Miss u like crazy baby

För att jag saknar min älskade Kathrine så mycket !


 Kathrine Bergqvist ♥ Johanna Mohlin

Lifetimes together älskling

Jag kan fortfarande inte sätta ord på hur kär och lycklig jag är.

Pour yourself all over me
And I'll cherish every drop here on my knees
I wanna love you forever
And this is all I'm asking of you
10,000 lifetimes together
Is that so much for you to do?
Cuz from the moment that I saw your face
and felt the fire of your sweet embrace
I swear I knew, I wanna love you forever

When I'm with you there's nowhere else
That I would ever wanna be.
I'm breathing for the next second I can feel you loving me


Shopping

Igår shoppade jag och familjen i Vingåker.
Har aldrig varit där så vi ville se vad det hade att erbjuda.
Kom hem med två par jeans och ett par skyhöga pumps med öppen tå.
I vilka jag blev rejält förälskad och traskade runt i resten av dagen (kvällen).
Dessutom såg vi herr statsminister.


<3

I've got your picture in my wallet, and your
Phone number to call it, and I miss you more,
Whenever I think about you.
I've got
your mixed tape in my Walkman, Been so
long since we've been talkin' and in a few
more days, we'll both hook up, forever and ever!

Helgen som gått

Så vad hände i helgen då?
Jo det ska jag tala om för er.

I fredags jobbade jag fram till 18 där jag sedan slängde i mig min middag i läskförrådet, glamoröst. Sen snabbt hem och duscha och fixa mig innan jag och Martine cyklade ner till A's brygga för att där träffa honom, Olivia, Gustav, Felix och Andreas. Sen kom födelsedagsbarnet Hugo, Christine och Sofie med båten och hämtade upp oss. Därifrån bar det ut till rullingen där vi satt och hade det mysigt. Grillade marshmallows, pratade och kollade på när Adam åkte wakwboard. Sen åkte vi tillbaka och frågan var vad vi skulle hitta på. Hade tänkt att dra vidare till F som hade partaj men eftersom klockan blev rätt mycket innan vi kom iväg och jag skulle upp relativt tidigt drog vi istället upp till promille hill. A, där jag bor alltså.

I lördags jobbade också. Fram till fyra då jag även då åkte hem och duschade och fixade mig för fest. Eller ja, för öppet hus. Min moster fyller nämligen år idag.. Sen åkte jag vidare hem till Christine där vi spelade kort hade trevligt. Därefter bar det vidare till Adam där vi satt och chillade och pratade.

I söndags jobbade jag också. Fram till fyra då med och sen åkte jag hem och bytte denna gång om till badkläder och följde med mina päron ut ill mormor och morfar för att bada. Fast jag badade aldrig utan satt mest klistrad i min bok, sjöjungfrun. Sen åkte vi hem och åt middag och jag åkte vidare hem till Andreas för att spenade några sista timmar med honom innan avfärd.

För nu är han i Danmark i en vecka, på Danacup. Jag kommer sakna dig min prins, men jag hoppas att du får jätteroligt.


Ska berätta om gårdagens shopping senare.

:'(


förstår inte vad jag gjort för fel?

Sommaren är kort.

Jahaaja, vad händer i mitt liv just nu då?
Heh inte mycket vill jag lova.

Nu har cirkus halva lovet gått och
veckorna ser ungefär likadana ut.

Sola/bada, när vädret tillåter.
Vara med Andreas dygnet runt, nästan iaf.
Kompisarna, just för tillfället är dock de flesta borta.
Jobba, fre - sön.
Övningsköra, det går framåt!
Sjöjungfrun, Camilla Läckbergs senaste.
Liseberg med älsklingen, 29 - 31?
Rhooodos, 3 - 11 aug.


Ja, nu märker ju att det inte händer särskillt mycket. Men jag trivs med tillVaron och försöker ta vara på varje sekund av sommaren.

Nu ska jag äta glass.

Jobba

Fredag - 09  - 19
Lördag - 11 - 19
Söndag - 12 - 20

Så har min helg sätt ut, inte gjort mycket mer än att jobbat. Och vart med min älskling såklart.

Lördag kl. 14.05:
Två engelsmän kommer förbi vårt hamburgestånd:
- Do you have any burgers left?
Jag, Emanuel, Marcus och Markus (med varsin hambrugare i handen):
- Noooo ..

Happy times

Idag har jag haft en supermysig dag. Jag vaknade kl. 10 och insåg att det var klarblå himmel ute. Så efter att ha hoppat lite på Andreas och väckt honom (sorry babe) så gick vi upp och la oss på studsmattan en stund. Sen åt vi frukost och cyklade hem till mig. Där låg vi och solade i några timmar och åt lunch. Sen gick vi in mot stan med Hazel, köpte glass på slagsta och blev upplockade av Jocke i båten. Sen åkte vi till Paskens brygga och jag blev avsläppt för att promenera hem och lämna hund + hämta badkläder. Sen när jag kom tillbaka åkte vi (mest Andreas) ring så det stod härliga till i några timmar.


Hugo och älskling åker ring.

Nu är jag hemma och har precis ätit. Väntar på att min prins ska jobba klart och sen får vi se vad som händer ikväll. Grillchill och filmmys finns som förslag..

I morgon, om det blir fint väder, gör vi nog repris på idag eller liknande. Sen på fredag ska jag jobba från 09 tills godknowswhen och sen är vi bjudna på fest i fodgö, men tror inte vi pallar gå. Det blir nog chill hemma hos nån istället. Lördag/söndag blir det woorking 9-5 11 - 20.

I glarrekorren.

Knapp knapp knapp knapp knaapp
Jaha, var det bra så?
Då blir det 43 kronor tack.
Knapp knapp
Sådär, då får du 7 kr tillbaka.Idag fick jag stå vid kassapparaten i glasskiosken.
It was a dream come true..


Du är min största dröm.

Gränslöst älskling, gränslöst och föralltid.

11 - 19

Hej.
Jag luktar diskmaskin, har lingonsylt under naglarna och potstismos i näsan. Men så kan det vara efter en dag på jobbet.

Dusch tack.

Nio månader

Folk frågar om inte jag och Andreas är trötta på varandra efter 9 månader. Men nehej du.. Inte alls ett enda dugg överhuvudtaget.

Det pirrar fortfarande i magen varje gång jag ser honom och det känns fortfarande som jag drunknar när jag tittar honom djupt i ögonen. Jag ryser fortfarnade när han tar på mig och jag blir fortfarande alldeles yr och knäsvag när han pussar mig. Och jag kan inte låta blir att le när jag är i närheten av honom. Det finns ingenstans jag känner mig så trygg som i hans famn och det finns inget jag hellre skulle vilja göra än att vara med honom konstant, dag och natt. Tills jag dör.

Så nej, jag har absolut inte tröttnat och som det känns just nu, och som det gjort de senaste månaderna, så tror jag inte att jag någonsin kommer göra det. Jag skulle snarare säga att jag blir mer och mer kär och lyckligare för varje sekund med honom.

Det finns ingenting, absolut ingenting som kan förklara hur mycket jag älskar honom. Inte ens tiden, den tid jag planerar att spendera med honom (vilken är ganska lång). Det är liksom för stort.


Jag menar det med fullaste allvar älskling när jag säger att jag aldrig, aldrig någonsin kommer lämna dig. Du är allt jag någonsin vågat drömma om och så länge jag har dig, behöver jag inget annat.

/DIN Johanna

Golf

Hej.
Jag vet inte riktigt  vad jag ska skriva.

Imorse vaknade jag brevid älsklingen i hans säng, det är bland det mysigaste som finns! Vi åt frukost, spelade kort ( jag fetvann!), åkte till etown med A's pappa och syster och Martin. Sen hem och till golfbanan.. jag vill kunna spela golf. Nu ska jag gå och lägga mig, sen upp typ 8 imorn och göra rent mina fiskars akvaruim vilket jag inte städat på pinsamt länge. Och så ska jag packa. För imorgon vid typ lunch ska jag med Andreas till Nacka för golftävling på onsdag.

Ses när jag kommer hem sötisar.

Förrsten så är det snart, om typ 3 timmar, exakt ett år sen vi kom fram till Lavelane på vår eurotrip. Jag saknar det stället helt tokigt mycket, vill diiiiit !

RSS 2.0