See ya in a week !

Hejdå regn och snö om vartannat, kalla mornar,
ångkallsonger och varma vantar.



Hallåå bikini, korta shorts och varmade breddgrader !


Baby..


Jobbig dag

.. eller inte.
Efter två lektioner har jag nu 4, 5 timmars hål, sen idrott.
En aning drygt.

Jag åkte naturligtvis hem och nu har jag passat på att gå igenom, skriva upp och fördela (som den duktigta organiserande VD jag är) alla inlämnar som ska vara klara och inskickade den 30de inför den regionala UF-mässan. Och det är inte lite kan jag säga.. Det blir till att sitta med lapen i knät i en solstol där nere på Lanzarôte. Nåja, jag byter i alla fall arbetsmiljö.

Jefah-fah Dun Ham (dot com!) och peanut!


Helgen..

Helgen har varit kanoners.
I fredags efter lunch åkte jag in till staden och mötte min babe. Vi köpte lite godis,  lämnade in hans klocka och sen hoppade jag på tåget till huvudstaden. På centralen möttes jag av min gudmor som jag gjorde sällis med hem till dem där Mathilda var, of course. Sen följde jag med henne till stallet och kollade när hon red. Hon var jätteduktig, och jag blev inte lite avis.. usch vad jag saknar ridningen/hoppningen.

Sen åkte vi hem till dem igen och avnjöt en alldeles delikat middag, M took a shower och sen bar det av mot bion. Vi såg premiären av Bride Wars, en riktigt bra och rolig film.

Igår efter fukost åkte vi in till stan for some shopping.
Vi köpte varsin svart tubkjol och jag köpte en kavaj !

Sen liftade jag hem till stränkan med ett trevligt par, deras son Oscar och deras bruna labrador Hazel. Dem hade varit och köpt ett helt snowboard-kit till Oscar, which made me pretty avis.

Nu ska jag avnjuta en trevlig söndagsstek med familjen och farmor, mys!

Oops.

Nejmen ojdå, nu börjar visst skolan. Gud va synd att jag inte är där då...

*björn gustavsson-röst* noooot!


Nix jag fick sms imorse om att min svenskalärare var sjuk och hemma idag, vilket resulterade i att alla dagens lektioner är inställda. Dock blev det ingen fet sovmorgon eftersom Andreas skulle upp till skolan.
Nu har jag ätit frukost och undrar vad av allt smaskigt plugg jag ska börja med. Blä.


Så, vad händer?

1. Min stackars dator har fått cancer i hjärnan, en fet tumör.


2. Imorgon ska jag till estocholmo efter skolan,
där ska jag träffa lillasyster! Kolla när hon
rider och sen fixa oss för biomyskväll!
Vi ska kolla Bröllopsduellen/Bride Wars.
Sen ska jag sleepa hos henne,
så jag kommer nog hem på lördag igen.


3. Och så vill jag ha en kavaj..


Korta skoldagar

Kort dag idag också, slutade 11 efter 2 lektioner. Satt i philibib ett tag med Sofie och diskuterade logotypen till vårt företag.. nu är jag hemma och har ätit lunch. Dricker latte och ska jobba med geografi och företagets delårsrapport.

tjing tjong.



Man kan väl drömma, right?

När Andreas om några år blir erbjuden kontrakt med nått fett känt lag och flyttar till typ Italien.. (eller vart i fasen man nu bor om man är fotbollsproffs?) Då i alla fall, ska jag bli nya Posh Beckham och öppna en aslyxig skobutik där jag ska jobba, när jag inte kollar på viktiga matcher förståss. Det kommer bli trevligt tror jag! Och sen får vi sånna dära små som springer runt i mini-modeller av matchtröjor och skit.. asgulligt ju!


skämt åsido.
det vore nice.

Schema v. 3 = niiiice!


Snacka om tur att 3 av dagens 4 lektioner är inställda, då missar jag ju inte så mycket eftersom jag är hemma.. sjuk. Fortfarande. Förvisso måste jag ju fortfarande jobba fritt med uppgifterna i dessa ämnen, men ändå.
Sen gör det ju inget att jag slutar strax innan 11 tisdag, onsdag.

Skola imorn.. i don't think so.

Igår morse (eller aa, typ vid 11) åkte jag hem till Andreas för att sjunga för honom med familjen på morgonen, what a surprise när han vaknade. Tihi.. han blev dessutom jätteglad för klockan han fick av mig. Resten av gårdagen spenderades hos A med hans släkt och vänner. Och jag överlevde tack vare alvedon var 4de timme.

Imorse gick vi upp och sjöng för pappa.. åt frukost på säng och han öppnade paket. Resten av dagen har jag varierat mellan att sitta upp och ligga ner i sängen med datorn. Fattar inte var hostan kommer ifrån?


Nu ska jag get dressed för om 10 min kommer släkten.

GRATTIS ÄLSKLING!


Idag är det din dag!

Och Isaks förstås, grattis till er.

Taskig timing.

Jag vaknade imorse med världens huvudvärk, hosta och ont i halsen. Plus att kroppen kändes helt veck, vilket troligen var från body pumpen igår på gymmet. Försökta i alla fall få i mig lite frukost och pallrade mig till skolan. Där satt jag och Ebba och pluggade en stund och sen gick vi till kebaben och delade på en pizza.

Efter skolan åkte jag och Ebbon till Etown för att inhandla ett tills vidare hemligstämplat objekt. Nämligen Andreas 18-årspresent. För den här helgen är ju stora födelsedagshelgen! Andreas pappa idag, Andreas imorn och min pappa på söndag. Så tanken var att kvällen skulle spenderas hemma hos Andreas.

Men eftersom jag känner mig så sjukt... sjuk. Så blir jag nog hemma. Har tagit en alvedon nu så jag börjar känna mig bättre. Men troligtvis blir jag hemma ikväll. Men jag ska ju dit imorn. Tänk att han fyller 18.. det är ju jättegammalt!



host.
aj.


Inom snar framtid..

.. imorgon kl. 08.30 (ouf!) börjar skolan igen.


.. på lördag fyller Andreas 18 !


.. den 23de åker jag till Lanzarote, i like!


.


Oj oj oj, vilken dag!

I morse vaknade jag och A hemma hos honom vid typ 9, gick upp och drog på oss hela skid/skridskomunderingen och åt frukost. Sen gick vi över till min moster som bor i närheten. Där möttes hela släkten upp för att sedan åka bort till Åker och åka långfärdsskridskor där. Något jag gjort sen jag knappt kunde gå (då satt jag dock i pulka bakom pappa) och tycker är välditgt mysigt! Väl framme och med skridskorna på åkte vi en bit och satte oss sen för att grilla korv, och sen åkte vi tillbaka. Väldigt trevligt att umgås med släkten och hitta på nått skoj!

Hemma igen tog jag en snabbdusch och drog sen på mig myskläder och fick skjuts ner till Andreas. Vi kröp upp i soffan och kollade på film, Brudens bäste man/Made of honour. Riktigt bra film! Sen åt vi middag och Andreas inväntade sina lan-fellows. Och när det nalkas Lan gäller det att hålla sig ur vägen ;)

Kvällen avslutades på bästa möjliga sätt. Klockan halv 10 typ slängde jag mig på cykeln för att hinna till Godismonstret innan dem stängde, plockade ihop en påse godis och roffa åt mig en cola precis innan dem hann stänga. Sen "hem" till Kathrine där hon och Hanna (som fyllde 18 igår den 3de, Grattis!) satt och mös. Vi kollade på She's the man och snackade. Hur bra som helst, tack för det tjejor.

Nu ska jag sova, det kliar i ögonen. Av rök från korvgrillningen tidigare idag eller av trötthet vet jag inte.
Imorgon ska familjen + farmor till sthlm och shoppa/gå på teater/äta middag!



Bilder från jul och nyår !

Bara för att jag inte har något att göra så lägger jag ut lite bilder från jul och nyår.  Bättre sent än aldrig right ?


Farmor, mormor, kusin och jag.. julpysslar hos oss på 1a advent. 

I min familj tycker vi alla väldigt mycket om julen, till och med Hazel.
 Hundarna i hög på julafton.


Hela gänget (utom pappa) utanför huset vid tolvslaget, skål och gott nytt !

Pommac !                             Denna snygging kysste jag vid tolvslaget.


RSS 2.0