KAABOOOWM !

Jusste, jag glömde berätta vad som hände imorse, det va sheeeitläskigt!
Jag stod och skulle platta håret (luggen) som vanligt. Så jag stoppar i kontakten och sätter på plattången.. now you see efter 3 år är min plattång trasig, väldigt trasig. Det är liksom glapp i den så man måste trycka in sladden för att den ska funka. Men men, gör man de så funkar den i alla fall. Men inte idag.. den lilla rackaren (som Olivia uttryckte det) exploderade istället och sen blev de mörkt i hela rummet.
Pappa kom in, tog plattången, slängde den och fixade på strömmen igen. Tack ?
End of story!

Eller som kvällstidningen skulle ha skrivit ..



För att fortsätta blogga om saker som rör mitt hår kan jag nu meddela att jag nu är ännu ett steg närmare att bli brownie, well meer brownie åtminstonde. Hårfärg är köpt ! Schwarzkopf country colors nr. 70   (:


4 timmar håltimme

Japp, så nu sitter jag här hemma med en kopp kaffe och matteplugg. Prov imorn..
Olivia sötnos, krya på dig! Det är som Gustav säger: vi byter av varanda i skolan.
and  I miss u ! <3

What's up ?

Well, let me tell you:
Jag är megaförkyld och har träningsvärk i hela kroppen
→ Ingen skola eller träningen för mig idag.
→ Hann inte heller träffa älsklingen idag  :'(
→ Eller plugga som jag borde gjort.

Strängnäs Color Guard

Tränat 8 timmar både lördag och söndag, och imorgon åker Emma, coach, hem till Miami igen. Tråkigt!
Nu är jag galet trött, men ooh så kul vi har haft. Vänta bara till vm i Chicago i augusti 2008.

Men nu har vi i alla fall lärt oss massa nya kast, hopp, snurrar och en heelt ny rutin. Super snygg!

Så.. 10 Reasons to Date a Color Guard Member:

10. We know how to keep people in line.


9. We continueously work on our technique.


8. We adore tight clothing.


7. We do it on football fields and gym floors.


6. We're used to poles of all sizes.


5. We strive for perfect performance.


4. We work well with our hands.


3. We are very flexible.


2. We always want to be on top.


And the # 1 reason to date a guard member. . . .


1. We love making people scream and yell.


KÄNDIISFEEEST !

Idag hade vi taekwondo på idrotten, vi fick lära oss hur man ska slåss och försvara sig om man håller på att bli våldtagen. Andreas tipsade oss dock om ett annat knep. Att bara simply skrika " Jag har aids! " och så springer killen iväg.

Nu har jag duschat och packat ihop saker inför kvällen. Äta, sen till Gustav och göra oss iordning och sen Feeest!
Bilder kommer !

image486 
Kathrine, Johanna, Olivia    <3

På naturkunskapen:

M/läraren: Vad heter dem här sakerna som finns i skogen och har barr eller löv?
Heeela klassen:   ? ?
M: Haha, nu blev de föör lätt va? Men de stämmer, dem kallas TRÄÄD !

Hahahha, och folk påstår att vi europaelever ska vara smarta. ;)

image485


Företagsekonomi provet gick åt heeelvete, ränkar med omprov vecka 50.. tyvärr!

Fullspäckat schema

Skola, lunch @ Hugos, mer skola, ES-möte, pluggat! 
Nu: Trääna, middag, mera plugg!

Imorgon: Skola, träna, plugga
Fredag: Skola, träna, festa!
Lördag: Träna
Söndag:Träna

ooh, boy!

Babysitter

Efter datakunskapen drog vi till maten, konstaterade att de va äcklig mat och drog sen snabbt tillbaka till skolan. Där hade vi grammatik, det sög. Sen åkte jag, Huge och Fjoll hem till henne och lagade mat och plattade mitt hår. Tro det eller ej så var det faktiskt, hör och häpna, Olivia som lagade till en alldeles utsökt måltid medans Hugo skulle bevisa att han var kvinna och plattade mitt hår, det blev fett nice !

Efter maten satt vi och pratade en stund tills Christofer kom. Då åkte jag hem, lämnade cykeln och hämtade hunden. Sen gick jag ner och mötte Olivia och Hugo som hämtade lilla Olle på dagis, och traskade sedan hem.

Nu sitter jag här och pluggar Företagsekonomi och sörjer att jag inte kan följa med på Lars Winnerbäck ikväll, men ni som ska dit få ha de så trevligt!  :)
Ikväll ska jag vara barnvakt åt OlleBullson och vara med ÄlsklingAndreas.

Jag är gaaaaaalet taggad inför fredagens Kändisfest nu, partypartyparty!

På lektion

På Olivias request bloggar jag nu. Och jag vet att det blivit allt mer sällan nu för tiden.. Jag prioriterar helt enkelt andra saker istället för att sitta vid datorn. Som t.ex. Plugg och att umgås med pojk- och flickvänner..

Denna vecka kommer jag dock vara upptagen va annat, nämligen träning (och plugg) . Som jag bloggade om för ett tag sen så kommer våran tränare från LA imorgon, så de blir träning varje dag denna vecka. I like!
Eventuellt inte fredag, för då är de Kändisfest på skolan. Nice nice !

Nu måste jag fortsätta med datakunskapen..


Har ni dem här i xs ?

I går bar det av till Etown. Efter ett himla sökande efter lacktights hittade vi till slut. Lunch på McDonalds med en flirtande kassör och en salig blandning strängnäsfolk. Haha.. sen läste vi fel i tidtabellen, för andra gången och fick sitta på stationen ytterligare en timme. Hem, middag och planering för kommande skidresa m. Hugo + familj. I like, a lot ! Sen hem till Frida där vi tillbringade kvällen. Inga kommentarer!

Idag har jag och paps pluggat företagsekonomi, det suger men behöver göras inför provet på torsdag. Så ingen fritid för mig denna vecka. Eftersom jag dels har provet och sen kommar att träna den lilla fritid jag annars har. Well well, det blir nog bra.. sen kändisfesten på fredag:  Vi.kommer.vara.hetast!


Plans of the weekend

Igår var de historiaplugg från morgon till kväll. Eller okej, så farligt var de inte.. Vi hade sovmorgon eftersom vi inte hade Naturskap på morgon, detta pga. provet i tisdags (som jag fick mvg på, yeey me!) Vi slutade sen kl. 12.30 och då drog jag, Fjollie och Huge O hem till honom. Olivia lagade lunch till oss, de blev nice. Sen pluggade vi och gick en hundpromenad. Eller jag och Hugo gick, Olivia sprang i en halvtimme. Hopped up on sugar och powershots! Sen skulle vi bowla med klassen så vi började sakta röra oss in mot stan. Men väl på bowlinghallen var de bara vi, och våra mentorer, så vi fick en ensam bowling för dubbla priset. Trevligt!

Sen bar det av hemmåt igen där jag och Huge O pluggade ända in på småtimmarna. Lyckligtvis ledde detta till ett bra resultat och våran redovisning blev super!

Nu är de heeelg, och jag ska njuta av den till 100% ! Min älskling har tjingpaxat mig heela helgen, sådeså. Imorgon blir det förmodligen Etown och införskaffning av lacktights m.m.

Bebisar är söta !

  

Varför gjorde jag inget roligt när jag liten för? Det enda jag gjorde var att säga saker som "Vad sa du med din mun?" och bokstavligt talat hålla ett öga på min lillebror.

Att plugga eller inte plugga, det är frågan

Historiaplugg 24/7 med Huge O. Men det får man leva med om man inte börjar i tid.. Annars har dagen varit bra. Hann träffa älsklingen en stund också, vilket jag inte gjorde igår. Så nu mår jag a lot better. Mycket plugg imorgon med, sen heeeelg.

1/10 - 07

When dreams came true ..
image484

It's been a while..

Eller okej, det har gått en dag. Sen jag bloggade sist. Han verkligen inget annat än plugg igår. Hade prov idag nämligen, i narut kunskap. Gick super bra.. Hoppas jag! sen på fredag har jag en historia redovisning which is killing me. Men men, jag har ju hela veckan på mig så de ska nog gå bra. Men de kommer bli mycket pluggande.

Nu ska jag ha grammaitk !

Tillhör Strömberg !

image480
        ANDREAS'S

Helgen !

Jag unnar mig själv en paus i pluggandet. Vilket jag har ägnat största delen av dagen till.. Igår var vi nere på mässan i sammankomsthallen. Kollade på Kathrine när hon presenterades som lucia kandidat, såg Danny uppträda och gick runt och åt godis. Sen drog jag, Olivia, Hugo och Marcus in tills tan och år nachos, hyrde film, år pop rocks och köpte hårfärg. Sen vandrade vi hem till mig och kollade på filmen, Hata Göteborg. Kommentar: I've seen better. Sen lekte jag och Olivia med Olle och väntade Andreas älsklingen som varit på kupp hela dagen. I missed you babe <3  Så sen kollade vi på TV, åt middag och väntade på Huge O. Sen kollade vi på Freaky Friday, tonade Hugo's hår och avslutade kvällen med The core. Sjukt bra film !

Idag har jag som sagt pluggat.. med Hugo. Och försökt lära honom spela piano.

Kändisfesten närmar sig. Gaah jag längtar! Tänker inte avslöja vad vi ska vara, jag, Kate och Loliv. Men det är bra det kan jag lova och lacktights ska införskaffas.  ;)

Neej nu tillbaka till skogen. Asså naturkunskapsplugg.. Så att jag förhoppningsvis kan träffa Andreas ikväll.


                                                                                                 Olle är söt!

These are the special times

JAG ÄÄÄÄÄLSKAR SNÖ OCH VANTAR OCH GLÖGG OCH JULEN OCH SNOWBOARD OCH AAALLT SOM HAR MED VINTERN ATT GÖRA ! Är helt galet lycklig just nu. Allt är perfekt ! Min pojkvän är perfekt, min sagt. Ni är perfekta ! <3

Okej, haha nu fick jag ur mig de lilla glädjesutbrottet.. (;
Tanken för kvällen var att vi skulle hyra och kolla på Rosa Pantern. Men när vi upptäckte att det va näst intill snöstorm ute orkade ingen av oss gå ända in till stan och tillbaka. Nog för att det är härligt när de snöar. Menmen.. så vi kollade på tv istället, the fast and the furious. Myys !
Imorgon ska i ner på en mässa och titta på Kathirne när hon talar om för hela stan om varför just hon ska vara lucia.. Inte för att de egentligen behövs. Jag menar, tiitta bara på skönheten.  ;D

(Bilder från kvällen kommer.. )
image472

Thank God it's friday !

Just nu väntar jag på att mamma och Andreas ska komma ! Sen ska vi laga tacos och sen åka ner till Olivia för filmmys !


Brownie

Jag är galet sugen på att färga håret, mööörkt brunt !
Ska jag? Eller inte ?

Vill ni veta dagens stora händelse ?

Jag ska gå i terapi !  För min ormfobi.. Min naturkunskaplärare bad mig stanna kvar en stund efter lektionen för hon ville prata med mig. Oops, tänke jag, vad har jag nu gjort? Men sagt och gjort, jag stannade kvar. Och eftersom hon vet vilken fobi för ormar jag har så frågade hon mig om jag ville att hon skulle höra med nån som hade gått till den här personen oc blivit av med sin fobi på bara en dag. Enligt Olivia och Gustav skulle jag verkligen behöva de. Så jag ska prova.. haha. Anledingen till att hon kom att tänka på de var för att vi hade en liten frågesport idag för att repetera inför provet. Och plötsligt om de upp en bild på en orm på projektorduken.
Jag: OOH MY GOD !

Två sekunder senare kom de upp en bild på en burk med svamprötter. Men innan jag hann se de så kastade sig Olivia fram och satte handen framför ögonen på mig.
O: NEEJ, JOHANNA KOLLA INTE !
Läraren: De är okej Olivia, de är bara svamprötter.

Sen kom frågan till bilden. Vad kallas svampens rötter ?
image471
19. svamprötter ? eller tentakler ? eller tår ?


SNÖ SNÖ SNÖ

I love it I love it I love it! Lika mycket om jag älskar att prata engelska vilket jag inte gjort på mycket länge nu, och eftersom dagens engelska lektion var inställd så kommer de dröja even longer. Well well, what is väll a bale on the slott! Har egnetligen inte hänt nått mer idag.. gick hem efter mentorstiden kl. 14.00. Sen dess har jag pluggat. Or well.. hrm.

Paus i Grey's nu !
Jag saknar min älskling  <3

Bara ett litet inlägg till..

Fast det är i och försig mer som en annaons :

image470
(Grymt seriöst historiaplugg..  )

Addicted by love

Hej. Idag har jag insett två saker.. 1. Det tar typ 1 timme för mig från det att jag säger att jag måste gå hem tills jag verkligen gör det. Bara för att Andreas är så underbar att jag inte kan slita mig. Och 2.  Katter är inte så läskigt mordiska som jag trodde.. 

Förövrigt så hade jag veckans kortaste dag idag, datakunskap och sen grammatik. Efter de gick jag hem och åt nudlar och pluggade, samtidigt som jag och Olivia gjorte upp planer inför kändisfesten. Damn, vad bra det kommer bli!  Sen åt jag middag, åkte till vårcentralen och tog spruta och sen till Andreas. Som lyssnade på Tomas Ledin när jag kom, duktig pojke!  Och bara för de ska jag göra som han ville.

Andreas Strömberg, probably the best player/boyfriend in the world !  ;)
image469

Och nu ska jag hur som helst inte sitta här längre, plugaapluggaplugga.

Dagen..

Skola först, var ovanligt seriös faktiskt. Både på grammatiken, företagsekonomin och matten. Duktig ! Sen gick jag och Hugo hem, tog en hundpromenad, pluggade vi histora, åt pankaka och sen drog jag ner på träning. Våran coach från USA kommer om tre veckor så vi måste börja köra lite seriöst nu, hm. Sen efter träningen gick alla hem, förrutom jag för jag stannade kvar och var med Andreas. Vi låg på en tjockmatta och pratade om fotboll och porrfilmer, och sen har vi planerat helgen. Mwaha !  ;) Nu ska jag äta nått och sen plugga en stund.


Söndagsupdate..

.. för den kommande månaden:

♦  Om 24 minuter ska jag vara på middag hos farmor. Jag tänker gå kl. 17.58 !
♦  Imorgon börjar skolan igen, dödamig.
♦  På tisdag ska jag ta spruta, livmoderhalscancervaccinationsspruta.
♦  Den 20de ska vi på Winnerbäck i västerås !
♦  Den 23de är de skolans känsdisfest, vilka kommer va snyggast ?
♦  I år ska jag baka pepparkakor med mina älsklingar! Det blir mys de !
Förresten lyssnar jag på julmusik, "don't save it all for christmasday" sjöng hon just. I agree !

Nu ska jag klä på mig, ha en trevlig afton !


image468
Kan tänkte mig att de kommer bli nått sånt här? Inte ska man slösa på glacyren, de är ju den som är godast!  :D


Racerpuss!

Gårdagskvällen i största allmänhet:

Andreas: "naae, vad kan jag säga? Killar gillar mig! "

Johanna: "asså nån dag ska jag äta upp dig!"

Andreas: "Mwaha, kolla hon kan inte motstå mig."


Skulle på fest, sweet sixteen, men som Olivia också sa så var den inte så sweet. Gick inte in utan kilade vidare mot Felix där vi kollade på film.


 Nu pluggar jag engelska.. sen historia, företagsekonomi och svenska. Ooh god !

Bilder från Halloween , 31/10

   
  

Det snööööööööar ..

eller nej, det snöööööööade! Blev galet lycklig inatt när vi gick hem från Olivia i snöfallet. Vinter = mys !

Igår bestod dagen mest av pluggande och städande, sen kom älsklingen. Efter middagen åkte vi ner till Olivia och kollade på svt:s nya serie Isprinsessan. Har läst alla böckerna så jag har sett mycket fram emot när det blev film. Sen kollade vi på filmen Zodiac, halvläskig och komplicerad.

Idag blir de repris på gårdagens plugg, sen ikväll är de fest som gäller. K's sweet sixteen ! Daaaaaansa ..

Tomas Ledin är bäst i världen

Hugo: "stäng dörren och använd kondom!"

Tack för de..


True love

image459


Företagsekonomi är boring as hell !

Jag kan inte koncentrera mig på pluggandet. Usch och fy på mig.. och klockan fem ska jag på bio med mormor & kusinerna och se råttatouille, trevligt! Sen ska jag träffa Andreas, för annars kommer jag inte må bra. Har försökt komma fram till ord som beskriver hur mycket jag älskar honom, men kom fram till att no word is enough. Obeskrivligt mycket helt enkelt !

Godmorgon !

Idag blir det till att plugga som gäller.. engelska, svenska, historia och företagsekonomi.  suck !

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

image458
Olivia  Kathrine  Johanna

1a november

Kvällen blev lyckad! Åt middag hemma, sen kom älsklingen, och sen älsklingarna ! Filmmys och äppelpaj, yummie ! Blev dock påhoppade av två.. vampyrer.
Bilder kommer !

Slutligen vill jag bara säga att jag älskar Andreas mer än jag trodde var möjligt att älska någon, du är perfekt älskling !  <3 
You've made me happier then I ever thought I could be .


.. och jusste: hmm.. min fisk är död!    R.I.P Sixteen !


Höjden av dumhet

Igår glömde Andreas sin mobil hemma hos Felix. Och sen idag när han gick dit för att hämta den så hade Hugo redan varit där, typ fem minuter tidigare, och hämtade den. Men de roliga var att Hugo sen hade skickat ett sms till Andreas mobil och skrivit " har din mobil :) ". Jag menar, hur smart är det på en skala ?


RSS 2.0