The end of helgen

Bloggork? Naae, inte riktigt. Inte tid heller för den delen. Mitt liv består av plugg 24/7. Okej, inte riktigt men de känns så. Just nu pluggar jag sönder mig inför historiaprov nu på onsdag.

Helgen var varit nice i alla fall. Igår var jag, Olivia, Gustav, Kathrine och Carl i Eskilstuna och shoppade. Gustav är shopaholic, värst av oss. Han letade på sitt rum för lite småpengar som han hade förlagt lite här och där. Tillslut lyckades han skramla ihop en liten summa. Lunch på donken och sen åkte vi hem och pluggade. host! Jag och sötolivia satt och pratade med Gustavs storebror och hade de trevligt medans Gustav stod framför spegeln i en dryg halvtimme. Sen när jag och Olivia skulle åka hem så upptäckte vi att Gustav var borta, likaså hans skor. Haha.. Hemma pluggade jag lite och sen kom folket hem till mig igen. Vi spelade TVspel och kollade på film, Superman returns. Idag sov jag till strax innan tolv. Då gick jag upp och städade och sen dess har jag pluggat. Mami och paps kom hem från Sälen idag. Dem har varit på country SM i helgen och verkar ha haft mycket trevligt!



Fler bilder från helgen kommer.. (förhoppningsvis)


'

image401

Fredagsmyskväll

Nu är vi hemma hos mig och ska mysa hela kvällen ! Tacos, godis och TV/film.

Johanna: Är det någon som vet hur man poppar popcorn i kastrull?
Alla: Nej
Olivia: Men jag kan prova
Alla: NEEJ ! 

Gustav: Oscar, vi måste spela wii sen !
Olivia: Nejmen Gustav du kan ju inte röka weed med hennes lillbrorsa.
Johanna: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


 

Sleeping awake

Dö.dö.dö.sova.sova.sova! Jag är så sjkut trött på allt jäkla plugg. Tur att det finns vissa saker som håller mig på bra humör. Imorgon blir de fredagsmys med de bästa.

Vi lyssnade på Ronan Keatings "When you say nothing at all"..
Olivia: Johanna, varför är de så. Att det är bäst när "han say nothing at all"?
Johanna:  Nej, jag vet inte. Han kanske hade ful dialket eller nått.
Hahaha..

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig och drömma om dumma historiadatum och egenlska grammtiktermer. Buhu.. Godnatt alla söta !

Will I really make it?

Varit lite segt på bloggfronten den här veckan. Allt på grund av att jag drunknar i plugg. Idag hade jag två prov, ett i Naturkunskap (som egentligen inte va ett prov mer ett läxförhör, men ändå) och ett i företagsekonomi. Har verkligen ingen aning om hur de gick på nått av dem. Det känns inte som efter ett engelskaprov till exempel där jag vet att de har gått bra. Här har jag ingen aning, kan bara hoppas på de bästa. Jaja, slutade 12.30 idag så nu sitter jag här och har precis ätit lunch och ska plugga. Vi har engelska (grammarcheck), svenska novell och frågor i historia som ska vara klöart till imorgon. Puh, det tar aldrig slut. Kommer jag verkligen klara av de här tempot i tre hela år? Well well, ska försöka ta en dag/vecka i sender och försöka överleva de. Imorgon ska jag, Olivia, Kathirne, Gustav, Hugo och Andreas vara hemma hos mig och laga mat m.m. Resten av de tokigheter som vi kommer hitta på har vi inte planerat.. haha ! Sen på lördag ska vi till eskilstuna och shoppa. Söndagen blir nog pluggdag för min del, onsdag nästa vecka har jag nämligen Historiaprov. Insåg just att vecka 41 så har jag tre prov.. tre prov! I datakunskap, egelska och matte.. oh lord! Men nu ska jag plugga svenska och sen gå ut med hunden på promenix. Ciao !
(Jag länkar mitt provschema för den som vill se hur mitt liv ser ut de närmaste veckorna)

image399

Sen i söndags ..

  ← "Den är grön, dem stack för två timmar sen !"
   
                        Istället för att äta skolans äckliga falukorv..  ↑
image398 
Regnbågsklubbor  ↑

Pluggis ?

Just nu har jag håltimme och sitter i skolans bibliotek för att maila över ett arbete så att jag kan plugga hemma. Om typ drygt en timme har vi drama och sen precis efter de ska jag klippa mig. Inget drastiskt.. bara toppa, tunna ut och klippa upp luggen lite. Sen blir de superplugg ikväll. Har företagsekonomiprov och naturkunskapsprov på torsdag och till imorgon har jag grammatik och svenska. Andreas kanske har rätt, vi har extremt mycket plugg. Och som pricken över i:et har vi inte studiedagar (som resten av kommunen hade igår) eller höstlov heller. Well well.. i helgen blir de i alla fall myspys hemma hos mig med de bästa och allra finaste. Längtaar ! Nu ska jag åka till solariet där vi solade i söndags för att plugga medans de andra solar.

Matchvila..

... som Hugo säger eller halvlek som de egentligen heter. Jag, Hugo, Olivia och Gustav är  hemma hos mig och kollar fotbollen. Igår vid den här tiden satt jag, Andreas, Martin och Hugo hemma hos mig och spelade Mariocart på camegube. Då lät de ungefär såhär..

Andreas: yees, jag fick svamp igen !

Martin: Haha, nu kommer jag Johanna.
Hugo: Jag är också på väg..

Haha, egentligen inget kul med tanke på att vi menade saker på tv-spelet med eftersom jag vad allmänt söndags-trött och flummig så tolkade jag allt på mitt eget lilla sätt vilket gjorde hela kvällen mycket roligare. Vissa gånger fick jag till och med pausa spelet för att jag inte kunde se något eftersom jag skrattade så att tårarna sprutade.

Jaja, nu tillbaka till matchen.. DIF eller AIK, det är frågan? Ska bara poppa lite mer popcorn.

I'm out of control

Godmorgon. Gårkvällen var trevlig med spårade ur en aning. Jag och Hugo gick till Steffy först en sväng och hon plattade mitt hår och sminkade mig, så nu är hon utnämnd till min privata stylist. Haha.. Sen gick vi med Bodén intill stan och chillade ett tag i en lägenhet där de skulle va fest. Men va de inte nått drag där så jag, Martin och Andreas drog ut på stan istället och dem åt.. twice! Haha.. sen gick vi tillbaka till festen strax efter elva och då hade de kommit en väldans massa människor. Vi var där typ en timme men allt hade spårat ur hur mycket som helst och de va inte ens kul. Så jag, Andreas, Martin, Gustav och Kathrine drog därifrån och började på hem mot mig och Martin. Man kan ju säga att vi drog i rätt tid med tanke på att värdens föräldrar kom ca. 5 minuter efter vi drog. Jaja, shit happens. Idag ska jag bara ta de lungt, plugga lite och förhoppningsvis träffa.. well gänget. Haha, orkar inte dra alla namn. Nu ska jag hoppa i duschen. Ha en trevlig dag, bloggar nog mer sen.  Puss
image390 .. platt hår, haha.  
/ yo'honey
Jo'hanna

Livet leker

Precis hemma från vårat sämsta uppträdande hittills. Usch ja, jag tror seriöst att de va de. Men de är inte så lätt när de blåser näst intill tonado ute och bara 3 av alla 9 colorguards var där. Men men, resten blev i alla fall sparkade nu av dem som inte va där. Nästan alla faktiskt, förrutom dem som hade bra anledning att inte vara med såklart. Så nu kör vi om från början, a new fresh start helt enkelt.. känns skönt!

Men trots vårat fiasko så är humöret fortfarande på topp. Jag sitter här med en nyplockad godispåse och ska snart byta om och dra ut så stan. Sen får vi se vad de blir av dagen.

image388

Fell asleep with a smile on my face

Sitter här med världens smile, haha vet inte varför. Allt är bara så jävla bra och jag har typ aldrig mått bättre. Ni vet vilka ni är som får mig att känna så, tack! Igår kväll var jag och mina käraste vänner nere hos Christofer och gjorde allt möjligt. Vi kollade film, solade solarium, spelade kort, snackade och hade de allmänt trevligt.. som alltid! Idag har jag som sagt color guard-uppvisning på invigningen av Thomasgymnasiets nya lokaler. Hoppas de går bra. Upptäckte för en sekund sen att det blåser orkan ute.. hmm. Aja, den som lever får se. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på. Olivia och Kathrine har kurs i gympa så tills dem slutar lär jag nog hänga lite med grabbsen. Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen gå ut och öva lite kast och danser så att jag är redo till uppvisningen sen..


image387
Favorit i repris. Har haft med den här bilden i bloggen förrut men de är den bästa jag har på när vi flaggar. Uppträdande på ParkenZoo i maj 06.. från vänster: Cicki, Cissi, Jag och Malin.


All I can think about is you

Feel the connection? Just let me now babe.
Ta ett steg så tar jag två..

Shake that ass

Ännu en (lite suddig) bild från Insparken. Eller de här är när vi  hos Felix innan..

Johanna: "Komsi komsi Steffy och dansa!"

image386


Dramaqueen?

Idag blev jag och Olivia nog officiellt utsedda till klassens dramaqueens. Efter att vi kommit utspringande gråtandes ur skogen när vi sprang på gympan. Usch, ni som känner mig vet nog vilken galen fobi jag har, och alltid har haft, för ormar. Mitt i skogen när jag och Fjoll sprang så slingrar de en orm över stigen. Jäävlar vad vi skrek och grät. Jaja, nog om de. Ska försöka sluta skaka och grina nu och glömma de. Aldrig att jag springer där igen!

Insåg just att jag inte bloggat sen i förrgår, sorry. Men de finns egentligen inte så mycket att säga om gårdagen. Efter den vanliga och allmänt sega skoldagen så orkade vi inte äta lunch på Vasaskolan som vi egentligen ska utan vi åkte till Asken och åt. Sen åkte vi hem till Hugo och åt ännu mer, haha. Sen chillade vi hemma hos honom hela kvällen och kollade på TV och lagade/åt mat. Man kan ju undra om vi inte gör annat. Visst ni att jag sämst i väärlden på att laga makaroner? Tydligen är jag de i alla fall. Hrmm.. häftig merit? not !

Idag har vi förrutom blivit skrämda till döds i skogen inte gjort nått särskillt. Än ! Ska städa lite här nu och sen duscha och dra ut nånstans. Får se vad som händer. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag tänker ha. Imorn blir det color guard uppvisning som gäller.

Avslutningsvis tänke jag dra några sköna konversationer/citat från veckan.. enjoy !

Olivia: Tog Johan närvaro idag?
Johanna: Johan?
Olivia: Ja, eller Jonas, Petter, Nils, Hampus?
Johanna: Fredrik ?
Olivia: jusste.
Flax och Fjollie har världens bästa humor !

Våran historialärare: Sossarna beväpnar sig och startar ett eget land.    (J: be my guest!)

Johanna: När jag var liten sa jag stickivatten till kolsyrat vatten för det liksom sticks.
Olivia: Jag tror jag är den enda som säger trampedaler.
Leo: Jag sa dajnaamount åt diamant.
Felix (dricker sockerdricka): Jag sa sockerdricka, som jag skaa säga!

Eller som när Linda räckte upp handen på mentorsmötet, vi kan kalla våran mentor för G :
G: Jaa, Lina?
Linda (och halva klassen): Linda!
G: Jaa oj förlåt, Lisa?
Linda (och hela klassen): LINDA!!
Haha, vadå noll koll på läget ?

Plugg nere vidvattnet  = supermys !
image385

Paus i Grey's

I dag var en helt vanlig skoldag.. lunch på Prinsen. Vi åt nachos. Yummie ! Sen satt vi nere vid vattnet och mös och pluggade lite. Efter skolan åkte vi och kollade när gymnasterna tränade. Hem, äta, plugga och nu sitter jag här vid datorn/TVn. Har blivit lite dålig på att ladda upp bilder. Men imorn ska jag lägga upp några från veckan. Promise !

Chillaaa

Trots världens absolut dåligaste självdisiplin och koncentrationsförmåga när jag sitter vid datorn är jag nu efter några timmars arbete klar med svenskaläxan tills imorn. Så resten av kvällen ska jag bara chilla, framför datorn eller TVn. Desperate Houisewives har ju säsongsstart idag, kan man ju inte missa. Kanske kollar lite på Idol nu också. Om jag orkar pallra mig härifrån, haha.

' honey

Just nu sitter jag här och borde plugga och luktar killparfym eftersom jag har gått i Gustavs tröja hela dagen.. hellre de än att frysa ihjäl.



.. all I can think about is you !

På datakunskapslektionen


Fjollie : Asså de rinner i min ögon, jag tror jag är allergiskt mot nötter
Flax: Ojdå, men har du ätit nötter då?
Fjollie: Naeeh.. 
 
image384

PAARTY PEOPLE !

Fick en bild på mig och Steffy från insparken..
image383

Vad är väl en bal på slottet ?

Skoldag.. obviusly haha, orkar inte säga mer. Jag och Fjollie tar företagsekonomin ytterst seriöst och antecknar noga på lektionerna.  Hade träning ikväll också. Fick lite information om USA resan nästa sommar till vm och så. Uppträdande nu på lördag också. Kom och titta?


image381
Fjollie  Flax

Trött och sliten

That's how I feel right now, ska gå och lägga mig. Har sovmorgon imorgon också (tror jag) så de blir nice ! Idag har jag:

- Pratat 1½ timme i telefon med Felicia
- Kollat på Olivia och Kathrine när dem tränade. 
- Gått hem i ösregn
- Chillat hos Hugo med honom och Gustav.

När vi satt och kollade på gympaträningen..
Mahlin: Asså typ när jag va liten, eller de va ju fan i somras förresten !

Color guard träning imorn, jag har längtat !




Skaffa dig ett liv.. och sluta försöka leva mitt !

Inspark 07

Insparken igår va bäst! Vi dansade, dansade, dansade och dansade. Tack för en underbart rolig kväll alla.. Just nu väntar jag på att någon av mina sötaste ska höra av sig. Vi ska ut och käka brunch nånstans. Var upp förvånandsvärt tidigt idag. Sov typ 6 ½ timme, men sen kunde jag inte sova mer så jag gav upp och gick upp.

image381

Snabbis

Hinner egetnligen inte blogga nu men jag ska fatta mig kort. Drar till eskilstuna nu på jakt efter vinterskor, underkläder och ev. jacka. Klockan 16.30 ska jag sen befinna mig hos Olivia darling och göra oss iordning för INSPARKEN ! The rest is history men jag kan lova att vi kommer dansa som aldrig förr. PUSS

6 - pack? Jatack !

Jag och mina käraste vänner Olivia och Gustav har en deal ! Den ser ut såhär: Jag hjälper dem med sina engelska arbeten och dem jagar killar åt mig. Haha.. Ni vet mina krav.  ;)

image379


Fredagskväll

Haallå ! Har precis kommit hem från mysig filmkväll hos Hugo med de bästa ! Först kollade vi på när Olivia och Kathrine tränade fristående. Again, dem är så grymt duktiga! Haha, jag är avis.. Fast vet ni vad jag gjorde sen? När dem hade tränat klart var vi kvar i gympasalen ett tag. Och jag gjorde en handvolt. Utan att ta sats, fast de kanske inte kallas handvolt då? Aja, men jag liksom ställde mig på händer och med benen åt "olika håll" och sen gick jag ner i brygga och ställde mig upp igen. Haha fett drygt det låter men jag är grymt stolt! Sen åkte jag och Olivia och köpte godis och hyrde film, Blades of Glory. Den va fakstiskt riktigt bra, fett rolig. Imorn är de som sagt Inspark. På dagen får jag se vad jag hittar på. Om jag har tur så ska jag och mami åka till Eskilstuna och kolla på skor m.m.

Thank God it's Friday

Ska snart hoppa in i duschen efter gympan. Hade ingen lust att duscha där. Sen ikväll ska jag eventuellt ner och kolla när tjejerna tränar, gymnastik. Det ser så sjukt kul ut, gaah jag vill börja. Haha, men de är lite sent att komma på de nu kanske. Well well, jag har ju color guardingen. Som förresten drar igång nu på måndag. Så är de nån som vill börja så passa på nu, det kommer startas en nybörjargrupp. Sen kanske de blir film ikväll hos någon ? Ta de lite lungt ikväll och laddar gärnet till imorgon, för då är det Europaskolans inspark. Det kommer bli så galet kul.. Visst ? Och vem vill gå på Thomas nu ? ;)

Igår var jag, Hugo, Gustav och Bodén hemma hos Olivia och pluggade & chillade. Vi åt pommes frites, pannkakor, popcorn, chips och jag och Olivia tryckte i oss lite räkor under engelska plugget också. Men de är sant som Boden säger, vi måste börja skära ner på vårat o'boy inhalerande. Det får inte gå över styr. Haha, vilket det i och försig kanske gjorde redan igår. Det började med att vi sniffade o'boy pulvret and then.. well the rest is history.

Nej duscha var de ja, ciaaao !

Igår var idag imorgon

Försökte blogga igår men jag kunde inte för blogg.se krånglade en massa igen. Igårkväll var jag, Hugo och Olivia hemma hos mig och pluggade. Sen kollade vi på idol och åt glass. Imorgon är de skolfoto, haha jag blir alltid lika nervös av sånt. Wellwell, idag när vi åt lunch så var de nån som stal Gustavs jacka. Så jävla tråkigt ! Aja, hoppas de löser sig. Nu ska jag hoppa i duschen och sen platta håret, kolla på idol om jag hinner och sen heroes. 

image378
Hugo ThornflowerOlivia Victorymoutain ♥  Kathrine Hilltwig ♥  Gustav Leafwing
Ni lyser upp min dag !
Mohlin ?

Pannkaksnarkomaner

Nu sitter vi än en gång här på datakunskapen. Det är så sjukt lätt. Våran lärare (som är hur snäll som helst) sa till oss att vi skulle gå hem efter skolan idag och fråga våra föräldrar om de visste hur man gör "mjuka bindestreck" . Hehe,om jag säger såhär. Min papi är it-konsult.

Nu ska vi gå in och samlas i andra klassrummet och sen gå hem till Gustav och käka pancakes, ovanligt ey ?

image377image377

Basta

Sitter precis och pluggar grammaitk och datakunskap till imorn. Ska snart ner till Steffy och basta. Har vart nere en sväng på stan mer mami idag också, lämnade tillbaka pumpen till akvariet.

Lägger in lite bilder från dagens lunch på kebaben där jag och Olivia beställde in extra fefferonis att suga på. Hehe... och en bild från våran ovanligt sega mattelektion.


Halvsovandes

Så jävla typiskt ! Vaknade imorse och var tröttare än någonsin. Plus att jag hade stängt av väckarklockan ett antal gånger så jag fick skynda mig. Sen åker jag ner för att hämta Olivia på väg till skolan men av någon anledning börjar vi 9.30 idag vilket jag naturligtvis hade glömt bort. Så jag väckte Olivia (förlåt!) och åkte hem igen och nu sitter jag här. Trött så in i helvete och mitt hår är hur lockigt som helst, cause of the humidity. Jag vill gå och lägga mig igen och inte vakna förräns lördag kl. 14.
image372

'

Baby I loved you from the very start
Even though I knew that you would break my heart
And I coudn't resist the way you touch me babe
Now thoughts of you just keep consuming me
'cause I thought I could do it but now I see

The end of this week

Har haft en trevlig dag. På språng till sthlm och tillbaka. Gick runt i stan först och köpte ett par grå sockor på H&M. Sen tog vi t-banan in till mörby och gick sista vägen. Hos Mathilda hade vi lika kul som alltid. Fast det kändes lite tråkigt att bara träffas såhär kort tid. Men vi får ses snart igen sötaste ! Av oss fick hon ett presentkort på bio, med mig haha.. förövrigt har jag och Mathilda vart pappalösa i helgen. Dem har vart nere i Skåne och spelat golf med sina polers. Haha, och Mathilda är fast besluten att jag ska hitta min framtida man i MUF. Bara för att våra föräldrar gjorde så. Fast erkänn att det skulle va ganska tufft. Måste bara joina MUF nu, haha men jag kan tänka mig att det inte händer så mycket nu ett år efter val liksom. Men vi får se hur det blir. Just nu känner jag för att gå och lägga mig för jag är så galet trött men jag tror jag ska krypa i min pyjamas och sätta mig framför TVn. Myspys !

INSPARKEN KOMMER ÄGA SÖNDER OSS PÅ LÖRDAG! Aaaaaah, Längtar !

Fotbollskväll @ Hugos

Det blev inget bastande igår, för Steffy hade inte fått nyckeln till sitt rum. Så vi åkte hem till Hugo istället och kollade på matchen. Först var de jag, Olivia, Kathrine, Gustav och Hugo med sen kom Steffy, Linda och Jennifer och till slut också Sofie och Christine. Bilderna föreställer en typisk godispåse á la Johanna Mohlin och sen människor som jag tycker väldigt väldigt mycket om !



Idag ska vi till Mathilda som fyllde tonåring igår och fira henne. Grattis älskling ! 
Sen blir de nog lite plugg..


Lördagsplaner

Dagen hittills :
· sovmorgon, härligt!
· Naturkunskap, mindre härligt men nu är det gjort.

Nu :
· Baka bullar.

Senare :
· Eventuellt bastu med de bästa som idag kom hem från en vad som verkar mycket trevlig Arbogaresa över natten. Ring mig.. Idag flyttar Steffy till stan också, kul !

JAG SAKNAR ER I ARBOGA

                         .. jättemycket ! 
   thornbloom,    victorymoutain,    leafwing


Love is wicked !

Den här låten är absolut bäst just nu.. Makes me wanna daaaance like crazy!
Längtar gaaalet mycket till skolans inspark nästa lördag. Någon mer som gör?

Heeeelg

Sorry för den dåliga uppdateringen. Hae helt enkelt inte hunnit blogga så mycket som jag velat den senaste veckan. Så himla mycket plugg nu! Men men, just nu sitter jag bara här och softar och tar det lungt och äter godis. Yummie! Kände att jag har gjort mig förtjänt av en påse.. Hehe. Well, vad har hänt de senaste dagarna då?

I onsdags var de skola som vanligt. Kommer inte ens ihåg vilka lektioner vi hade dock. Haha, sen på lunchen gick jag, Olivia, Hugo och Gustav hem till mig och käkade pancakes. What else liksom ? Sen efter maten hoppade vi studsmatta en stund och tog lite coola bilder innan vi åkte tillbaka till skolan.

     
     

Sen åkte vi tillbaka tillskolan och hade naturkunskap. Vi skulle ut på examination i en fårhage som jag inte besökt sen jag gick i femman. Haha, Hugo drog de kortaste stråt och fick ha den fula ryggsäcken på sig. Höjden av lathet ? Steffy orkar inte ens stödja sitt huvud mot sina egna händer. Gustav rycker in.
     
     
Efter skolan följde jag killarna med Olivia när hon
skulle träna sina småtjejer i gymnastik och sen själv.
 

Igår var det också skola. På morgonen hade vi matte. Gustav somnade men jag och Olivia var mattesnillen. Men trots det blir inte mattelektioner roligare än man göra dem. Vi skrev en lapp och satte på Hugos rygg "Hej jag är socialdemokrat. Sparka på mig!"
Eftersom jag har slutat med spanska nu så slutade vi redan 12.30, fett nice! Så då åkte vi hem till mig och pluggade engelska. Gustav somnade än en gång. När vi antligen hade läst klart alla miljarder sidor i häftet om Australien så vaknar han och ber oss berätta i korthet vad texten har handlat om.
Jag: uhm, Australien !

 
Sen lärde jag dem kasta flagga lite.

Snowboard är mitt liv !

Några mycket kloka ord av min kloke vän Gustav.

Livet är som att åka skidor/snowboard.. oftast är det trevligt men om man har otur kan det vara ett helvete. Det går snabbt utför om man inte kan bromsa och tillslut trillar man. Uppför går det vanligtvis inte heller snabbt men ibland går det med en väldig fart. Och när man väl är där upp ska man ta det lungt och njuta av utsikten.

image343
Vackert !

Hej jag heter Sixteen och är fisk !

Bättre sent än aldrig, mina damer och herrar får jag presentera.. Sixteen ! (obs. uttalas Sixten) Som jag sa imorse så gick hela köpet på 800 kronor men nu har jag , enligt Olivia och Gustav, blivit lurad på pengar. För appearently behöver man inte ha en pump om man har ett runt akvarium. Well well, ska ringa och prata med dem imorgon och annars får jag se om det går att lämna tillbaka pumpen. För inte nog med att den kostade några hundra, den låter något så in i helvete mycket. Kan inte ens sova eftersom hela rummet i princip vibrerar när pumpen är på.

  

Idag hade vi bara två lektioner. Vi slutade 13.20 och då åkte jag, Olivia, Gustav och Hugo in till ica för att köpa oboypulver, sprutgrädde och bullar. Sen gick/cyklade vi i ösregnet hem till Olivia. Där gjorde vi varm oboy och åt bullarna. Yummie! Sen kollade vi på en bondfilm, you only live twice och efter det pluggade vi.. tro det eller ej ! Låt bilderna tala för sig själva.


Hur använder du paraplyet Gustav ?

På lektiooon

Just nu sitter jag på datakunskapslektion. Så lätt att man tror att det är ett skämt. Typ "öppna windows word".. hehe wow svårt, not!

Hann inte blogga igår för jag hade fullt upp med massa plugg och att fixa akvariumet. Till Sixten, min nya söta lille firre. Fast han stavas Sixteen, bara för att det är min humor. Hela köpet gick på 800 spänn var av själva fisken kostade 40. Hahaha..

Jaja, nu måste jag sluta för vi ska gå och äta. Bloggar mer sen, bye !

Söndagsmys

Aah, finally klar med företagsekonomiläxan och efter lite hjälp och rättning av Gustav så är den nu klar att lämnas in imorgon på lektionen. Har sovmorgon imorgon också förresten, till 10.45. Skönt ! Imorgon är också D-dagen för min "let's-skaffa-en-guldfisk"-plan. Om vi hinner ska jag och mamma åka ner till djuraffären och kolla på akvarium m.m. Får vi se om det blir nått köp också eller om jag bangar. Haha, skulle va typiskt mig.
Läste Mathilas blogg och skrattade sedan ett bra tag efter detta:
"En på gatan är världens megabitch och hon var där också! Vissa vill man bara ska ta expresståget till helvetet! " Hahahahaha! Bästa humorn..

Nu ska jag städa lite eftersom jag nu mera kan gå vilse bland alla högar på mitt golv. Hehe.. Och om jag inte har somnat efter de ska jag ha lite spa för mig själv. Bastu, naglar och ögonbryn. Söndagslyx! En massage skulle inte heller sitta fel..

image334

När jag blir överexalterad...

... kan ibland saker och ting spåra ut en aning. Jag fick för några dagar sen en idé om att jag ska skaffa en guldfisk i ett runt akvarium. Bara för att det är så sjukt sött.. och jag brukar få sånna här infall lite då och då. Jag berättade den stora nyheten för Andreas:

Andreas: om vi också köper en kan dom bli kompisar
Johanna: Jaa, så kan vi gå promenader tillsammans med dem
Johanna: wait what ? Som sagt överexalterad
Andreas: haha! vi kan sätta akvariumet på hjul och dra det efter oss
Johanna: jaa, de tyckte oscar också fast det är mycket roligare om man sätter ett snöre i fisken och sen drar de runt runt runt i akvariumet. Som typ norsk fylla för fiskar och ser vi om dem kan simma rakt efter de.

Sen fick jag se bild på Andreas hypotes ¬

image334
 

'

Jag har förstått att det är över ..

Chillkväll

Bonsoir ! Har jag  förresten sagt att jag har slutat med spanska nu? (inte för för att bonsoir har nått med spanska att göra, men jag bara kom att tänka på det.) Ska bara fylla i en lapp och få en föräldrasignatur så är det klart sen. Well well, det blev ingen utgång ikväll för min del. Gick som sagt ut och åt med familjen och farmor. Trevligt trevligt! Sen när vi precis skulle gå så ringde Martin och frågade om jag skulle hänga på hem till Whixs som skulle ha en final avskedsfest. Så jag cyklade hem och ringde Martin. Men tydligen kunde Whixs inte släppa in fler för hans föräldrar. Så de blev en chillkväll hemma framför TVn istället. Ganska skönt egentligen med tanke på hur sjukt trött jag är. Ska snart gå och sleepa. Imorgon blir de plugg som gäller.

Todays plans..

... or not eftersom jag egentligen inte har några planer. Blev inget Arboga idag. Inget Stockholm med killarna heller eftersom tåget gick 20 minuter efter dem frågade om jag ville hänga med och jag fortfarande satt i pyjamas. Istället blir de lite plugg på schemat, företagsekonomi och naturkunskap.. Ikväll blir det resutrang med familjen + farmor. Som tack för att vi har hjälpt henne att flytta och att allt snart är klart med lägenheten. Sen får vi se om jag drar ut och hittar på nått kul eller tillbringar kvällen hemma.

Kollade min "skolmail" för en stund sen. Ett mail från nollningen där det stod bl.a "Hoppas alla hade en bra nollning och Grattis EF07 som absolut var den bästa klassen!" :)

Det tackar vi för!

Hejdå Whixs !

Det blev ändrade planer igår. Eftersom det inte gick nått bra tåg och så. Men vi hade kul i alla fall! Jag mötte Hugo, Olivia och Gustav på stan och så började vi gå mot Christofer. Sen cyklade Kathrine och Frida i kapp oss. Hemma hos Christofer (haha, känns konstigt att kalla honom de. Jag vill hellre säga Bodén..) var redan lite människor. Det skulle blir hejdåfest för (Joakim) Whixs som flyttar till USA på söndag och är borta i tio månader. Måste erkänna att jag är rätt avis, åka skidor i tio månader liksom. Men jag önskar dig alla lycka och hoppas att du får jätteroligt! Kvällen bestod av mycket skratt, hejdå-tal och skålande, musik och of course kareoke.. Tack Olivia för min låt ! Förklaring? Eftersom jag är född i slutet av juni är jag kräfta, och jag brukar sitta och rita mitt stjärntecken på typ handleden m.m. Och vrider man på handen så ser det ut som att det står 69. That's why 69an är min ! Tack alla för en jättetrevlig kväll, bilder kommer..

Nollning 07

image320

           

RSS 2.0