Sommarresumé

Det här typ femte dagen på hela sommaren som jag inte har något planerat :P och är hemma. Tänkte därför uppdatera lite om vad som hänt under sommaren:

Efter första träningslägret jobbade jag en vecka innan jag och Andreas åkte en vecka till Bulgarien. Vi hade det så mysigt och underbart som man bara kan ha det och jag längtar som fan till vår nästa resa! Tack för att du är bäst älskling ♥

Veckan efter resan jobbade jag varje dag förutom lördagen då vi på dagen åkte båt ut till mormor och morfar och sen på kvällen åkte jag och Felicia hem till Cristin för en riktig sommarkväll. Vi åt jättegott, drack corona, pumpade musik, satt och snackade, slogs med myggen och hade verkligen jättetrevligt fram till tretiden då vi däckade i duck house.

Veckan som gått har jag spenderat ute på P10 igen för ännu en veckas träningsläger och nu är allt klart. Cristin och flaggorna är på väg till usa och på tirsdag åker vi för att tävla VM i DCI. Fattar ni hur coolt det är? :D Är så himla glad att jag valde att hänga med för det här kommer bli upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Och jag är så glad att det är tillsammans med världens bästa tjejor ♥ damn vad kul vi kommer ha!

Så min sommar har hittills bestått av jobb, träningsläger, jobb, resa, jobb, träningsläger och nu väntar en tre veckor lång USA-resa. Får se när jag hinner blogga nästa gång, förhoppsningsvis före resan. Annars hörs vi efter det ;)

Color guard

Jag vet att min uppdatering suger. Bortförklarar mig med att min dator ligger i koma för tillfället och att jag inte varit hemma sen studenten typ.. Mellan den 14 - 24 juni var jag bosatt i gympahallen på campus för 10 dagars camp med drum corps inför VM i USA i augusti. Var rätt negativt inställd i början men fy fan vad kul jag hade! Vi blev som en stor familj allihop och det är till och med så att jag längtar till nästa camp. För att inte tala om USA-resan. Herregud vad kul det ska bli! Extra kul var det att träffa sötaste Cristin som jag inte träffat på ett år :D nu är strängnäs color guard tightare och bättre än någonsin ♥

I tisdags åkte vi till sthlm för att inhandla träningkläder som vi ska trycka vår logga på samt de kläder vi ska uppträda i (guldshorts ;)) självklart blev det en hel del annan shopping också, bl.a inför resan på lördag :D fick också ett hjärta till mitt tomas sabo-armband av tjejorna :D tack tack tack!

RSS 2.0