Etown today

Sorry for not blogging yesterday. Jag gick upp, fick erbjudande om att följa med och fira min mosters födelsedag i nacka och basicly that's what I did. Kom hem strax efter elva och jag orkade inte sätta mig vid datorn då. Idag ska jag till Eskilstuna med mina kusiner och shoppa lite. Om jag hittar nått vill säga. Ska till tandläkaren en snabbis också och fixa nån grej som lossnade i min tandställning. Fråga mig inte hur det gick till.. (?) Och jusste, min lilla vovvsing Hazel har fått något slags typ exem eller nått som gjorde att vetrinären igår fick raka av en bra bit av hennes päls vid halsen och ner. Som pappa sa "Jaa Johanna nu fick du äntligen en nakenhund" Och för femtielfte gången pappa: En chihuahua är inte samma sak som en nakenhund. Jaja, jättesynd om henne i alla fall. Och hon får inte klia sig heller men det försöker hon hela tiden me. Så för tillfället springer hon runt i mammas strumpor på högerbenen. Anyways, nu måste jag gå och göra mig iordning för Etown. Puss


What's going on in my brain

Det regnar fortfarande, till och från. Så jag ska egentligen bara säga de jag tänkte säga. Sånt som jag sitter och filosoferar om när de regnar och jag inte har något att göra.

1, Jag är kär i Heath Ledger.. (aka Casanova) God, jag slutar nästan andas.
image260 image262

2, Jag saknar snowboarden. Jag vill åka nu nu nu. Och vanligtvis brukar jag inte ha ett sånt här sug efter åkningen på sommaren för då finns de så mycket annat att göra. Men när vädret är så dåligt som nu så kan de lika gärna vara vinter. I have needs you see..

image261

Hänt i helgen

I förrgår var de väl fredag.. (?) Då hände de inte så mycket. Inte på dagen i alla fall. Sen på kvällen åkte vi ut till mormor och morfar och firade morfar som fyllade år.

Igår var vi inne i stan. Alltså Stockholm stad. Först var vi inne och kollade på tall ship race och gick och kollade på båtarna. Eller well, skeppen. Sen åkte vi till ikea och shoppade lite. Jag köpte lite stuff till mitt rum. Bland annat så köpte jag typ som klister "blommor" som man sätter fast på väggen (se bilderna) och en kudde. Därefter åkte vi vidare till Jakobsbergs centrum och jag köpte lite grejer. Bl.a. ett typ iSkin till min iPod.

   

Idag regnar det. Eller just nu gör det de i alla fall. Började dagen med en springtur. Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen men de blir nog till att sitta i telefon. Med Felicia i andra änden som finally har kommit hem från Grekland. I älsk you babe!

Och jag höll på att glömma. Den 15 - 16 sept. ska vi till Liseberg. Och med vi menar jag då min familj och våran typ grannfamilj. Waah, skojs ! Uppswinget och kanonen here we come.

And speaking of.. nothing really så har jag börjat längta mer och mer till skolan börjar. Allting är så nytt och spännande. Tihi, tänk när man va lite och första ring va liksom såå långt borta. När till och med sexorna va stora och läskiga. Hahaha ...

10 things I hate about you

Förlåt att jag har blivit så dålig på att blogga. Men jag orkar helt enkelt inte. Och så känns de så tråkigt att sitta vid datorn när solen skiner ute. Vilket den faktiskt gjorde idag. Idag har jag därför legat ute och solat en stund och läst Harry Potter 6an. Måste läsa om den för att komma ihåg allting innan jag börjar på sjuan, sista (snyft!). Anyways..

Igår var jag me Andreas på dagen, vi satt nere i hamnen och sncakde och käkade glass. Sen gick vi och hämtade Jonas och gick hem till Andreas och där satt vi ett tag, sen åkte jag hem och åt middag och sen åkte jag ner på stan igen för att kolla film med grabbsen hos Felix, aka Kungen. Vi hyrde American Haunting, skiitläskig film. Men jag såg inte klart hela för jag va tvungen att dra hem.

Idag har jag som sagt solat, spelat schack, gått en promenad med Hazel och åkt skateboard. Vilket inte är liike roligt som snowboard men de funkar. Om man blir bra på det, jag övar. Snart ska de gå en film på femman tror jag de va. 10 Things I Hate About You, tror den ska va bra. Nu ska jag kolla på Las Vegas.
 
/ J,

Flyger som en vante

Godmorgon! Jag borde äta frukost.. innan de blir lunch. Men jag okrar inte och jag är inte hungrig. Igår, som ni kan se, bloggade jag äntligen klart om semster. Det tog några timmar. Men som sagt det blev klart. Sen lagade jag och Martin mat till våra familjer. Och det blev faktiskt riktigt gott, we're good! Sen ringde Adam och frågade om vi skulle me och åka ring med honom och Hugo. Så de gjorde vi. Fy fasen vilken fart alltså. Ingenting jämfört med våran båt. Flög av två gånger. Och då menar jag verkligen flög. Som en vante.. Hehe. Sen satt vi vid vattnet en stund och snacka skit. Strax innnan tolv åkte jag och Martin hem och kollade på Eragon med våra brothers.

Tidigare på dagen:
Martin: Jusste, jag måste ringa Adam.
Jag: Paskén?
Martin: Jaa?
Jag: Jaha, okej. Hälsa!
Martin: Känner du honom?
Jag: Nääe..

Under filmen..
Martin: Ååh, det är nu man vill veta hur filmen slutar.
Henke: Varför?
Martin: Jo, men så man slipper oroa sig för att han ska bryta en nagel eller nått.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske va med Andreas efgtersom han tyvärr inte va me igår. Förövrigt landade just senaste VeckoRevyn här på skivbordet. Nu ska jag äta frukost.. lunch..

image255
/ J,

Frankrike - 07

image219 
28/6  -  18/7 , 2007



28/6 - Torsdag

Dagen har bestått av bilåkning, bilåkning, ånnu mer bilåkning och filmtittande. Mami och pappa hade nämligen en liten surprise till mig och min lillebror på vägen ner. Vi stannade i Jönköping och åt lunch och sen tog dem fram två dvd-spelare som man har i bilen och kan kolla på film. Tack! Plus att de hade tagit med nästan alla våra filmer så det var bara att välja.. Jag kollade på Sagan om de två Tornen. När vi kom ner till Hälsingborg åkte vi sen färja (det blådte a lot!) till Danmark och sov på hotell nånstans (?) i Danmark. Fråga inte varför jag tog kort på mina skor, jag hade bara allmänt tråkigt och.. jag gillar mina skor.

   



29/6 - Fredag
Gick upp tidigt idag me, klockan 6.30.. har inte gått upp så tidigt på läänge. Men men, vi åt frukost och pallrade oss iväg. Åkte ännu en färga. Denna gång till Tyskland. Vet inte var, men någonstans längs motorvägen stannade vi och åt lunch. (Bild nr. 2 föreställer en supersöt liiten lokaflaska. Don't ask..) Målet med dagens färd var att komma till en stad vid namn Mulhouse i nordöstra Fankrike. Meeen... bilens handbroms gick totalsönder och vi fick svänga av i en liten stad som hette Maxdorf. Sen satt vi där på en bensinmack i typ tre timmar och väntade på att nått skulle hända. Pappa ringe massa samtal och sen kom en bärningsbil och boxerade bort bilen. Det här var ungefär kl. 22.30.. Sen åkte vi runt i den här bärningsbilen och letade efter ett place att sova på. Men det fanns inget. Så vi fick ta en taxi till en lite större stad, Maxheim. Där checkade vi in på hotell och gick och la oss. Frågan var bara: Var va nu bilen nånstans?

   



30/6 - Lördag
På hotell i Maxheim satt vi och väntade på att det skulle komma en hyrbil för att sendan åka till våran bil (wherever it was?) och ta med all våran packning i nya hyrbilen och för hoppningsvis åka vidare ner mot Lavelane. Resten av släkten som också ska dit har nu landat i norra Spanien och bilar nu i hyrda bilar upp till Lavelane som ligger i södra Frankrike. Dem kommer dit ikväll och med lite tur kommer vi bara några timmar senare. Vi får se... Men hoppas i alla fall på det bästa. Det läskigaste med gårdagens lita tragedi var att vi inte hade hört att nått va fel med bromsen och svängt av autobahn i tid så hade vi kanske kraschat på motorvägen. Bilen hade snurrat några varv på vägen och det hade blivit världens olycka. Så om man ska se livet från dem ljusa sidan får vi vara glada att vi lever.



1/7 - Söndag
Kom fram till Lavelane runt kl. 03.. Gick och la oss direkt.

image184


Vaknade runt halv 10. Först hade jag ingen aning om where the hell I was men sen kom mamma in och så insåg jag att vi va på Lavelane. Hehe, fett confusing. Vi gick upp och tog ett morgondopp i poolen, det var kallt. Ganska molnigt på himlen också. Sen vaknade resten av släkten och kom och badade. När vi hade badat klart gick vi ner och åt frukost. Sen gick en promenad upp för berget ("sound of music-backen" också kallad) och ner igen. Sen var det baddags igen, såklart. Efter det åt vi lunch och sen åkte vi iväg in till Carcassonne för att handla mat. Men eftersom det va söndag så var det inte öppet nånstans så vi fick åka hem igen. Efter middagen spelade vi badminton och badade. Haha, och sen när vi skulle duscha och gå och lägga oss så fick min kusin Amelia typ damp. Skrattade åt allt och sa konstiga saker och va allmänt.. full, typ. Jättekonstigt.



image129

   



2/7 - Måndag
Väckning skulle ske kl. 7.30 för en tidigt joggingrunda. Men ingen hade ställt klockan på ringning så alla vaknade framåt tio och så blev det till att springa då istället. Fortfarande mulet väder ute. Efter joggingturen blev det bad och sen frukost. Sen gjorde vi ett nytt försök att handla vilket denna gång lyckades. Vi åkte in till ?jätten?, vilket är en jättestor typ groceryshop men till skillnad från Sveriges mataffärer finns det liksom allt. Vi handlade i typ en miljard år kändes det som och när vi hade fyllt två helfulla vagnar betalades det och sen åt vi lunch. Pizzaslicar och varma mackor. Det finne en typ liten liten restaurang precis utanför kassorna där jag har massor med minnen ifrån tidigare gånger. Ett kärt återseende. Sen åkte vi hem och solade. Eller well, vi försökte om inte annat. Eftersom det inte var soligt så låg jag i en solstol med täcke och läst min bok. Sen gjorde vi middag och åt. Eftermiddagen blev det boulturnering. Mitt lag (bestående av mig, min morbror, moster och min kusin) vann tyvärr inte men kom på andra plats. Av tre lag, men ändå. Sen åt vi icecream. I scream, you scream, we all scream for icecream.



3/7 - Tisdag
Mamma väckte klockan strax efter åtta och berättade att det var klarblå himmel och att solen sken. Så snabbt på med träningskläderna och ut och springa. Eller träningskläder och träningskläder. Jag tog på mig min bikini och ett par fotbollsshorts. Måste kunna hoppa i poolen fortast möjligt vettu. Sprang ca. 2 km (ner och upp för berget, backträning.) och simmade 160 meter. Haha, tio längder i poolen som är 16 meter. Sen gick jag upp, åt frukost och blåste upp min poolfåtölj som jag sen låg och solade i. Vilket dagen i största del har bestått av.. och så badminton så klart! När jag och min äldsta kusin Evelina låg i varsin poolfåtölj kom min yngsta kusin på 5 år och började skvätta vatten på oss. Usch alltså, så mycket ondska i en så liten kropp säger jag bara. Hehe;

Jag: Alltså om du kunde simma så skulle jag lätt kasta i dig din lilla skitunge.
Han: Men jag kan ju faktiskt simma!
Pappa: Ohooh, feel svar!

Hahaha.. men snäll som jag är så kastade vi aldrig i honom. Vi väntar tills imorn när han har flytväst på.

   



4/7 - Onsdag
Inget spring idag. Orkade inte. Så det fick bli simning istället. Efter ett antal längder blev det sen dags för breakfast och eftersom det var lite halvtrist väder eller i alla fall inte ligga-vid-poolen-väder så bestämde vi oss för att åka på en utflykt. Närmare bestämt till La cité.. ett gammalt typ fort or likely. Har vart där många gånger förut men de är alltid lika kul att återuppleva gamla minnen igen. Innan vi kom till La Cité åkte vi in till en affär som heter C&A för att kolla om de hade lite kläder och bikinis för min del. De hade dem så jag köpte en skitsnygg brun bikini. Sen bar det vidare till La Cité. Haha, de har en jättestor tvåvånings karusell precis utanför som jag alltid har uppfattat vara gigantiskt. Men när jag såg den nu var den skiiitliten asså. Fett läskigt. Och de trappsteg som är upp till andra våningen var typ 14 steg. Jag skulle tippat på typ 100. Haha! Well well.. sen gick vi runt och tittade i La Cité. Man får lite Hogwarts-feeling när man tittar på tornen och så. Men de är otroligt vackert! Sen åkte vi hem och satt vid poolen en stund men det vart så kallt så till slut gick vi in.

image138

    
    

image142



5/7 - Torsdag
Upp och springa som vanligt. Hehe.. sen åt vi frukost och bestämde oss för att gå en långpromenad. Det var inte så varmt på morgonen men sen när vi gick blev det skitvarmt. De vuxna gick hela vägen men vi barn (I can´t belive I just called myself that!?) fick åka bil sista biten. När vi passerade granngården och deras hästar hade jag och Melvin, min 5-åriga kusin, en intressant konversation.

Melvin: Johannaaa, hur säger man "kom" till hästen på hästspråket.
Jag: Ääh, uhm man typ smackar lite med tungan.


image147


   

image152


När vi kom hem la vi oss i solstolarna och solade och sen åt vi lunch. Eftermiddagen spenderades vid poolen med sol, bad och volleyboll.

image154

 
    



6/7 - Fredag
Fint väder! Finns inte jättemycket att säga om dagen förutom sol, bad, sol, bad, badmintonspel och volleybollturnering! 

image208 
   
   



7/7 - Lördag
Superfint väder idag också. Och dagens höjdpunkt är Ingelgårds ankomst. Ingelgård är då alltså Mathilda med familj. Dagen började hursomhelst med springeling som vanligt. Sen bad och simning. Mitt nu mera vanliga morgon-täningspass. Sen blev det poolen hela dagen lång. Med paus för lunch, tårta och städning. Jag och min brorsa blev nämligen utkörda av föräldrarna Ingelgård. Så jag, Oscar, Mathilda, Marcus och Madeline får sova i ateljen. Skojsigt! Parta hela natten låång..

image158

   image164

    



8/7 - Söndag
Tråkigt väder. Eller rättare sagt utflyktsväder. La Cité igen.. men denna gång med Fam. Ingelgård som ville se det. Så vi tog en snabb sväng där och åkte sen hem och åt lunch. Bilden föreställer en skylt på parkeringen utanför La Cité. Klockren översättning..

image173

Blev lite finare väder på eftermiddagen så vi badade ett tag. Sen gick vi in och duschade och jag och Mathilda kollade på Dodgeball. Asså den filmen säger jag bara. Fy fan vilken humor. Sen finkläddade vi oss och gjorde oss iordning för middag på Cavanacen. Det är en jättefin resturang som vi ätit på några gånger. Fem rätters måltid. This is what I eat: 
  1. Half a lobster på salldsbädd.
  2. Sniglar / skaldjursgratäng. ( Jag och Mathilda delade på två rätter.)
  3. Honungsglaserad spädgris
  4. Getost med honung
  5. Glass (vanilj, choklad, kaffe)

image123 

   
image168
























9/7 - Måndag
(Känns lite tjatigt nu men; ) Tråkigt väder.. Men jag och Mathilda stack upp på morgonen och srpang i alla fall. Sen blev det utflykt till Limoux. Det är en liten mysig stad som ligger en bit utanför Cepie som är staden/byn som Lavelnae ligger i. Vi gick runt lite och sen åt vi glass på ett jättemysigt café. Sen bar det av hemmåt och på vägen besökte vi först ett vineri och sen affären. Vi ska till stranden imorgon så vi måste handla utflyktsmat..

image170

 



10/7 - Tisdag
Väcktes av min gudmor. Sen gick vi ner och åt frukost gjorde oss sen inordning. Mathilda, Oscar och Marcus såg ut som zombies och sov typ fortfarande. Jag däremot var helt hyper av bara tanken på att tillbringa hela dagen vid medelhavet. Sen packade vi klart och hoppade in i bilarna och åkte. Och well, sen låg vi där på stranden och solade och badade om vartannat. Trevligt trevligt. Måste också berätta om Romeo. En killa som satt typ bredvid oss på stranden. Han fick namnet Romeo av Mathilda på grund av hans långa hår. Hur som helst, han va fett konstig. Han liksom sprang i världens fart ner mot vattnet och sen hoppade han och trodde att han dök medans han i själva verkat gjort magplask hela tiden. Plus att han typ följde efter mig och Mathilda vart vi ån gick. Bara typ några meter bort. Jobbig snubbe. När vi (eller egentligen alla förutom jag) hade tröttnat på badandet packade vi ihop våra grejer och åkte iväg till en liten stad för att äta middag. Haha, och där träffade vi Sid. Det var ett band som spelade på en scen precis vid restaurangen där vi satt och what can I say, dem va väl inte bäst precis. Sid var gitarristen.. och han fick namnet för att den andra snubben hela tiden ropade i mikrofonen. Självklart på Franska men det lät som han "Sid, stäng dörren Sid" hela tiden vilket gjorde att vi fick våran underhållning på annat sätt än musiken. Efter middagen åkte vi hem.

image175 
  
  
image181

Bild 4 har jag döpt till Cola-parad. 'Cause you know, it is..



11/7 - Onsdag
Tråkigt väder idag igen. Inte direkt vad man hade förväntat sig under två veckor på Lavelane men det är bara att gilla läget. Vi gick upp och åt frukost. Sen började Ingelgård packa ihop sitt för att sen åka. Senare åkte jag och familjen iväg en liten sväng till ett ställe där det fanns grottor. Och skit va läskigt det var. Ni som sett filmen the Descent vet nog vad jag pratar om. My God jag kunde knappat va där inne och jag tyckte jag såg såna där monter överallt.. Usch! Jaja, sen satt vi utanför och åt glass och jag började snacka om hur läskigt det var. Och pappa sa att ja men det är ju nästan som i Lord of the Rings ettan också när de är i Moria och trummorna.

Jag: Ja, men det vet man ju att det inte är på riktigt. Det är ju liksom en helt annan värld.
Pappa: Jaha, men vadå så hobbits och levande träd och sånt finns inte på riktigt menar du?
Mamma: Nej, Enter finns ju inte på rikigt!
Pappa: Joho, enter finns visste. Jag trycker på den ibland
HAHAHAHA! Wow, IQ daddy!

När vi kom hem tyckte pappa att jag skulle prova att övningsköra med manuelväxlad bil, våran hyrbil med andra ord. And well, jag har inte så mycket mer att säga annat än att de va broms och hoppmärken på grusplan. Haha, och jag höll på att backa ner i poolen.

image185



.


12/7 - Torsdag
Vi skulle egetnligen åkt vidare idag men bestämde oss för att göra om semesternplanen lite eftersom det va så fint väder. Finally! Upp och springa på morgonen i alla fall och jag börjar nu märka att träningen har gett resultat. Kan springa mycket längre nu. Yeah, min kondis.. Anyways, det blev en dag vid poolen. Finns inte så mycket mer att säga. Ett härligt avslut på Lavelane. Kanske sista gången jag är här. Sjunde och kanske sista. Har vart här när jag var 2 månader, 1 år, 4 år, 7 år, 10 år, 11 år och nu 16 år. Tog faktiskt mina första steg i ett av sovrummen också. Rummet på bilderna.

 



13/7 - Fredag
Gick upp och packade det sista, åt frukost och började sedan förbereda mig för att åka. Usch, va sorgligt. Gick runt överallt och försökte få in alla intryck så att jag skulle komma ihåg det. Och oh my God vad jag grina när vi åkte därifrån i bilen. Det var knappt så att jag kunde andas. Trodde faktiskt inte att jag skulle bli så ledsen men Lavelane betyder tydligen mer för mig än jag trodde. Vi åkte till Jätten (typ wallmart) och handlade lite färdkost. Sen åkte vi vidare längst kusten. Kom till en stad vid namn Toulon och sov där.



14/7 - Lördag
Frankrikes nationaldag. Vi satte oss i bilen och åkte. Nästa stop, St. Tropez för att spana efter Johnny Depp. Fast samtidigt som jag inte vill något hellre än att träffa honom så vill jag på nått sätt inte det. Vet egentligen inte varför. Kanske för att han bara kommer se mig som vilket fan som helst. Jaja, vi kom till och vilka båtar säger jag bara. Det var liksom båtar stora som vårt hus. Och så sjuuukt lyxiga. Man blir verkligen sugen på att tjäna mycket pengar. Eller va rik, fast det vill man väl alltid. Vi gick runt och tittade lite och åt glass. Sen hoppade vi in i bilen igen och åkte vidare. I bilen:

Mamma: Johanna, jag tyckte de va bra när du frågade om advokater tjänar mycket. Och inte hela tiden säga att du ska gifta dig rikt.
Jag: Oh please, advokat är bara min plan B.

image224 
   

image229 
   

(Big surprise, I like boats..)

Åkte till en strand och åt lunch, solade och badade i några timmar. Sen åkte vi viadre mot Cannes. Väl framme i Cannes tog vi en liten längs stranden promenad. Jag köpte vatten, på franska! Grymt stolt asså.. Nere på stranden hade restaurangerna börjat duka fram till specialmiddag. Nationaldagen som sagt.

image234 
   


Vi däremot skulle vidare till Nice där vi hade hotell bokat. Vi kom fram och gjorde oss inordning och gick ut och letade restaurang. Slutade på en jättefin restaurang. God mat och massvis med fyrverkerier.

image239 
image240

Sen tog vi en promenad och sen tillbaka till hotellet. Hade såna skavsår att jag i ett desperat försök at sluta tänka på smärtan började räkna alla länder jag varit i. Kom fram till 19 (eller 27 om man räknar USAs stater för sig); Sverige, Finland, Danmark, Norge, Island, Tyskland, Schweiz, Luxemburg, Belgien, England, Frankrike, Andorra, Spanien, Portugal, Monaco, Italien, Kina, Kanada och USA (New York, New Jersey, Connecticut, Florida, California, Illinois, Arizona och Nevada.) Så there you go, om du undrade hur många och vilka länder jag varit i. =P




15/7 - Söndag
Upp tidigt, fett trött. Sena kvällar och tidiga mornar dag efter dag. Vi åt frukost och åkte vidare mot Monaco. Wow, om man tyckte att båtarna var lyxiga i St. Tropez så var det inget jämfört med det här. Hela staden var lyxig för den delen. Sen åkte vi vidare till Italien där vi åt en lunch bestående av Pasta och Pizza (wow, chocking) hehe. Sen åkte vi viadre upp i Italien och stannade i Courmayeur. Där gick vi runt lite och och köpte lite frukt och grönsaker som vi skulle äta till middag på hotell-rummet. Fortfarande mätt från  lunchen. Vi åt middag och spelade kort.

image241

    

image247 
image248


16/7 - Måndag
Vi fortsatte upp mot Schweiz. Åkte genom Mount Bland, Europas högsta berg. Åkte bland alperna och åt lunch med vacker utsikt. Vi kom fram till Mannheim på kvällen. Där vi lämnade bilen.

 
   




17/7 - Tisdag
Hämtade bilen, ett kärt återseende. Sen åkte vi vidare hemåt. Blev mest tv-tittande under dagens motorvägs-åkning. Hotell precis vid hamnen där färgen till Danmark går.

image253



18/7 - Onsdag

Sista dagen... Vi åkte färjan till Danmark. Jag köpte ny parfym från DKNY. Luktar huur gott som helst. (Enligt mig.) Sen åkte vi igenom Danmark och sen färjan över till Svergie. Jag blev fett förvånad över att alla pratade svenska helt plötsligt. Haha, efter tre veckors mest franska men också italienska, tyska och lite danska. Sen körde vi på hemåt. Kom fram runt nio.




Bilder

image190 
   
   
   
   
image206 
image217

Jag  Lavelane,
always .

Diamonds are a girls best friend

Jag har lite dåligt samvete för att det har blivit så lite bloggande på sistonde. Har inte riktigt kommit in i bloggandet igen efter semstern. Idag har jag, på grund av de har regnat största delen av dagen, inte gjort så mycket. Läst min bok, Tyskungen av Camilla Läckberg, som är den femte och hittills sista boken i hennes serie. Riktigt bra böcker måste jag säga. Hur som helst så har de blivit mycket läsning idag blandat med lite tv-tittande och dator-sittande. Har laddat upp en liten del av de bilder som jag ska blogga om från semestern. Så snart kommer det. Anyways, lite newsflashes..

1, Jag funderar på att gå med i muf. Vi satt och pratade lite igår vid middag och jag mina föräldrar och jag upptäckte att jag tycker att de är riktigt intressant. Hehe, ni skulle sett min mammas stolta min. Mina föräldrar träffades nämligen när de båda var aktiva i muf, för mååånga år sen. Men vi får se hur de blir har inte bestämt mig helt än.  

2, Jag har idag skrivit på och tackat ja till min plats på Företagslinjen på europaskolan. 

3, Jag funderar på att byta b-språk. Eftersom de inte har gått något vidare för mig med spanskan och jag fann de franska språket mycket intressant under våran resa kan de hända att jag byter till franska. Men även där, vi får se. Ingenting bestämt.

Nu ska jag gå och göra mig iordning.



image131


Kortfattat

Har egentligen inte ork att blogga right now, så jag ska fatta mig kort..

Igår:
- Namnsdag
- Sol och bad hos mormor och morfar på eftermiddagen
- Middag hos kusiner och fira mosters födelsedag, trevligt!

Idag:
- Åka båt och däck på förmiddagen
- Golf
- Två bulor i huvudet, en från en järngrej som satt på snöret till däcket. Skulle kastas ner i båten men landade på mitt huvud. Den andra från en golfklubbas bakåtsving, självklart inte meningen. Men aaaj!
- Håller på att skriva om semstern, ska bara orka kolla igenom och ladda upp bilderna.
- Jag ska köpa en iSkin, fodral till min nano. För att få lite färg på min annars svart iPod.

(Förslag på färg?)

That's all.. / J.


Beautiful day

Inlägget som jag just publicerade här nedanför skrev jag egentligen igår kväll men sen cpade bloggen så det gick inte att publicera. Hur som helst.. Igår kväll kollade jag på en utbåtsfilm som handlade om andra världskriget. Låter inte så kul faktiskt men den va riktigt bra. Idag, med tanke på att det är så fint väder, så blir det förmodligen bad och eventuellt båtåkning. Vi får se. Sen ikväll ska jag se Harry Potter, den senaste filmen. Hehe, spännande. Nu ska jag ut i solen. Ciao !


Höstens/vinters skor

Asså, My God va med kommentarer jag får. Det är knappt så att jag har tid att läsa alla.. not ! Kom igen people. Kommentera så att jag har nått att läsa. Så nu när det va sagt kan jag gå vidare till det jag egentligen hade tänkt blogga om. Skor! Det var nämligen så att när vi kom hem igår kväll så låg det ett berg av post på våran köksö. Bland annat senaste Veckorevyn och höstkollektion-katalogen från ellos. Jag brukar inte handla så mycket kläder därifrån nu mera men de har vansinnigt snygga skor. Så jag bläddrade genast fram till sko-sidorna och det fanns ett par så grymt snygga boots. Finns i brunt (se bilden nedan, vänster) och svart. Men jag föredrar de bruna. Tror jag.. kan inte riktigt bestämma mig. Bootsen är i alla fall helt perfekta i mina ögon. Men de kostar hur som helst 1199 kr vilken kanske är en aning mer än vad jag hade tänkt spendera på ett par boots. Därför kollade jag vidare och hittade ännu ett par supersnygga skor, för 399 kr. Lite moonboots-stuk på dem med tanke på lurvet. Och som kanske är en aning bekvämare och lättare att ta sig runt i på vintern. Den här modellen finns också i svart och brunt (se bilden till höger), men även i vitt..
image121

And please leave a comment. Pretty, pretty please!

Vegas baby!

Aaah, det är så skönt att va hemma. Vi hade först inte tänkt komma hem förrän idag men sen bestämde vi oss för att skippa lite saker på semestern och åka hem istället. Jag brukar aldrig direkt ha hemlängtan så de va nått helt nytt. Jaja, idag har jag mest suttit framför datorn. Läst ikapp bloggar och kollat på de Las Vegas avsnitt jag missat. My God, va läskigt det va. Jag är faktiskt lite glad att jag missade dem för då kunde jag kolla på alla i rad sen. Så att man inte behöver gå en hel vecka och vänta. Grymt bra serie hur som helst! Och Danny McCoy måste vara en av världens hetaste. Jag döör! Lite synd att de va först i höstas som jag började kolla på Las Vegas. För förra sommaren var jag ju i USA och bilade runt på västkusten och då var vi bland annat i Las Vegas. Så då kanske man kunnat kolla in Montecito. (Vi bodde på  Ceasars palace.) För Montecito finns väl på riktigt.. eller? Anyways, nu ska jag äta. Grillspett och sen blåbärspaj. Mumsie! Och sen of course; Las Vegas kl. 21 !

image114 

(Again: Jag skaa blogga om min resa. Men jag har inte laddat över alla bilder till datorn och så och min "resedagbok" ligger på pappas dator. Men det kommer, jag looovar..)

Bortskämd brat! Jag?

Jag har:

En mamma (x)
En pappa (x)
En styvmamma ( )
En styvpappa ( )
Styvsyskon ( )
En bror (x)
En syster ( )
En brorson ( )
En systerdotter ( )
En mobiltelefon (x)
Eget badrum ( )
Swimmingpool ( )
Hot tup ( )
Gästrum (x)
Dator (x)
TV (x)
Säng större än normal (x)
Mer än 4 par skor (x)
Solglasögon (x)
Klocka (x)
mp3spelare/iPod (x)
En fungerande ps2 ( )
Nintendo wii (x)
xbox som funkar ( )
Nintendo 64 som funkar ( )
Gameboy (x)
Gamecube (x)
Nintendo ds ( )
Poker bord (x) (Bridgebord)
Basketkorg ( )
Hockeyspel ( )
Biljardbord ( )
Fooseball ( )
Nattduksbord (x)
Stereo på rummet (x)
CD spelare (x)
Har något klädesplagg från abercrombie och fitch eller hollister/ AE ( )
Dina föräldrar har gett dig kreditkort/atm kort (x)
Jobb/sommar jobb ( )
Dyr parfym (x)
AIM/MSN (x)
Kamera/ video kamera (x)
Telefon (x)
Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling/moped ( )
Gitarr/trummor/basgitarr (x)
Piano/keyboard (x)
Något annat instrument ( )
Varit på en kryssning (x)
Rest utomlands (x)
Haft en personlig tränare ( )
Dyra smycken/smycke (x)
Träffat en kändis ( )
Platt/locktång (x)
Har varit i en slagbur, som är till för baseboll ( )
Har 1000 spänn på dig just nu ( )
Kreditkort, debetkort eller bankkort (x)
Rest i Europa (x)
Varit på Hawaii ( )
Varit i USA (x)
Varit i Asien (x)
Varit i Australien ( )
Varit i Afrika ( )
Varit i Sydamerika ( )
Föräldrarna har bil (x)
Jet ski/ Båt (x)
Husbil/vagn ( )
Jag har en bil ( )
Hemmagjord mat nästan varje dag (x)
Suttit i en limo ( )
Suttit i en helikopter ( )
Har en videokamera ( )
Har en laptop ( )
Har en dator (x)


TOTAL SUMMA: 38

1-23 = Ghetto-kid
24-33 = Vanlig
34-40 = Bortskämd brat
41+ = Uppeklassens snobb

Haha så sant så sant.. skoja! (Orkar inte blogga om semstern just nu. Men jag ska... snaart.)

Honey I'm home!

Har ni saknat mig? Haha, du fråga.. såklart ni har! Anyways, kom hem för några timmar sen. Har sen dess ätit (svensk!) middag, packat ur bilen och pratat med Andreas. Have a lot to catch up on! Orkar inte blogga om allt jag har gjort nu. Har skrivit lite typ "dagbok" i word medans jag varit borta men jag ska skriva mer imorn. Och lägga upp bilder, massvis med bilder. Shit, jag tror vi har tagit typ 500 - 600 bilder. Men men... nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig, för första gången på tre veckor, i min egen säng! Lär vakna någon gång runt tre imorn så jag bloggar mer då. Godnattpuss! (ps. Jag har saknat er också! ds.)

RSS 2.0