Första snön.

Holy schmoly.
Det snöar faktiskt.
Nu ska jag dricka glögg.

Nu ska jag plugga matte, igen.


Sen ska jag och familjen + A till etown och kolla på nya Bond, James Bond.


Frukost på säng.

Igår åkte jag som sagt in till mami och mötte henne. Vi åkte till Jakobsbergs och tittade på lampor, och sen en sväng in på Gina tricot där jag köpte en t-shirt och kofta. Sen åkte vi hem till mammas kompis som skulle ha spa-kväll med en tjej som berättade om hudvård och smink m.m.

Visste ni till exempel att man bör börja förebygga huden för rynkor när man är 20? Och att man börjar få rynkor när man är 25 ca? Det är ju typ... snart!

Hur som helst fick vi lära oss lite om hur man använde deras produkter. Mamma har redan varit på nån sån träff så hon har grejer hemma som jag ska börja använda. Så nu blir det daglig användning av foundation, tydligen är det bättre att använda det än att inte göra det. 

Ny t-shirt.   I like it a lot.  Mary Kay, basic set.
(obs. min mobilkamera
suger. Bokstavligen)


Inatt drömde jag att jag skulle pierca naveln, men mamma hann väcka mig innan piercandet typiskt nog. Hon kom in med frulle på sängen till mig och min lillebror (nej, vi delar inte rum. Dem ligger bredvid varandra) så nu har jag legat och ätit frukost och läst senaste veckorevyn i sängen. Mys!


Mattemorgon.

Tillåt mig att ge mig sjäv beröm.
Johanna, du är så himla dutkigt.
Åh, tack!


Satte klockan på 8 imorse, gick upp kl. 9 och har suttit och pluggat matte sen dess. Det går framåt och jag fattar faktiskt. Sen ska jag ta trainet till sthlm och möta mamma, vi ska shoppa, äta och sen på "spa"-kväll.

En miljard mattetal senare..

.. eller nej kasnke inte riktigt så många. Men en del, och jag har faktiskt blivit 2% smartare. Nu ska jag mecka bil, sätta på vinterdäck på baby-bilen så att jag kan övningsköra. 


Jag har fortfarande inte fattat hur söt den är.


Lov. really?

Nu har vi tränat och varit duktiga, och nu ska jag vara ännu duktigare och plugga matte. Fifan för symmetrilinjen och allt sånt skit. Jag skulle behöva ett lov.. ehrm. För på Europaskolan har vi inte höstlov, utan är bara lediga torsdag-fredag och får ta ledigt mån - onsdag vilket jag har gjort. Meen det innebär ju tyvärr plugg. Plugg plugg plugg.. ibland känner jag att jag inte orkar. Eller rätt ofta känner jag att ag inte orkar. Men jag har sån jävla press på mig när det gäller skolan. Så det är bara att bita ihop och låtsas som att man har energi till att plugga, som att allt är bra. Medans man egetnligen är så förbannt trött att det skriker inombords. Men... jag ska klara det.

Som sagt, nu: plugg.

Dagens planer.

Jag sitter och pluggar samhällskunskap, idag igen. Det går framåt.
Snart ska jag och A till gymmet och pumpa. ;)
Duktiga!


Jag längtar till..

.. på torsdag. Då ska jag och mami äta middag i sthlm (?)
och sen hem till mammas kompis på spa-kväll.
.. julafton. För jag har kommit på en jättebra grej jag ska köpa till min
älskling i julklapp. (Skrev mest detta för att han ska bli nyfis, hihi)
... Påsklovet. För då ska jag och Andreas åka snowboard i Ramis.

Kul liv, liksom.

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel?
 91:a.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? En.
Vad tycker du om kärlek? Det är det bästa som finns.
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Ja, bl.a. Charlie, Felicia och Mathilda.
Har du svårt för att bli kär? Jag vet inte, jag blev lätt kär i Andreas.
När kysste/hånglade du med någon sist? Idag.
Ångrar du det? Absolut inte.
Är du singel? Nej.
När fick du senast en komplimang? Idag, tror jag.
Har du hånglat med någon av samma kön? Nej.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ja.
Playat? Nej
Hånglat med nån riktigt ful: Nej.
Hånglat med fler än 50 pers: Haha, nej.
Gjort något riktigt dumt? Vem har inte det?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja, det har jag nog. Kan dock inte tänka på nått nu.
Varit nykter på nyårsafton? Alla hittills ja.
Åkt ambulans? Nej.
Gjort nåt olagligt? Mjo, typ cyklat utan hjälm.
Blivit polisanmäld? Nej.
Fått din mamma att gråta? Det har jag nog tyvärr.
Slagit ner någon? Nej, inte seriöst. Brottat ner någon i sängen kanske..
Skämts över dina föräldrar? Verkligen inte, mina päron är bäst!
Skämts över dig själv? Någon gång säkert.  
Sagt jag älskar dig och menat det? Varje gång!
Tar du droger? Nej, och kommer aldrig göra heller.
Dricker du? Självklart.. mjölk asså.
Vilka kläder sover du i? undies och t-shirt.
Vad hatar du verkligen? falska människor och ormar.
Varit kär? Ja, är kär nu.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Haha, jaa kanske när man liten. Fast då var det ju inte kär på riktigt liksom.
Är du ensam nu? Japp.
Vill du gifta dig? Ja.
Vill du ha barn? Ja.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Förrutom jag själv? Min baby.
Såg dig gråta? Andreas.
Fick dig att gråta? Oj, det vet jag inte.
Du delade en cigg med? Ingen, eftersom jag aldrig ens rört en äcklig cigarett.
Du gick på bio med? Min pojkvän.
Skällde på dig? Jag vet inte.

Igår hände en grej, en konstig grej.

Jag kom hem till Andreas strax efter 21 och vi gick upp till hans sovrum. Satt vid datorn en stund och sen la vi oss i hans säng och pratade. Mysigt. Jag skojade och frågade om vi skulle gå och lägga oss och han sa "haha, klockan 21.35?". Hur som helst så fortsatte vi prata och mysa och rätt som det var så somnade vi. Med kläderna på, ovanpå täcket. En stund senare vaknade jag av att Andreas sa "oj, vi somnade visst" och så bestämde vi oss för att gå och borsta tänderna och gå och lägga oss, även om klockan inte var så mycket. Hah, trodde vi ja. När jag väl tog upp min mobil och kollade på klockan var hon 01.44. Kvart i två liksom, då hade vi sovit i fyra timmar. Stört!
Så vi gjorde oss iordning och fortsatte sova, vilket vi sen gjorde i ytterligare 9 timmar. Så efter 13 timmars s¨ömn borde jag nu vara utvilad.

Löv is all around.

Idag har varit en väldigt mysig höstdag. Segade imorse och gjorde mest ingenting, sen kom Andreas till mig och vi kollade på Gossip girl, jag missade det igår nämligen. Sen tog vi en mysig promenad och hemma igen bakade vi scones och kollade på mer tv. Nu har jag ätit middag, ska duscha och sen hem till my man. Kan helt enkelt inte få nog.

MSUs höstkonferens.

I helgen var jag som sagt på MSU's höstkonferens i Örebro. Mycket lärorika föreläsningar och en galet trevlig middag med mycket sång och skratt. Jag älskar att dansa, helt... sanslöst mycket! Träffade många nya trevliga människor och under bankettmiddagen satt jag med Ronald Reagan, Niklas Wykman (den riktiga då) samt Jokern och Two face från batman, intressant!


Höstlov.

Idag fick vi tillbaka engelskaproven - vg. Jag blev så besviken på mig själv, vilket ledde till självmordsförsök i skolans flaggstång. Som slutade uppe hos rektorn.

Ha ha , neeeej så var det ju inte. Men en del var sant.. (inte det med självmordsförsöket såklart.)

Nu sitter jag i köket, jag har packat lite tills imorn och nu ska jag hem till Andreas.


Jag tycker om halloween.


Snart lov, how lovely.

Uj uj uj här är det okoncentrerat vill jag lova. Tre sidor har jag läst, braaaa Johanna. Verkligen. Men jag har faktiskt ätit mat, pankis med sylt&grädde. Jag är lite allmänt off track känns det som. Beror nog på att jag inte fått min vanliga dos av varken Andreas eller Kathrine idag.

I helgen ska jag förresten till Örebro på min första msu (moderat skolungdom)-konferens. Det ska bli kuligt.. Sen är det looov som kommer bestå av en herrans massa mattetal och samhällsplugg. Lattjo.. hm. Nä.

PLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGG OUT!


Depp

Jag orkar inte plugga, är jättetrött och sitter och tänker på annat, det känns inte riktigt bra nu. Ni vet som i den där reklamen. Vet inte..

Grey's fuskis.

Nu är jag hemma, har fuskat lite och kollat på nästa grey's avsnitt- Det var ju spännande igår ju. UFandet gick bra idag och vi ligger bra till. Nu blir det internationell ekonomi som gäller.


vår företagslogga.


GOOODMOOORGON..

Här är man uppe med tuppen trots att skokan inte börjar förrän om 1½ timme. Jag och Hugo sitter och pluggar med UF, One Click UF som vårat företag heter. Någon gång ska jag ta och skria om det här i bloggen så att ni får veta vad det är. Men inte nuu, tilbaks till Microsoft Word it is.
See you.

Internationell ekonomi.

Nu har jag skrivit min utvärdering från color guard-lektionen, det gick jättebra och alla var superduktiga. Jag hoppas alla var nöjda efteråt.

Jag har pluggat lots and lots of Intek idag och det mesta sitter, sköönt.
Nu ska jag gå och lägga mig med min kära Intekbok och drömma fina drömmar om Handelns historia.
Goodnatt.

Just nu:

Chailatte
Grey's
Pyjamas
Andreas.

Grattis Felicia.

Idag fyller värdens bästa Felicia 17 år.
Jag har känt Felicia sen jag gick i 6an, vilket är typ 5 år. Och trots att vi inte ses lika ofta längre så är hon fortfarande en av mina absolut bästa kompisar och jag älskar henne väldigt mycket. Jag kan säga allt till henne och hon förstår precis vad jag menar. Jag minns så många bra saker med henne. Framförallt alla minnen från när jag flög ner till henne när hon bodde i Portugal. Ojojoj det var tider vill jag lova. Vi mikrade smörpaketet så att smörer skulle lite mjukare (misslyckat), jag spottade tandkräm i Felicias hår (misslyckat) och vi försökte under hela veckan undvika deras finska granne Ville (vilket misslyckades). Jag har alltid kul när jag är med Felicia. Även om det ofta slutar med tårar och magont av allt skrattande. 

Hon har och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Grattis sötnos!

Gaammal bild, från 9an.


I am miss color guard.

Imorse var jag på extra-matte, jag var i skolan 1½ timme innan jag skulle börja egentligen, men är man ambitiös så är man. Sen hade vi internationell ekonomi (intek) som jag för en gångs skull, nästan, förstod nått av. Kanske för jag satt längst fram i klassrummet som en liten pluggis-nörd. Vilket jag tydligen enligt some people är?

Nu har jag varit hemma i några timmar och ätit lunch och pluggat inför fredagens prov i intek. Ska strax ta och köra ner till kulturskolan och hämta ett gäng flaggor för att sedan ha en color guard lektion med klassen. Ska bli kul tycker jag och jag hoppas att även dem kommer uppskatta det.


gripsholms slott, juni (?) 08


Nighty folks.

Nu har jag precis kommit hem från Andreas, vi myste framför tvn och på vägen hem (ahn bikade med mig en bit så att inga vampyrer skulle komma och äta mig) pratade vi om livet. Om att vi tamefan snart är 18 år. När man var yngre sa man liksom att man var vuxen när man var 18, eller ja 20 iaf. Men det är ju... snart. Sen insåg vi att man redan gjort det mesta i livet, alltså det finns inte så mycket som man inte får göra eller nya saker att uppleva. Vi kör ju till och med bil för fan. Men vi kom i alla fall överens om att vi ska uppleva resten tillsammans. Det tycker jag låter väldigt bra!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa internationell ekonomi.. eller inte. Imorn ska jag på extra-matte. Hah..


Hazel är bäst.

Jag la mig ner på golvet av ren hopplöshet, då kom Hazel och pussade mig i hela ansiktet. Hon vet hur man får mig på bättre humör den hunden. Sen tog vi en promenad i skogen. Nu ska jag åka till Hugo och plugga UF. Sen träna.


Jag är a r g !

Jag är så in i helvetes förbannad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag vill bara skika. Rakt ut. Så jävla arg är jag! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Jag brukade vara duktig på engelska, nu är jag så sugit dålig att jag knappt kan prata engelska. Och sen ett sånt här prov? Det är inte okej. Man kan inte som lärare prata svenska på lektionerna och inte lära oss ett skit och sen förvänta sig att vi ska kunna analysera en lång och skitsvår text (som vi aldrig läst förrut) bara sådär, på ett prov? På en och en halv timme.

D.ö !

Vad hände med favvo-ämnet?

Men herrejistanes, jag måste skärpa mig. Jag har knappt öppnat engelskaböckerna och provet är imorgon, jag känner inte igen mig Gustav. Nej det är tråkigt, förrut kunde jag frivilligt sitta och plugga före i eng. boken, för nöjes skull. Nu har jag (tack vare min nya lärare) heeelt tapat lusten. Min nuvarande uppfattning: engelska suger. Dessutom känns det som jag blivit sämre på det, alltså typ på att prata och så. Hm, undra om det är för att vi bara pratar svenska på lektionerna?

Som sagt, här sitter jag. Och pluggar inte engelska.
Nu SKA JAG plugga, på momangen.

Fast första måste jag bara berätta att jag övningskörde idag,
från eskilstuna (gamla vägen). I'm proud I must say.

Now - englishplugg in the säng.

'





Tråååk.

Min blogg är urtrist.
Jag vet.


Idag har jag inte gjort nått speciellt, pluggat engelska och sen UF med Hugo. Jag ska duscha och gå och lägga mig och ringa min babe. Jag tycker om honom. Jag är trött.

Slappissöndag.

Igår var familjen Brate och familjen Strömberg hos oss på middag, innan dess spelade vi bowling. Det var en trevlig kväll med mycket prat och skratt. Imorse väckte mami oss och så käkade vi brunch.
I love pancakes!


Nu pluggar jag engelska..










Lördag

Människor som skryter alldeles för mycket är så satans jobbiga!
Det har jag kommit fram till idag.
Jag gick upp kl. 9 och gjorde baby sällskap när han åt frulle, sen åkte han till bilskolan och jag gick och la mig igen och sov till halv tolv. Det var väldigt länge sen jag sov tills jag vaknade. Av mig själv alltså. Så det var skööönt.

Sen dess har jag mest suttit här och slappat, borde plugga men jag orkar inte lyfta ett finger. Tar proven nånsin slut?

Nu ska jag försöka hitta mitt golv under alla kläder och sen hjälpa mami med maten, vi ska ha fint främmande ikväll.

Hat.

Av alla människor som nånsin levt på denna jord, som någonsin gjort något dumt. Finns det bara 2 personer som jag tycker bör straffas på det värsta och ondaste och hårdaste sättet.
Det är Hitler.
Och Georgina Sparks.

Prov

Nu har vi suttit och lattjat på google earth en timme på geografin. Nu sitter vi och pluggar det sista inför provet om en halvtimme, om Medeltiden. Wo wish me luck, vi hörs sen. ,


UF

Idag har vi UF typ hela dagen, det är kul. Vi håller på att skriva affärsplan och sammarbetskontrakt  just nu, det går framåt. Faktiskt. Snart har vi ES-möte. Då kommer sossen Per och pratar med oss, Per Nuder. Jag tror det kan bli riktigt intressant.

Jusste. Björn, kan man inleda en affärsplan med frågor?

Tisdag

Jag kunde inte sova inatt, för jag hade så ont i magen. Vette fasen om det är träningsverk men ont gör det i alla fall, på ett kontsigt sätt. Så jag var hemma och vilade idag.. eller vilade och vilade, jag pluggade svenska och sprang 3 km för att kunna lämna in tid på idrotten imorn. Sen var Andreas här, vi åt middag och kollade film. Imorgon ska vi på musikalen Showboat. Det ska bli mys..

Nu ska jag plugga svenska och försöka att inte somna. Nighty

Jag saknar mörkbrunt .


Ointressant om kvällen.

Jag har pluggat svenska idag. Och så har jag varit på coreboll på balanze. Det var inte så jobbigt direkt men jag har stöört ont i magen nu, så tydligen tog det i alla fall. Jusste och så har jag övningskört. Nu ska jag duscha och sen gå och sova. Pallar inte plugga mer today.
Förresten är min nya design väldigt... trist.


charlie jag tycker om dig <3


Godnatt.


 
i love u .

Så what's up?

Ett gott skratt förlänger livet, ja och arbetsdagen. För när man gått upp kl. 05 två dagar i rad blir man en aning övertrött vid ca. lunch dag 2 och därav fnissar åt allt som rör sig(inlk. gästerna). Men vi hade kul.. jag, olivia och våran kära vän diskmaskinen.
Jag är trött, och har ont i hela kroppen. Imorgon är det skola igen, ååh så härligt!

Jag vill klippa lugg.

Utbrott.

Alltså jag ber om ursäkt om jag sårar någons känslor nu, men jag måste bara få de ur mig. Och kom ihåg att det här bara är mina åsikter, som i detta fall råkar skilja sig från mängden. Jag HATAR idol-johan, liksom hur gammal är han. Sju ? Nej, fjompig är vad jag tycker att han är.

Jag läängtar!


Bild: Alperna - 07.

Honey honey


Torsdag

Godmorgon träningsverk var det som gällde imorse.
Jag vaknade av Andreas katt, sen bikade jag hem och A till skolan. Jag käkade frulle och gjorde mig iordning, sen till skolan. Intek, lunch, samhäll, idrott - massage. Sen åkte jag och Hugo hem till mig och pluggade svenska och efter ett tag kom andreas och joinade mig.. Jag pluggade flitigt och är nu klar med uppgifterna till på fredag, dock har jag 2/3 kvar av romananalysen, men aja jag får göra den imorn. När jag kommer hem från Stockholm, för imorgon är det stockholmsdagen. Min klass ska på postmuséet och moderna muséet. Wiho.. naat !

Nu ska jag kolla på Grey's och äta glass.

Duktig dag!

"Mammaa, det är 50% rabatt på städ" sa Andreas när jag berättade om att staten betalar hälften när man har hushållsnära tjänster. Eh, jusste baby.

Idag har varit riktigt duktig. Gjort bra ifrån mig i skolan, gått med hunden, gymmat och pluggat & ätit hos Andreas. 

Nu ska vi borsta tänderna och sova.
Det blir typ 11 timmars sömn har jag räknar ut.
V ä l b e h ö v l i g t !!

Låttext.

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide
But I love you until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Oh, come what may, come what may
I will love you, I will love you
Suddenly the world seems such a perfect place

...

Studiesuccé !

Wow, alltså ni vet matteprovet jag gjorde för 2 veckor sen, som jag verkligen på riktigt trodde gick åt pipsvängen. Guess what.. 1 poäng från mvg. Det var länge sen jag blev så förvånad. Seriöst.

Samhällsprovet gick också kanoners, eller det känns så i alla fall.

Nu ska jag gå ut med hazel.
Senare ska jag plugga svenska och träna.

Välförtjänad sömn.

Jag är så trött att det sticker i ögonen, min snälla pappa har förhört mig på samhällskunskapen till imorn så nu hoppas jag att provet går bra.

J: Aamen vi säger att det blir krig mellan Schweiz och Sverige.
    Och så attackerar Schweiz oss.
P: Aa, med deras "flotta".
J: Höhö ja precis och Sverige försvarar med vårat "försvar"
    Hö hö.

Nu ska jag duscha och ringa Andreas.
Godnatt.

Glögg

Jag fryser.

Höst utropstecken

Idag är det väldans fint väder.
Jag har precis kommit hem från skolan.
Nu ska jag walka hunden och maybe träffa baby (haha det rimmar).
Sen träna och plugga inför samh.provet imorgon.


- Hazel, spela död !

Chailatte tack!

Jag skulle göra i princip vad som helst för en chailatte just nu, vad som helst!

Just nu sitter jag i min myshörna i mitt fönster och pluggar samhällskunskap, börjar greppa det här med parlamentarism nu. Har prov på demokrati och Sveriges styrelseskick på tuesday.

Pappa och Oscar ska till etown och kolla på Wall-e, eighter i follow or i don't.


Braceless !

Mysig helg med baby

Maha.
Andreas är ute och springer efter en boll i regnet och kylan.
Medans jag ligger här i min varma och mysiga säng med datorn och samhällsboken.
Livet är orättvist babe.

Igår hade vi en jättemysig dag i eskilstuna, vi shoppade (jag - bh och smink, A - tröja), fikade, åt kinamat och kollade på Arn, riket vid vägen slut. Sen åkte vi hem, köpte godis och kollade på bourne ultimatum.
Jag mår så otroligt bra med dig Andreas <3

Sjukling.

Här sitter jag.
I en hög av snorpapper och försöker göra svenskauppgifter.
Jag är för sjuk för skolan idag. Men plugga ska jag göra.
Och dricka te, kopp efter kopp efter kopp. Skål.

Vet ni vad jag skulle behöva?
Mamma mia !
Det är precis vad jag skulle må bra av nu, för det är få saker jag blir så lycklig av som den filmen.

The brace is gone.

Igår hade jag och Andreas en mycket trevlig 1årsdag, vi drack varm oboy, spelade kort, lagade och åt tacos, kollade på Bourne identity och smaskade Ben&Jerrys. Jättejättemys !
Min pojkvän är bäst.


Idag gick jag upp halv sju, trots att jag hade sovmorgon till 10. För jag skulle till tandläkaren och ta bort bracen. Det känns skumt, men skönt ! Och det blev faktiskt jättefint.

Imorn är det fredag och min mamma ska åka till Frankrike, jag är avis. Och på väg att bli förkyld..


1årsdagen <3


Jag är så fylld av din kärlek att jag inte ens vet vad jag ska göra av allt.
Ett år är en lång tid, men som vi säger, det är inte ens början.

RSS 2.0