Skitsnack.. typ

Asså vad håller jag på med?
Vem i fan börjar plugga till ett prov.. dagen innan?
Inte jag i alla fall! Vad har hänt? Skärpning..
Nu har jag snaart läst klart allt i boken och anteckningarna och ska faktiskt gå och lägga mig. Det är viktigt (för mig) att vara ordentligt utvilad innan ett prov. Man gör det ju liksom bara en gång i livet.. då vill man ju ha förutsättningarna att prestera bästa möjligt (:

Imorgon är det prov, och 2 lektioner. Sen ska jag klippa mig, vilket var 100 år sen jag gjorde sist och det är nu ett vääldigt tjockt... burr? Sen blir det hem och plugga kanske.. eller tillverka produkter till UF-mässan nästa torsdag. I helgen bär det av mot Nyköping för MUF's distriktsstämma. Ska bli jättekul ocn intressant framförallt !

såå.. godnatt då.

Och by the way så har jag världen bästa pojkvän <3


Plugg plugg plugg..

När man inser att man pratar i för krångliga ekonomiska termer för att en del "icke-företagare" ska förstår en, inser man att man pluggar för mycket. Man släpper liksom aldrig helt tankebanorna. Min hjärna går ständigt på högvarv och nya frågor bildas. Frågor jag vill ha svar på, för att lära mig!
(Du vet om man inte frågar, lär man sig inget!)

Hoowever, nu kan jag precis ALLT om vad som händer efter en människans bortgång med hans/hennes tillgångar, i form av allt från investeringar till kapital. Vad ett dödsbo är samt hur man upprättar ett testamente/en boupptäckning. Ja, nu är det bara 3/4 kapitel kvar innan provet.. hrm.

Idag hade jag en av de sega skoldagarna, de dagar då jag har 2 morgonlektioner till ca. 11 och sen 2 lektioner en maaaassa timmar senare, mellan typ 15 och 17 = dryygt! På det långa håler hjälpte Ebba mig med lite UF-grejer, sen åt vi lunch och slutligen hamnade vi på Lauras med kaffe och plugg. För att sen avsluta dagen med idrottslektion.

Hemma från skolan pluggade jag och pappa (vi förde en livlig diskution om "när någon dör") och åt pannkisar. Nu är jag hemma från color guard-träningen och ska snart hoppa i duchsen. Sen blir det sängen och mer plugg..

GRATTIS PÅ FETTIS-DAGEN !

Idag vill jag önska alla en glad fettisdag och en riktigt god semla !



Dagens prov gick.. not that great.
Vilket enligt mina värdering betyder "det blir nog bara vg :( ".
Nåja.. did my best. Efter provet gick jag, Ebba och Kath till café prinsen. Målet var en semla i magen, men eftersom det var slut blev det en kladdkakamuffin i stället. Vilket i och försig inte var helt fel det heller.

Nu sitter jag här, obviously, när jag istället borde plugga. Shame on me.. Klockan 18.30 ska jag , VDn, och vår ekonomiansvariga Hugo till Hotell Rogge för en företags-nätverksträff. UF = går bra, mycket bra!

Sportlovet is over, finito, kaputt, the end!

Okeej.. sorry då. Den dåliga, eller nej nej.. den urusla! uppdateringen beror på att jag de senaste dagarna gått in i vad man kan kalla lite av en depression så här efter lovet. I söndags kväll drog jag täcket över huvudet och sedan dess har jag gråtit och sovit om vartannat.

Nej, skämt åsido. Men vem vill tillbaka till skolan med alla dess jevla prov och uppsatser.. för att inte tala om vårat schema som är sämst i världen?

However.. för att lätta upp stämningen lite igen tänkte jag berätta vad jag gjorde de sista dagrna på lovet. I lördags var jag, familjen och Andreas uppe i Romme över dagen. Det var jättekul och skönt att åka lite igen, även om det inte var jättelänge jag åkte sist. Det var första gången jag åkte med baby, och jag säger woooow! Vilken hottie i backen asså ;)
boarderbabe + boarderboy = sant!


Efter två timmars sömn i bilen var vi sedan hemma igen. Och jag kan ju säga att efter båda Bodypump-pass på gymmet och en heldag i backen var jag pretty mör i rumpa och lår. Hemma gjorde hemgjord pizza och kollade Melodifestivalen + Hot Chick. Sen sov vi gott kan jag säga.. och länge !


Söndag - vilodag! Vi låg i soffan en stund och sen när Andreas drog på träning (och stukade foten) pluggade jag och mamma förhörde mig inför dagens prov i organisation och ledarskap.

Måndag - back to school! Hem efter schoolen och plugga, äta middag och sen Coreball-pass på gymmet, skönt!

Sysslodag

Aaah, klockan är inte ens 12 och jag har redan hunnit plugga och städa akvariet. Nu återstår bara att städa rummet, plugga mera (orgled, matte och geo) och gå på pumpen på gymmet kl. 17. Sen är dagens planerade beting avklarade. Då ska jag avnjuta en 3-rätters och sen slöa framför tvn.

Imorgon ska vi (familjen + A) till Romme.. yeaay! 

Tandställningsfri och myskväll med K !

Dagen började med en tur till Eskilstuna.. tog bort tandställningen i underkäken så nu är jag totallt bacefree! Vilket är jäteskönt.. fint blev det också. Sen gick jag och Andreas runt och strosade lite på stan. Han köpte en säkerhetsrem till brädan och lite smått och gott från H&M. Var på jakt efter något till distriktsstämman bankettmiddag men lyckades bara halvvägs (=köpte en topp men ingen kjol..)

Väl hemma igen bjöd lillebror på våfflor som inte satt helt fel. Efter filmtittande och hundpromenad rörde sig A hemåt och jag satt vid datorn och var allmänt seg. Sen gjorde jag middag, vilken blev alldeles utsökt och klockan 19 mötte jag Kathrine utanför godismonstret. Vi hyrde film, dock inte den vi planerat att se eftersom alla 4 exemplaren av den var uthyrd, och köpte chips. Sen gick vi hem till henne och Jesper där vi kollade film och tjockade oss med massa gott. Och pratade gjorde vi själklart också, som vanligt.
Tack för en urmysig kväll babe, du är bäst ♥


Idag var en typisk sportlovsdag!

Jag vaknade vid 10 men låg kvar och läste organisation&ledarskap en stund (lite plugg har jag iaf hunnit med), vid 11 började magen kurra så jag väckte A. Vi gick upp och åt frukost och hamnade sedan i soffan i vardagsrummet, där resten av dagen spenderades. Andreas spelade spel och jag pluggade/löste (!) rubiks kuben och så kollade vi på film - wild child.

Nu är jag, nästan, klar med all orgled och ska hoppa in i duschen. Sen blir det Grey's och en kopp te = mys.

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Vänner kan verkligen få en att må bra, och just nu mår jag strålande.

Mötte Ebba på 11.40 tåget mot eskilstuna för en sushi-myspys-lunch med henne och Bella. En spontan och mycket trevlig sportlovs-happening. Efter att vi fått sushi i magarna tog vi en tur i Etowns oldtown (eskilstuna "gamla stan") och strosade runt i små söta buktier. Satte oss på ett fik och pratade om.. pretty much allt.

Kom hem strax innan fyra och tog en promenad i det härliga vintervädret.. med TVÅ hundar. Och har du någonsin funderat över att gå ut med två hundar samtidigt så har jag ett litet tips på hur du gör det på bästa sätt.... don't ! Herrejissesamalia säger jag bara. Här är man uppväxt med den blinda tron att "hundar är kloka djur" my aaass att dem är. Hur jevla svårt kan det då vara att gå på olika sidor och inte under-över-under-tillvänster-över den andres koppel !

Nu borde jag plugga men det ska jag ickeee! För jag ska chilla här framför datorn en stund innan det bär av ner mot gymmet för dubbelpass - afro dans och core ball.


Min tokunge!

Andreas kom nyss hit, direkt från fotbollsträningen och duschade därför här.
Jag satt med min kub som sysselsättning under tiden och hörde:

- "shampoo för färgat hår", "shampoo för lockigt hår".. va faan!

Sen tog han på sig min bruna badrock bakochfram:
- Vadå jag trodde vi skulle operera här. Haha, jag känner mig som en
   nallebjörn. Nemen jag ser ju uut som en nallebjörn också.

Vid det tillfället dog jag av garv och var tungen att avlägsna mig från rummet.

Jag och Mathilda ska ses, snarast.

I Strängnäs/på landet eller i Danderyd/in the bigcity/i storstaden?

Det finns ingen som hon..

Kvällens och morgonens plans..

Kuben kan dra åt fucking pipsvängen.. det.går.inte!

Snart kommer Andy hem till mig, vi ska kolla film och vara allmänt lata. Tänkte första dra ihop ett gäng folk och spela spel eller liknande. Tills vi kom på att typ.. alla? är i fjällen/alperna.
Imorgon ska jag, Ebbon och Bella till Etown och käka sushi och mysa. Det kommer bli kalasnice!

Jag och A på msn:

Frågan är: Hur kan man inte tycka om sushi?

Resten av helgen..

(tänkte inte göra förra inlägget alltför långt så jag gör ett till istället)

Igår vaknade jag och Andreas seent och låg och myste i sängen en stund, sen gick vi upp käka frubba (jag får inte säga frulle för far min; - det heter frubba!) Sen åkte vi till agua och städade, hem och bytte kläder och sen begav vi oss till Sthlm för att fira Andreas kusin. Mycket trevligt! På hemvägen tog vi en sväng förbi Enskede och Andreas blev stolt snowboardägare.. Hemma hos dem igen la vi oss i sängen, slog på tv'n och jag.. somnade.

Idag har jag ägnat mestadels av dagen till min nya drog, denna:


Faktiskt går det finimang, inte alls lika svårt som det ser ut ;)
Och så har jag faaktiskt pluggat lite.

Världens bästa Valentines day!

I lördags väckte mami mig strax efter åtta. Vi stekte hjärtformade american pancakes och avnjöt sen en mysig, för att inte tala om god, familjefrukost <3





Senare på förmiddagen kom Andreas och hans pappa och hämtade mig och så bar det av mot Mariefred för att kolla på A's lillasyster när hon hopptävlade. Jag surprisade min babe med en Alla hjärtans dag-fika i bilen, bestående av varm oboy och hjärtformade cookies som jag bakat <3
Malin var jätteduktig och det var jättekul att komma tillbaka till Ekelund, jag red trots allt där i typ 3 år innan jag la ridningen på hyllan för pluggandets skull. Dock kom jag på den brillianta idén med att kanske åka på ridläger i sommar?



Sen övningskörde min duktiga pojke hem och släppte av mig. Jag kollade på en romantisk komedi som passade alldeles utmärkt på valentinesday. Sen fixade jag mig iordning och strax innan 18 åkte vi ner till t-hallen för att möta upp släkten <3 och kolla på SträngnäsRevyn.

Efter revyn åkte jag hem till Andreas för vår mysiga Valentines-middag, planerad in i minsta detalj. Jag stod för maten:
Avokado med skagenröra och räkor
Fläskfilé med klyftpotatis och bea, of course.
OM det var gott.
Andreas stod för dricka och efterrätt och.. alltså han är verkligen helt perfekt:
1. Han köpte cola OCH cola light. Är inte det en gentleman så säg..
2. Han hade köpt B&J cookiedough till efterrätt + massa godis.
<3

Alla hjärtans dag <3

Ingen nämnd, ingen glömd..
Ni vet vilka ni är!


Snart sportlov.

Dagen har varit bra. Skola, lunch med baby, mer skola, body pump på gymmet, dusch och middag. Och nu sitter jag i Andreas säng och kollar på dokumentären om "Knutby", så jäkla hemst! Fast ruskigt intressant.

A's söta kissemiss ligger i mitt knä och snarkar, sötaste.

Arbetslös sucks!

Idag är det tisdag, vilket innebär att jag hade tre lektioner imorse och slutade 11.45.. då gick jag på en halvtimmes spinning på gymmet innan det bar hem för att ätas lunch och duschas.

Nu lyssnar jag på Gavin DeGraw, äter kakor och har ångest för att jag inte jobbar = tjänar pengar. Sitter och suktar efter en massa nya kläder och skor. Dessutom ska jag köpa ny bräda och betala D.S. Usch, dåligt samvete! Borde skaffa jobb och bli riiik!



Alltså inte april... maars!


;)

Baka kakor :)

Det blev verkligen tidigt i säng igår, låg i sängen strax efter 21 (efter förra inlägget publicerats) och somnade typ vid 22. Vilket var yyyyypperligt skönt! Tror ni jag var utvilad och pigg imorse dårå? Eh nej. Men jag tog mig upp, utförde morgonrutinerna och åkte till skolan.. Överlevde dagens trista lektioner, typ europakunskap och matte, och uppskattade de roliga, typ eng och geog.

Nu: matteplugg (hujeda mig!) och lite dödsstraff. Sen ska vi baka kakor..


The Kingsmoutain!

Här sitter jag. Med träningsverk i vader, lår och rumpan efter en kanondag i Kungsberget med skolan. Riktigt härligt! Jag har nyss bastat och nu väntar jag på att Andreas ska komma och bädda ner mig i sängen, sen lägga sig bakom mig och hålla om mig sådär mysigt som han alltid gör.
Och en sak är säker; jag kommer somna på två röda!
 





Jag blir nya Elle Woods!

Ju mer jag läser om rättskunskap, juridik och i vissa fall samhällskunskap blir jag mer och mer säker på att det är mitt kall. Jag brinner verkligen för det här med juridik, tycker det är hur intressant som helst!
Jag ska bli världens bästa advokat/åklagare!


Just nu sitter jag och researchar på dödsstraff, vilket vi ska ha debatt om på ondagens samhällskunskapslektion, och passar sötOlle som är här. Ikväll blir det myskväll (som alltid?) med melodifestivalen och Rosa Pantern - världen bästa film! Imorgon ringer klockan 06.00, då bär det av mot kungsberget med skolan. Och jag ska äntligen få boarda lite, det var alldeles för länge sen!

Girlsnight

Igår hade jag tjejkväll hemma hos mig, med tjejerna från "gamla klassen". Alltså dem jag gick med från 6an till 9an. Vi åt tacos, pratade och hade allmänt mys! Tyvärr kunde varken Jessica eller Khazan komma, men vi hade trevligt ändå. Zoë och Kamal gick vid typ 21 och då var det bara jag och Felicia kvar. Vi kollade på (en fett sjuk) film och pratade, sen sov hon hos mig. Som alltid förrut, på den gamla goda tiden. Och även om jag och Felicia inte träffas lika ofta som förrut (vilkat var varje dag!) så kommer hon alltid vara min bästa vän, min syster och min soulmate. För sånt kan ingen ta ifrån en!

Gaaaammal bild från 9ans konsert, när vi sjöng John Lennons - Imagine.

Vad tycks om ny design?

                                                                                                                            .


Känsliga läsare varnas...

.... Långt inlägg!

Igår var jag som sagt i eskilstuna hos tandläkaren. Där fick jag beskedet om att den 18/2, alltså om två veckor, ska jag få ta bort även underrälsen. Så sen är totallt brace-fri! Efter besöket hos käftis tog jag mig en liten shopping-runda. Gick till H&M och köpte chinos, läppglans (eftersom jag alltid lyckas tappa bort alla) och hårspännen. Skorna eller solglajjerna jag skulle köpa fanns inte, så det blir till att beställa.. Satte mig på Espresso house och tog en chailatte och pluggade geografi medans jag väntade på att pappa skulle hämta upp mig med bilen.

Idag har varit en låång dag! Började med 2 lektioner där jag reovisade både det ena och det andra. Sen mötte jag Andreas på stan och vi bikade hem till honom. Åt pizza, kollade film, myste och pluggade.. sen hem och gå ut med hunden på promenad. För att sedan åka tillbaka (!) till skolan för lektion - idrott. Idag hade vi latinojazz vilket var skiitkul!

Efter idrotten åkte jag hem och fortsatte plugga på vår företagspresentation som vi ska ha inför klassen imorn. Åt middag - pastakorv. Vilket tydligen (enligt Andreas) är det jag kommer få leva på resten av livet, så det är lika bra att vänja sig. ;)

Klockan 20 åkte jag ner till gymmet för att dra igång säsongens color guard igen. Den här teminen kommer bli skitkul! Vi ska ragga folk (någon som vill börja?) och bli bättre än någonsin. Dessutom har vi massa roliga uppträdanden att se fram emot. Västerås tattoo i april och kanske t.o.m. EM i september..

Nu: bedtime-stories.

Saay what?

Häromdagen frågade min söta vän Ebba mig om jag har en locktång..
En  l o c k t å n g !

Njae, jag använder duschen ;)

Vilken färg?

Imorgon ska jag till Etown för tandläkarbesök. Och vem passar inte på att shoppa lite då liksom? Satt inne på H&M's hemsida idag och gjorde en inköpslista. Den ser ut ungefär såhär:

Märks det att jag längtar efter våren och varmare väder? Kommer bli grymt snyggt tillsammans med min nya kavaj!
Frågan är bara: vilken färg på skorna?

Fullt upp

Dagen:
- Skola
- Hem till mig med Ebba
- Hundpromenad och mellis
- Muf-föreläsning med duktiga Erik Bengtzboe!
- Gymmet, 30 minuters coreball.
- Middag och dusch

Nu: Matteplugg.

En lång dag med fullt upp hela tiden, trot eller ej men jag gillar det. Gillar att alltid ha något att göra. Presterar som bäst då, i skolan m.m.

Sms-konversation mellan mig och A..


J- "Hur går det med körkortet förresten :)"
A - "Vi får se ;) längtar du eller? :P"
"Haha jaaaa :P"
"Då får jag väl se till att fixa det snabbt då ;)"
"Jag är inte stor än =D bara din lilla bebis"
"Precis. Men det är inte så länge kvar tills du också blir stor"
"Nej, men under tiden får du göra allt stort. Typ..... i don't know..... ta körkort? "
"Jaa och gå på krogen ;) medans du får sitta hem och dricka saft :P haha"
":("
"Haha ;) men mestadels av tiden kommer jag vara hemma med dig och dricka saft =D bara så du vet"

Min sötnos <3

Hemma igen.

Veckan på Lanzarote var härlig. Promenader, plugg, läsande, solade, badande (once!) och lite utflykter runt ön.

Kom hem i fredags kväll/natt och mötte Andreas utanför dörren. Oj så glad jag blev! Det bästa med att vara hemifrån är att komma tillbaka till dem man saknat. Och OM jag saknat alla hemma.. Så, it's good to be home! :)

Igår träffade jag bästa Kathie, vi kollade på stcupen (fotboll) och pratade om allt mellan himmel och jord, sådär som det ska vara. Dessutom var Andreas snigg som vanligt i matchuniform och hårband. i like!

På kvällen åkte vi hem till kusinerna för att fira min morbror. My cous plattade mitt hår och sa att jag såg ut som Blair.. ;) Hö hö. Tror det mest hade att göra med deademet dock.
Sen smet jag hem till A och kollade på film där en stund och sen åkte vi hem till mig och kollade på Batman: the dark knight som vi hade hemma.

Nu ska jag.... tatatataam.. p l u g g a  m a t t e = långsamt och plågande trasas sönder inifrån för att sedan avlida på tal C1203. Buuööööh !

RSS 2.0