Sommarlov !

Först av allt måste jag be om ursäkt för att jag inte har bloggat sen i onsdags... Och sen tog det stop. Jag satt och försökte börja skriva nått men jag vet inte var jag ska börja. Så vi tar det från i onsdags morgon.

Dagen började med att hela klassen, lite finare än vanligt, samlades uppe vid kvarnen för en sista dag tillsammans. Sen fick vi sätta på oss ögonbindlar och gå i ett långt led ner för hela långa vägen (inklusive trapporna) ner til hamnen och bort till lekparken i västerviken. Sen fick vi ta av oss ögonbindlarna och gå till minigolfbanan. Allas första reaktion va typ "men shit ska vi bara spela minigolf".. Men sen när våran NOlärare sa att vinnaren skulle få kasta i valfri lärare i sjön så blev stämningen helt annan. Det va nästan komiskt hur alla verkligen lyste upp och gjorde allt för att vinna. Haha! Jaja, när minigolfen var klar och Felix utnämndes till vinnare med 48 poäng (jag hade 62) så fick vi gå åtta pers åt gången ner till en brygga där en kille i våran klass pappa satt i en båt. Sen åkte vi en sväng. 115 km/h, det gick så sjukt fort. Men fy fan va kul det va! Sen släppte han av oss vid ångbåtsbryggan och åkte och hämtade nästa gäng. När alla hade kommit till ångbåtsbryggan så fick vi sätta oss på resturangen där och äta lunch. Det var jättetrevligt. När vi hade ätit upp gick vi tillbaka till skolan och blev där serverade tårta av åttorna. Lärarna hade gjort en sång om oss nior och sjöng om varje person. Två tjejer i våran klass hade redan börjat gråta tidigare men jag trodde verkligen inte att jag skulle gråta. Men när dem började sjunga typ "lycka till i era liv" så upptäckte jag hur sorgligt det egentligen va och hur tråkigt det var att våran klass skulle splittras. Så jag typ satt och smågrät lite under sången. Men sen i slutet när jag upptäckte att Martin, Jonas och Felix satt och grät så kunde jag inte hålla mig. Shit, alltså jag överdriver inte när jag säger att 85% av klassen grät. Det va helt sjukt.. Sen gick vi in till stan igen och jag och Khazan följde med Felicia när hon skulle klippa sig. Gosh, vad fint det blev sötnos! Sen gick vi tre hem till Kamal som gjorde manikyr på mig och F. Hon är grymt duktig! Sen gick jag hem och väntade på att Simon skulle ringa och när han gjorde det gick jag ner och mötte honom vid Jehovas. Vi gick och satte oss på en brygga och pratade i ösregnet. Hehe, det va mysigt! Sen gick jag hem och åt middag och provade skorna som mamma hade köpt till avslutningen. Sen gick jag och la mig...

(My goodness det här kommer bli ett långt inlägg) Torsdag: Jag vaknade, hoppade i duschen, klädde på mig, åt frukost, fxade mitt hår, sminkade mig och åkte ner till skolan. Sen stod vi på skolans innergård och hade avslutning som vanligt. Vi sjöng våran sång sist och fick sen stanna kvar uppe på scenen för utdelning av betygen, rosor och stipendier. Jag blev nöjd med mina betyg. Höjde mig i tre ämnen och sänkte mig i ett. Skulle egetnligen inte sänkt mig men den dagen då jag skulle göra mvg-uppgiften så blev våran SOlärare kidnappad bort på svensexa så jag kunde inte göra den. Men men, fick 300 poäng i slutbetyg så jag är nöjd ändå. Efter betygsutdelningen gick vi upp till vårat klassrum för sista gången (snyft) och blev där serverade typ mackor and stuff. Sen sjöng lärarna våran sång igen. Sen fick vi mingla lite och säga hejdå till alla. Guud, va sorgligt det va. Jag hade aldrig trott att det skulle bli så sorgligt att skiljas från alla. Men det var det. Sen åkte jag och Felicia hem till mig och fikade lite. Strax efter kl. 15 packade vi ihop lite saker och gick ner till hamnen där vi mötte Zoë, Jessica, Khazan, Kamal, Andreas och Philip. Vi gick och satte oss på en äng i västerviken och hade lite picknick. Kollade på stundentbilarna som åkte igenom stan, lekte i lekparken och spelade kubb. Eller försökte spela kubb i alla fall. Men det va inte så lätt med tanke på att blåste så mycket. Sen tröttnade vi på picknick-grejen och packade ihop våra saker. Kamal hade redan gått hem för hennes syster fyllde år. Men resten bestämde oss för att gå hem till mig och grilla. Så vi satte oss i ugglans park och väntade på att Simon skulle sluta jobba. Sen när han va klar så gick vi hem till mig. Hemma hos mig åt vi, spelade ett spel från typ 80-talet och kollade på "She's all that." Sen vid typ elva gick dem hem och jag städade. Hehe. Sen såg jag klart på filmen och gick och la mig.

Vaknade strax efter nio imorse. Konstigt med tanke på att jag somnade runt ett i natt och att det är första dagen på lovet. Sen dess har jag suttit här. Och skrivit det här otrooligt långa inlägget i en timme. En timme!! Jaja, nu ska jag äta frukost. Lägger upp bilder sen.


Kommentarer
Postat av: Simon

Bryggan va mysig, jag älskar bryggor :)
Skönt att du bloggar igen, va orolig ett tag där :P

2007-06-15 @ 13:42:45
Postat av: andreas

haha ola är så jävla feg! bara för att han blev vald att bli islängd så ska han komma och säga att det bara var ett skämt! :P jävla fegis. säkert bara för att han inte ville att felix skulle göra det ioförsig :P

2007-06-15 @ 14:57:41
Postat av: Katrin

Det kommer ju bli jätte tråkigt när ni inte kommer vara där :( och på skolavslutningen shit alla grät ju till och me jag !!!!!! kommer sakna er :)

2007-06-15 @ 17:35:35
Postat av: Anonym

haha ja det var ett långt inlägg =)

2007-06-15 @ 21:04:56
URL: http://crazypill.blogg.se
Postat av: Johanna

Simon: Hehe, aldrig att jag skulle sluta blogga. De är beroendeframkallande. :P
.
Andreas: Aa verkligen. Ola är en fegis.. Han banga när han upptäckte att de va han som skulle bli ikastad.
.
Katrin: Aaw, vi kommer sakna er också. Haha, ja det blev mycket tårar.
.
Crazypill: Jo, det kan män säga! (:

2007-06-15 @ 23:17:56
URL: http://Jmohlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn, please:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Skriv nått gulligt nu:

Trackback
RSS 2.0