Ekologiska päron


Hö hö hö

Here we are

Jag känner mig fett opepp och off. Vet ej why.
Igår gjorde jag precis som idag, satt med pc framför tvn och segade.
Sen kom baby till mig, vi lagade middag och kollade på Pearl Harbor.
Mys !
Idag har jag övningskört in till staden, över stoora bron.
Det var skojsigt..


Fredags in my heart

Imorse vaknade jag hos Andreas av att deras lilla kissemiss slickade mig i ansiktet. Det var sött och gulligt ända tills han sedan la sig mot mitt huvud och borrade in klorna. Men upp kom jag i alla fall.. inge snack om saken.

Sedan bar det va till skolan, som bjöd på en vanlig skoldag.
Efter den mötte jag upp med mamma och Oscar för att kirra id-kort.
Vilket verkligen var på tiden.
Said and done, sen träffade jag A och vi bikade hem till honom för att packa fotbollsgrejer.
Nu skulle jag egentligen kollat på babys match. Men man kan inte alltid vara duktigt flickvän utan ibland måste man vara duktig dotter/syster också. Så jag är hemma och äter middag med familjen. Sen baby och movie !

Puss out


Host

Hej.
Jag sitter och försöker plugga lite om Wallenbergsfären.
Blev hemma idag så nu ska jag verkligen se till att bli frisk !


Imorn ska jag klippa mig!
och om 36 dagar ryker tandställningen!
Det är skitlänge tills dess  ;(

Usch och fy vad sjuk jag är..

Om jag inte var förkyld innan så blev jag deffinitvt det igår när jag satt och kollade på Andreas match i typ, ja vad kan det ha varit? 20 minus.
Kändes som det i alla fall.
Eftersom vi bara hade 3 korta lektioner idag och slutade kl 12 så betsämde jag mig för att gå till skolan. Trodde jag ja, tydligen har vi en föreläsning, men efter en tillsägning av Gustav så bestämde jag mig för att gå hem och vara sjuk. Nu har jag ätit soppa och är inne på min andra (dåliga canal+) film.

Nu väntar jag på att my man ska sluta skolan, hyra movie och komma och ta hand om mig.

Atjoo !


Navelpiercing tack!

Jag vill haaaaa !

Men det blir väl inte förräns om 10 månader är jag rädd..

Jag mår bäst helt enkelt.

Alltså wow, det är magiskt.
Helt tokigt hur du får det att pirra i min mage.
Av beröring, eller dina fina ord till mig baby.
Och att jag fortfarande inte, efter snart ett år,
kan förstå precis hur otroligt bra jag har det.
För du är bäst för mig  <3


Fotboll(s spelare) är nice.


min.



Ser ni möstret?

Sjukling


Jag sitter i soffan med halsont, hosta och täppt näsa. Med pc'n i knät och kollar på Heroes.

Fredagen bestod av skola, hundpromenad, solarium, middag och sen utgång.
Igår vaknade jag och baby hemma hos honom, åt frukost och bikade hem till mig.

Sen åkte vi till sthlm på middag med dagisgänget. På vägen stannade vi i kista för jag skulle köpa två koftor på gina tricot med såklart fanns dem inte i min size. Så vi åkte vidare och gav andreas en liten guidad tur i järfälla. Where I grew up. Efter middagen gick vi och hyrde film, 30 days of night. Heh, jaa vad ska jag säga? Jag satt ute och pratade med föräldrarna mesta delen av filmen.
Jag gillar inte blod och vampyrer så att säga.










Uffare

Snabbt om skoldagen:
Jag började 10 med introduktion i geografi. Sen 2 h lunch, som först spenderades på Mälarblick (mitt jobb, där vi förövrigt äter lunch med skolan denna vecka) och sen hem till älsklingen som inte börjat skolan än. Vi myste och kollade film. Sen tillbaka till skolan för mitt favoritämne. Eller nej där ljög jag. Ett av mina favvoämnen.. företagsekonomi. Det var nice, även om de mesta försvunnit lite under sommaren. Men det kommer tillbaka snart hoppas jag. Sen var det dags för vår försa lektion med UF. Så från och med nästa vecka ska jag och mina två manliga kompanjoner sätta igång med vårat företag som för tillfället går under namnet Pappa Betalar UF (Gurras förslag) .. Vääldigt preliminärt och oseriöst!

Efter denna lektio,n som vi fick sluta tidigare ifrån, gick jag, Gustav och Hugo och fikade och samtalade lite om företaget samt andra saker som inte bör nämnas här. Hrm..

Min prins ska på fotbollsmatch och jag ska och träna med Hugget.

Om... allt.

Idag efter skolan (som varade ca. 1 h och 20 min.) så fikade jag med babsen. Det var hyffsat länge sen sist. Sen bikade jag och Sofie hem och jag satte mig på mitt tysta rum och väntade på att åklagaren skulle ringa upp. Jag fick vittna via telefon att jag slapp åka upp till sthlm och så. Det gick bra.. och efter samtalet var jag om möjligt ännu säkrare på att jag vill bli åklagare. *happy smile*

Sen åkte jag som sagt och träna. Det var länge sen sist och det var skönt. Riktigt skönt. Så imorn efter min 20 minuter mentorstid då jag har 2 timmars hål ska jag och Kath träna. Det gäller att passa på när det är gratis. Sen har jag lektion, lunch, lektion och skolgympa. Det kommer bli en lång dag.

Godnatt brudar. 

(Aah, jusste. Bilderna från Rhodos kommer. Det tar bara väldans lång tid att ladda upp och så..)



Min pojkvän gör vad som helst för mig !
Och jag är tokigt kär i honom.

Skola och träning.

Och så var helveteskapet igång igen. Daah..
Nejdå, så farligt var det inte. Inte idag.
Men imorn drar lektionerna igång och i övermorn har vi första provet.
Intee.. men jag skulle fan i mig inte bli förvånad.
Jag liknar min skolgång på europaskolan med ett springband,
sånt som man har på gymmet. Heter det springband?
Man kliver på och fort som satan ökar takten, men så länge man håller igång och inte saktar ner eller stannar så går det.. nätt och jämt. Kliver man dock av är det rena helvetet att komma upp på igen och komma upp i samma tempo.
Vad nördig jag är, framför allt eftersom jag just använde ordet nördig.

Aja, när vi ändå håller på att prata om springband så kan jag berätta att jag precis ska ner till gymmet, jag har prova-på-vecka. Det är nice.

Skorna på..

Shopping och käftis i etown.

Idag har jag shoppat.
För min del blev det två långärmade t-shirtar (H&M), två stickade kortärmade tjocktröjor (Bikbok), en väska (wedins) och en kalender (åhlens).
Mr. A införskaffade 3 t-shirts och en långärmad. Och strumpisar.

Hos tandis fick jag blå lera upptryckt i hela käften och ett besked om att jag får ta bort tandställningen i överkäken nästa gång, vilket är om ca. 74 år. Eller nej, men det känns som det. Om 6 ½ vecka.. den 2a oktober.
Dagen efter min och Andreas 1 årsdag.

Nu ska jag duscha.

Puss&ciao !

Det är över nu.

Hela veckan har jag gått och tänkt att det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. Träffa kompisar man inte sett på länge och komma in i rutin. Jag har faktiskt till och med längtat efter att lära mig saker.
Men nyss, alldeles för några minuter sen fick jag panikångest.
Vad fan snackar jag om?
Jag vill ju ha mera sommarlov.
Jag tänker tillbaka på minuterna efter sista provet när det bara var chilldagar kvar i skolan och hur otroligt skönt det var att kunna göra vad man ville och att veta att man hade drygt 10 pluggfria veckor. Allt vi planerade att göra i sommar, some we did but most we didn't.

Men hur tråkigt det än är att sommarlovet (och sommaren för delen) är över så är jag ändå nöjd med sommaren. Jag har kopplat av och vilat upp mig. Trots massor mer hårt arbete och ommålning av huset. Jag har varit mycket med Andreas och mina underbara vänner. Jag har solat och badat och ätit glass och haft det underbart. Jag har varit på golftävling med A, på Rhodos och i Göteborg. Annars bara hemma.. men jag har njutit i fulla drag av att bara vara.

Och nu drar skolan igång igen. När jag får kämpa för att hålla alla bollar i luften samtidigt. Får kämpa för att få planeringen att gå ihop. Skolan, hunden, color guarden, Andreas (och alla hans miljarder träningar). Men jag menar, jag klarade ju nyss ett år av sånt. Och jag klarade det galant. Så därför ska jag klara det här året också, och kämpa och längta till nästa sommar.

Jag är taggad och lära mig mer, proppa min hjärna med kunskap och hoppas att åtminstonde hälften stannar kvar.
I år ska jag ge allt !

Jag ska bli åklagare

Ah, jusste.
I fredags precis innan vi skulle åka gick mamma ut och hämtade posten.
Hon kom in med undrande min och gav mig ett brev från Stockholms tingsrätt,
samtidigt som hon öppnade ett likadant, adresserat till min målsman:

- Vad har du nu gjort?
Shit, vad har jag gjort? Vaaad har jag gjort? :S

- Grov misshandel, rån m.m ????
ÄR jag schizofren ?

Men sen visade det sig att jag bara kallades för vittnesmål, pjuuh.
Så på tisdag ska jag in i rättssalen för första gången.
Här ser ni en som gör tidig karriär mina vänner.

Pennkjol, red lips och morsans gamla glajer på,
i'm ready !

Värsta bästa helgen !

Kolla snyggingen,



Med honom och familjen har jag just spendert den absolut bästa och mysigaste helgen på väldigt länge. I fredags tog vi tåget ner mot Göteborg, där möttes vi av pappsi som varit där nere och jobbat. Han hade fixat fredagsmys på hotellrummet som vi snacksade på en stund och sen bar det ut på stan. Hard Rock Cafe's famous fajitas till middag minsann.. (jag älskar Hard Rock!) och därefter mer stadsvandring. Sen tillbaka till hotellet där jag och älsklingen myspyste och kollade film. (Eller ja, han kollade.. Jag sov tryggt i hans famn).

Lördag: Liseberg. Premiär på Kanonen, holy mac&cheese. Men den var kul, kanonkul. Jag fick med min modiga, dock mycket höjdrädda pojk upp i luften med uppskjutet. Det var också kanonkul, tycket jag. När vi var nöjda på adrenalinkickar och chokladhjulen inte gjorde annat än att ruinera oss tog vi en tripp till ica och köpte lite middag som vi sedan avnjöt på hotellet.

Idag har vi bara åkt hem. Men det var trevligt det med!

Tomorrow ska jag och Andiepandie ta tåget till Etown at 9.40. Först tandläkarbesök och en sliiigth chance till tandställningsborttagning (hoppas, hoppas) och sen blir det unstoppable shopping. Jag har ju tjänat pengar..

Tack min prins, för allt !

Hemma

Heej !
Rhodos var nice, fast jag längta hem.

Bilder kommer !

Packar

Idag var  sista jobbdagen (fram till den 18 oktober i alla fall) och imorgon åker jag till Rhodos i en vecka. Livet leker! Ha det bra, pusshej!

10 månader med dig älskling.

Jag har ingen aning om vad som väntar mig i framtiden.
Men det spelar ingen roll, så länge min framtid är med dig.
Vilket håll du än går, vilket håll du än går så följer jag med.
  



Igår vad jag på bio och såg Mamma Mia! 
Och den här scenen fick mig att rysa.
För det är precis exakt så jag känner.
(Det här är dock inte hela scenen)..

RSS 2.0