Balen

Igår var en av bästa kvällarna i mitt liv! Det var vår studentbal
och allting var verkligen fantatiskt, från början till slut. Aldrig känt mig
så vacker tidigare. Älskar klänningen och älskar min fina uppsättning!
Alla var så vackra och kvällen blev verkligen superlyckad. Vi började
med champange hemma hos mig med Martin, Louise, Kathrine och
Jesper. Sen åkte vi till slottet, fotade och skålade i champange innan
det var dags för en jättegod middag. Efter middagen gick vi ut en stund
och vandrade runt slottet innan det var dags för vals. Verkligen kul att
så många dansade! Efter två valser åkte lärarna hem och det blev party!
Dansade i flera timmar innan det blev dags att åka hem. Väl hemma
roade jag och Andreas oss åt att plocka ur de 200 hårnålar som höll
upp min vackra frisyr, det tog ett tag ska jag säga haha ;)

Är otroligt nöjd och stolt över att ha fixat den här balen och hoppas
att alla hade lika trevligt som jag hade! Och speciellt tack till min
stiliga, vackra och supersnygga kavaljer.  Jag älskar dig
 
Har massa biler på systemkameran som jag ska ladda upp på fb sen,
de här har jag snott från Kathrine så länge.

Det är över nu!

Hade en muchos trevlig helg bestående av shopping med Kathrine, grillning med Martin och Tilda, släktträff och en hel del plugg. I går lämnade jag in de sista uppsatserna, redovisade och skrev prov för sista gången på Europaskolan. Så nu är allt plugg klaaart :D trodde aldrig jag skulle klara det. But I did och med bra betyg såhär på slutet också. Helt otroligt!

Nu sitter jag med bordsplaceringen inför balen på fredag. Ska bli så kul :D
har också gått igenom allt mumsigt jag kommer ha på min student-mottagning (OM EN VECKA HERREGUD!) och skrivit en låång inköpslista ;)
Nu ska jag kolla på cougar town, bästa serien!


Ännu en bild från skivan :) Jag och Linis ♥

Koncentrationssvårigheter?

- Älskling tog du med min neccessär nu?
- Eh nej den glömde jag..
- Men jag SA ju att du skulle ta med den!!!
- Jaa men vet du vad det var på tv när du sa det? En NY
  GinaTricot-reklam... BIKINIMODE!!!


Snart sluut!

Eftermiddags-nap har blivit min nya hobby. Igår i en solstol, idag i soffan. Skolan kör slut på mig och jag sover för lite. Inte mycket kvar dock :D redovisning imorn, inlämning på fredag och sen glosprov på måndag. Sen är jag klaaar :D då är det bara att nervöst vänta på att slutbetygen sätts och hoppas på det bästa :)

På lördag ska jag och Kathrine till stockholm och shoppa inför studenten och balen och på söndag har vi släktträff här hemma. Så det blir en mysig och trevlig helg! :D Nu väntar jag på Andreas. Ska ner till Aqua och sola solarium, måste ju vara brun och fräsch till alla kommande festligheter ;)

Bibeln

Har precis läst bibeln, markusevangeliet. Mycket intressant bok det här måste jag säga.. nästan lika mycket fantasy som Harry Potter, eller? Anyhow nu ska den analyseras och sen ska jag plugga lite för ett läxförhör om Europakonventionen imorgon :) På to-do-listan står också att skriva ut inbjudningar till min studentmottagning (TAR JU FASEN STUDENTEN OM 2 VECKOR NU :D) och boka resa med Andy. Hittat en supernice :) i tunisien!


Här kommer lite fler bilder från skivan

 
 

Beatles!
 
Rebecca med John Lennon-peruken
 
Jag med John Lennon-peruken

John Lennon med peruken ;)


i like



Studentskiva

Har jobbat varje dag sen i onsdags (förutom idag dårå) och det har faktiskt varit jättekul :D jag gillar donken. Gillar människorna jag jobbar med och gillar maten ;) höhö.

Igår slutade jag 16 och skyndade hem för att göra mig iordning inför vår studentskiva :D det var typ rockabilly-tema och alla hade verkligen klätt ut sig :D jättekul! Sjävlklart är jag dock så dålig att jag inte tog några bilder (har inte ens en kamera, kanske ska önska mig i studentpresent?) men de kommer nog ut ett gäng på face snart ska ni se ;) blev iaf mycket nöjd med min outfit och hela kvällen var fantasktiskt underbar. Kan typ inte fatta att mina tre år på europa snart är över, kommer sakna så många sköna människor!

 

Jag, Linpan och Dogge ;) snott bilderna från Jossan :D

Well well.. en halvjobbig vecka framför mig nu då. Hoppas på kanonfint väder så man blir lite glad :) har inga prov men en del inlämningar och redovisningar. Sen är skiten över!!! Som jag sa till Felicia idag: min motivation dog för typ en månad sen och jag har levt på min reservenergi sen dess. Men nu börjar fan den också sina!


Balklänning sneak peek


Uppdatering at last - Bryssel

När till och med pojkvännen påpekar dålig update är det fan illa :P

Bryssel var awsome! Även om det mest kändes som ett irriterande upphåll i allt pluggande inför studenten så var det en rolig vecka och jag hade superkul med tjejerna :) Hela veckan var en mix av besök på eu-institutioner, utflykter, shopping (köpte min studentklänning :D), tjejsnack, god mat, belgisk mat, öl, choklad och massa massa skratt :) Skönt att vara hemma igen och den senaste veckan har varit stressig i skolan men jag har i alla fall skrivit mina två sista prov någonsin på gymnasiet, känns helt sjukt :D

Här är lite bilder, mest tråkigt turistbilder ;) de roliga finns på fb







Bryssel 2010

Igår hade vi redovisning av PA vilket gick mycket bra :) när jag kom hem fick jag dock sådär stöööört jag-kan-inte-sträcka-på-mig-och-vill-typ-dö-ont i magen som jag haft några gånger tidigare. Beror förmodligen på stress som släpper nu när skolan börjar lugna ner sig. Så jag deckade och sov i några timmar på eftermiddagen och sen var det ju bara att skippa allt vad valborgs-firande innebär. Åt god middag med familjen och pluggade sedan klart de sista grejerna innan resan nu nästa vecka. Sen kom min fina älskling till mig och så kollade vi på film (Zorro) och åt ost och kex - mys :)

Idag har jag tvättat och packat inför resan. Åker hemifrån 07 imornbitti
och sen är det bryyyyyyssssel :D tills på fredag då vi kommer hem igen.

Nu ska jag snart iväg med Strömbergs på teater som vi fick i julklapp :)
Så I'll see you when I see you, ha en grym vecka för det ska jag haaaa :D




RSS 2.0