan bara för att jag måste innan förarbeviskursen inför övningskörningen som jag ska gå på nästa lödrag. Nästa lördag kommer Mathilda m. familj hit också !  =D

image541
Vad som händer ikväll återstår att se , 





typ.

Usch och blä. Jag är så trött att det sticker i ögonen och jag är inte ens i närheten av klar med pluggandet inför morgondagens prov. Jag.orkar.inte.. vill bara gå och lägga mig. Har i och försig sovmorgon till 10 imorn så jag ahr lite tid att plugga då också. Nej, jag ska nog överleva. En dag kvar på denna vecka bara och nästa vecka blir minst sagt skön: ledig på måndag och sovmorgon till 12.15 på tisdag. Tack! Har ett prov nästa vecka och två veckan efter det. Men sen är det loov, gosh vad skönt det ska blii !

Och förresten: idag är det torsdag. Och hittills den här veckan har jag träffat Andreas i 3 timmar. TRE ynka timmar. Sammanlagt dessutom! Det tar kål på mig.


For that one who I can run to

When I'm lost in the rain, In your eyes I know I'll find the light to light my way. And when I'm scared, and losing ground, when my world is going crazy, you can turn it all around. And when I'm down you're there - pushing me to the top. You're always there, giving me all you've got. For a shield from the storm, for a friend, for a love to keep me safe and warm I turn to you. For the strength to be strong, for the will to carry on for everything you do, for everything that's true I turn to you. When I lose the will to win, I just reach for you and I can reach the sky again. I can do anything 'cause your love is so amazing, 'cause your love inspires me. And when I need a friend, you're always on my side giving me faith taking me through the night for a shield from the storm, for a friend, for a love to keep me safe and warm I turn to you. For the strength to be strong, for the will to carry on for everything you do, for everything that's true I turn to you. For the arms to be my shelter through all the rain, for truth that will never change, for someone to lean on, for a heart I can rely on through anything, for that one who I can run to... For a shield from the storm, for a friend, for a love to keep me safe and warm I turn to you for the strength to be strong, for the will to carry on for everything you do, for everything that's true I turn to you.

I'm lovin' it

Heeej !
Nu är jag hemma från Eskilstuna. Provet imorse gick bra, hoppas jag. Värdet är helt underbart och uf-mässan var mycket intressant. Kul att få lite idéer inför nästa år när vi ska stata företag. Åt lunch på donken, vilket var typ skitlänge sen jag gjorde.

Nu sitter jag och pratar med älsklingen. Borde plugga, ska ta tag i det snaart ;)

Är det någon som vet helt säkert:
Blir det någon thomascup eller inte?
Jag fattar nada.

Ibland pratar jag utan att tänka efter.
"Nej pappa har inte varit hemme på hela veckan, jag tror att han är... borta"
Nähä?

Sunshine

Yes, det blir vårkläder idag.
Har suttit och läst igenom svenskan nu en sista gång. Vet egetnligen inte varför för det känns verligen som att jag kan allt, jätteskönt! Det trodde jag aldrig.. Blörjar kl. 10 med svenskaprovet, sen blir det tåg till eskilstuna och mcdonalds. Efter det väntar uf-mässan. Kommer nog hem ganska sent.
Började läsa på kost- och träninsläran igårkväll också till provet på fredag. Inte överdrivet svårt och ganska logiskt så det ska jag säkrt gå bra det också.

Nej, klä på sig var det ja


Äääälskling jag saaknaaaaar dig !

A drop in the ocean

Har ni tänkt på hur glad man kan bli bara av att lyssna på musik. En låt som betyder mycket och påminner en om något eller bara en jävligt bra låt. Man vill liksom bara höja och höja tills högtalarna sprängs eller tills det känns som att man drunknar i låten. Underbart!  Den låten skickade F till mig för ett par veckor sen och jag lovar att jag lyssnat på den varje dag sen dess. Jag får inte nog av den !




Jag håller på att laga middag nu, mamma ligger i soffan och är typ meegasjuk.
Känner att jag inte kan plugga mer på Antiken nu. Ska kolla igenom det imorgon bitti bara.

Nu piper ungen: middag !

Sen ska jag fråga älskligen om han vill titta på grey's med mig.. spännande ikväll ju!

Jag gör så gott jag kan !

Antiken

Hemma nu och ska sätta igång med pluggnadet. Skolan gick bra och på vägen hem pratade jag med A, jag saknar honom <3

Sitter och läser om det Trojanska kriget; halvnakna snyggingar med stora muskler som krigar mot varandra i midjekorta rustningar. Att puggar har aldrig varit roligare  ;)

image540
Förlåt älskling jag skoja bara !

Godmorgon!

Blä jag känner verkligen inte för att gå till skolan. Men jag ska tvinga mig iväg ändå och hoppas att hvudvärken går över. Sen efter skolan blir det till att tokplugga inför provet imorgon. Och träffa A om jag hinner, vilket jag verkligen hoppas att jag kommer göra.

Nu ska jag dressa.
byee.

Glass är gott

Företagsekonomi som första lektion, det gick bra! Sen lunch och glass nere vid vattnet, mys. Och efter en låång mattelektion som kändes som att den aldrig skulle ta slut är jag nu hemma. Jag är trött och jag har massvis med plugg framför mig.

Sov sådär halvbra inatt, dels på grund av att jag hade ont i tänderna och dels för att när jag precis gått och lagt mig så kom Hazel och hoppade upp i min säng. Och inte nog med att hon tog plats, dessutom låg hon och sprattlade och sparkade som en tok (drömde förmodligen att hon sprang/jagade?) och snarkade så att väggarna skakade (drömde förmodligen att hon var en gris?)

Nu ska jag plugga inför proven på torsdag och fredag.

Ont like crap !

Idag missade jag sista lektionen för att jag behövde åka till tandläkaren i eskilstuna, kul när tandställningen går sönder leksom? eh nej..

När jag var klar gick jag och mamma runt och tittade på lite kläder.
Hemma igen, pratade jag med A på telefon tills middagen var klar.
Och middagen var inte bland de roligaste stunder jag haft på sistonde kan jag säga.
Alltså hur fan tänker man när jag beställer revbensspjäll (fasen vad fult det ordet är; ribs heter de!) till middag bara några timmar efter man varit och spänt åt tandställningen. Men jag var hungrig och matenvar god så jag sket i att det gjorde ont som in i helvete och fortsatte äta tills det tog slut. Sen om tårarna, fy 17 vad oont det gjorde. Aja, nu ska jag sluta klaga. Efter 2 ½ dagsdos med ipren kändes det bättre ;)

Träning nästa: idag tränade jag med mr. Ö, jag lärde honom dropspins, double up och pop toss. Mycket duktig!
Sen diskuterade vi sommarens resor/tävlingar/uppträdanden och kollade igenom olika uniformer som vi fått hemskickade från amerikat. Jag tror faktiskt att det kommer bli bra !

Efter träning har jag nu varit med världens bästa Andreas. Det spelar ingen roll på hur dåligt humör jag än är på, när jag ser honom eller pratar med honom eller vet att jag kommer få träffa honom blir jag hur glad som helst! Bara för att han är min och för att jag älskar honom & han älskar mig <3

Why do you raise my hopes?

Just to let me down and make me feel much worse than before?
Alltså jag blir så trött på vissa människor.
Som sägen en sak men menar raka motsatsen.
Jag kommer fan inte palla de här mycket längre.
Men jag har verkligen försökt.
Så skyll dig själv och
tack för mig.
the end?

Aktiekapital

Nu sitter jag i skolans high tech datasal med säkrare säkerhetssystem än på banken.. tydligen.
Jag ska starta nytt företag och bokföra.

Sen ska jag inte gå på mattelektionen utan åke till eskilstuna för "akutbesök" hos tandläkaren.
Efter det ska jag träna.

Lagad? Really, you call this att vara lagad?

Jag håller på att fucka ur totalt på min så kallad lagade mobil. Efter fyra veckor på lagning (?) så kommer den tillbaka i precis samma skick som vid inlämning. Inte kul!
Den fungerar ju fortfarande och det är ju inte några större skador på den utan det som är trasigt är kameraknappen på sidan. En av anledningarna till att jag vill ha just den mobilen var för att den hade så bra kamare. Och det känns ju lagom kul när knappen inte funkar. Blä.

Söndags-spa

Har precis bastat läänge och haft hemmaspa och ansiktsbehandling m.m. på mig själv. Som belöning för att jag har pluggat så duktigt idag, för det har jag faktiskt gjort, tro de eller ej. Och som plåster på såret för att helgen är slut. Något positivt måste det ju finnas med en annars så trist söndagskväll som denna.
image538




Snart: äta .
Sen: plugga lite mer engelska
Senare: Sova, vid typ 21 ? 





In vino veritas

=  i vinet kommer sanningen fram.
Ett av de välkända latinska citat som jag håller på att lära mig. Nu är jag typ halvvägs genom allt som jag ska läsa om Antiken inför provet på torsdag. När jag är klar med det väntar matteläxa, engelska verbs och tränings/kostlära. jippie ?

Igår kväll var vi som sagt hemma hos A och åt middag, kollade på melodifestivalen och sen Troja.
Det var myys !


Och älskling:
En snabbis i duschen är inte samma sak som en snabbdusch!  ;)


<3

image537

Lördagsgodis

Igår var jag och Andreas hos Mr. och Mrs. Andersson och kollade på let's dance och the island. Det var mycket trevligt! Sen åkte vi hem och kollade på början av Troja.

Idag vaknade vi vid typ 10, gick upp vid 12 och åt frukost. Funderade över vad vi skulla göra idag och gjorde oss sen iordning för att åka till Eskilstuna. I etown köpte jag nya skor, svarta nike-sneakers och ett par leggins.
Nu är vi hemma och jag provar min nya kläder och fixar med min mobil som äntligen har kommit tillbaka, hel!
Sen ska vi hem till A och äta middag och sen får vi se vad som blir av kvällen.


RSS 2.0