Cell Block Tango

Usch vad jag är trött.. Bestämde mig när jag kom hem för att ta en joggingtur med hunden. Det är så skönt att springa med henne för hon liksom drar en och då springar man ännu fortare och pressar sig själv ännu mer. Det är inte förräns man kommer hem som man märker hur jobbigt det egetnligen är. Note to self: Hazel har bättre kondis än mig och orkar därför springa dubbelt så fort, kom ihåg! Jaja, det va skönt att röra på sig. Jag inne på youtube i helgen och sökte på allt möjligt. Sen hittade jag det här klippet.. Cell Block Tango. Från filmen Chicago med Richard Gere, Cathrine Zeta Jones och Renee Zellweger. Sjukt bra film! Ni som inte har sett sen måste definitivt se den. Älskar just den här biten ur filmen speciellt. Dem är så grymt viga, jag fattar inte.. Gillar deras attityd också. So I took the shotgun of the wall and I fired two warningshots... intooo his heaaad!



Filmkaraktärer

Jag vill döda vädret. Det suger.. Och tydligen ska det va sånt här väder hela vekcan ut. Suck! Idag på morgonen hade vi klassråd och vi bestämde oss för att använda en del av pengarna från våran klasskassa till att ta ett roligt avslutningsfoto med klassen. Tema: Filmkaraktärer. Kommer bli jättekul tror jag. Om alla orkar vara kreativa nog att verkligen klä ut sig. Vet i alla fall några som ska vara Turtles, nån som ska va Cruella De Vil och några som ska vara Jack & Rose i Titanic. Själv började jag fundera över vad jag ska va. Jättemånga sa till mig att va Captain Jack Sparrow men jag vill hellre vara Elizabeth Swann. Måste bara fundera ut i vilken klädsel. Piratestuff eller klänning (med korsett). Vad tycker ni?

image32

Orlando Bloom är snyggast

Jag är kär i Orlando Bloom.  Helt ärligt! Han är så sjukt snygg i trean. Med sin bandana och ring i örat. Okej, kanske inte kär och kär i och försig. Men typ "kändiskär". Hur som helst så satt jag, Felicia och Khazan och diskuterade vilka som var världens snyggaste människor. Sen på rasten satt vi och sökte på bilder på dessa hotties. Moget egentligen men skit samma ;) Haha, och nyss så satt vi och kollade på ett kollage som K gjorde på rasten..

Khazan (pekar på Wentworth Miller): Asså, shit han är sååå snygg. 
Johanna (menar Orlando, bilden under W.M):  Ja, fast jag vill hellre ha honom nedanför.
Felicia: Ooj, men Johanna. Du ba "Jag vill ha en sån i en annan färg"
Jag och Khazan skrattar så att vi gråter och inte kan prata. När vi har lungnat ner oss..
Johanna: Assååå, Felicia jag sa "jag vill ha han nedanför".
Felicia: Jahaaa, Hahaha! Jag tänkte väl.

image31

Desperate housewives

Paus i Desperate Housewives nu. Var ju som sagt i Etown idag hos tandläkaren men jag fick ingen tandställning idag. Tur.. Ska få det någon gång på sommarlovet istället. Haha, jag måste bara berätta om dagens roligaste händelse. Jag, Felicia och Khazan kom ner från slöjden och skulle på lunch. Sen ser vi att en tjej i våran klass står och filmar en kille som ligger i soffan i vårt klassrum. Vi går in i klassrummet och alla börjar typ säga åt oss att vara tysta. Tydligen hade den killen som låg i soffan somnat och någon hade ritat mustasch och skägg på stackarn. Fast jag fattar inte hur man lyckas somna i skolan. Jaja, tråkigt nog märkte han det så fort han vaknade och gick och tvättade bort det. Men vi har det på film. Hahaha! Nu ska jag tillbaka till tvn. See ya

image30

Spelning på lördag

Har just kommit hem från träningen. Fast vi hade inte någon musik så det blev inte mycket till träning. Bara lite. Vi har uppvisning på lördag. Vi ska stå på ett tak. Japp, ni hörde rätt. Stå på ett tak och flagga. Bandet ska stå nedanför på innergården till där vi ska spela och vi får stå på taket. Undrar hur det kommer gå.. Bra hoppas jag. Det får absolut inte blåsa som det gjorde i lördags. Man vill ju inte trilla ner.. He he! Lägger in en bild på oss (mig i mitten) från en spelning för ett år sen på Parken Zoo. Mitt första uppträdande. (:


image29

CSI:NY

Min trumvirvel går framåt.. Hehe, I think. Det låter så i alla fall men vem vet jag kanske gör helt fel. Imorn ska jag till tandläkaren i Etown och probably få tandställning i underkäken. Blääää! Orka.. Sen på kvällen har vi träning som vanligt. Om det är någon som dyker upp. Senast vi hade nått med color guarden var det ju bara tre av tio som kom. Jaja, speaking of colorguarding så har jag precis tejpat om min flagga (Förmodligen ingen som fattar vad jag snackar om, men skit samma). Upptäckte att jag hade tre hål (!!) i min flagga. Oops! Fast det syns inte så det gör inte så mycket. Luckily! Nu ska jag kolla på CSI:NY. Bye

image29

Sommarens utmaning - trumvirvel

Blää, vilket tråkigt väder. Deprimerande.. Det är liksom inte ens regn. Det är någon form av låtsasregn. Som det är typ i fjällen. Aaw, jag saknar min bräda. Anyways, NO-redovisningen gick bra. Fick vg, vilket var det betyg vi satsade på. Jag orkar inte lägga ner tillräckligt mycket energi på NO för ett mvg. Man märker att det börjar närma sig slutet av terminen nu. Arbetena börjar ta slut.. Skönt! Nu på eftermiddagen har jag suttit inne på min brorsas rum och spelat trummor en stund. Bestämde mig för att innan sommaren är slut så ska jag kunna göra en felfri virvel. Vet inte var jag fick det från. Ha ha! Så jag satt en stund med hans "how-to-make-a-trumvirvel"-övningsplatta. Det gick faktistk bättre än förväntat, belive it or not. Lägger in några bilder för att visa vad jag hittills har åstakommit...  Puss !

image27
(Kan inte lova att jag håller helt rätt, but I tried)

NO-redovisning imorgon

Det blev inget bad för mig idag. Jag fegade ur.. Nejdå men solen gick i moln och kom inte fram på hela eftermiddagen så det kändes inte lika kul. Mami och pappa sjösatte båten i alla fall. Under tiden rodde jag runt i den "lilla" båten med mina kusiner.. Hann plugga lite NO också, ska fotsätta nu och göra klart allt. Har redovisning i utopi imorn, hoppas det går bra.

Sjösättning

Underbart väder idag med, en aning kallare än igår men fortfarande superskönt. Det blir badning som gäller idag.. Har legat ute och solat största delen av dagen. Pluggat lite NO också. Nu ska jag packa ihop badkläder och sen ska vi åka till min mormor och morfar och sjösätta våran båt. Finally, jag är så gaalet sugen på att åka båt! Bloggar mer ikväll.. Ciao

Solning med resultat

Jag har haft en mycket trevlig dag idag. Låg ute ganska länga och solade och det har gett synligt resultat. Framför allt på benen och magen, snyggt! Jag hatar första dagarna på våren/sommaren när shortsen åker på och man tvingas gå runt i jättebleka ben. Problem solved nu i alla fall. Pluggade lite musik, hk och no ute i solen. Det gick bra.. Känns så skönt att kunna avsluta massa grejer nu. Sen åkte vi ner till hamnen och åt på en grekisk resturang. Mysigt! Sen jag kom hem har jag suttit framför tvn och knappat fram och tillbaka mellan Runaway Bride och Fantastic Four. Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir väl hel del pluggande kan jag tänka mig. Annars beror morgondagens aktiviteter på vädret. Nu ska jag hoppa i säng. Tidigt för en lördag jag vet, men jag är jättetrött så det känns inte som någon idé att sitta uppe längre. Glöm inte mors dag imorn  (:  Gonatt sötisar

Sommar idag!

Sommar ute, I love it. Gick upp strax efter åtta imorse. Fixade mig och åkte ner till kulturskolan. Insåg att det blåste typ nästan orkan och att det bara var tre av tio color guards som skulle komma. Lite trist faktiskt.. Vi hade en minikonsert utan för kultur skolan och sen gick vi parad genom typ hela stan och hade en konsert på torget. Där blåste det som tur var inte så mycket så vi kunde kasta flaggorna. Det gick ganska bra trots blåsten och att vi va så få. Sen gick vi ner till hamnen och käkade glass. Det är jättevarmt och skönt ute. Ska ligga ute i våra solstolar och sola och plugga. Två flugor i en smäll. Sen kanske vi åker ut till min mormor och morfar och lägger i vår båt. Vi belv så sugna på en båttur när vi var nere i hamnen. I kväll blir det förmodligen middag ute och vädret håller sig, men det får vi hoppas. Nu ska jag ute i solen igen. Ciao!

Skoltrött

Shit vad tiden går fort. Om tre veckor har vi sommarlov! Det känns som att det va nyss vi började i nian. Hehe.. Engelskaprovet gick bra, jättebra till och med. Fattar inte ens varför jag var så orolig. Det är ju bara engelska. ;) Nädå, men provet var faktiskt förvånandsvärt lätt. Jag är fortfarande trött sen jag såg Pirates mitt i natten i onsdags och helt slut i huvudet efter allt plugg så det blir till att vila i helgen. Vila och plugga. Sen ska jag köra järnet nästa vecka. Det blir sista hela arbetsveckan. Mamma lovade för typ några veckor sen att vi skulle äta ute idag om det var fint väder. Vilket det tyvärr inte så vi tar det imorn istället. Lika bra, jag kan knappt hålla ögonen öppna. Imorn ska jag upp ganska tidigt. Eller well, tidigt för att vara en lördag. Klockan 09.30 ska jag nämligen befinna mig nere på kultuskolan och köra genrep innan vi har uppvisning. Först har vi en minikonsert utanför kulturskolan, sen parad och sen en till konsert.. sen blir det hem och plugga som gäller. Usch, jag är så skoltrött. Men det är som sagt bara att kämpa på nu, sista veckorna.

image27

Ångestdag

Hade världens ångest i förmiddags. För det första var jag trött.. Sen har vi engelskaprov imorn som inte känns kommer gå bra, jag har massor kvar att göra i skolan, vi skulle springa cooper på gympan och som pricken över i:et så skulle jag dra ut en tand. Engelska provet har jag pluggat till, ska göra mer sen. Cooper gick bra, sprang på 9.53 och tanden är nu borta. Så nu mår jag bättre :) Thank god. Anyways, har ägnat eftermiddagen som sagt till engelska-plugg. Vilket jag lär bli min syssla för hela kvällen... Suck, men det är bara att kämpa på nu. Bara två veckor kvar. I will make it!

At world's end

Jag är så sjukt trött. Inte konstigt med tanke på att jag bara sov drygt fem timmar i natt. Men det var det värt. Inget kan hindra mig från att se Pirates of the Caribbean. Filmen var bra! Den hade bra handlig, bättre än tvåan.. Tveksam om den va bättre än ettan. Lika bra var den i alla fall. Mitt hjärta har seriöst aldrig slagit så fort som den gjorde i slutet. I sista fighten. Plus att jag satt och var skiträdd för att någon skulle dö. Men filmen var ändå skitbra. Den var mycket mer spännande än de första två. Slutet därimot tyckte jag var för sorgligt. Jag har ett mycket bättre slut i mitt huvud. Så jag lever efter det i stället, hehe. Nu ska jag inte avslöja mer. Jo, bara en sak. Orlando Bloom som spelar Will var så sjuuukt snygg i trean asså. Han hade uppgraderats i piratskalan och hade nu ring i ena örat och bandana. Skitsnygg var han i alla fall. Bara det är en anledning att se filmen.


image25
  

Lång dag!

Hej! Ska strax dra ner på träning. (: Har varit i E-town en stund nu på eftermiddan med Felicia och mami. Köpte två par shorts från H&M och en skitsnygg pikétröja från Gina Tricot. Det kommer bli en låång dag.. efter träningen blir det hem och duscha och sen kolla på Desperate housewives. Sen ska jag sitta och vänta i drygt en timme och sen åka ner till bion. För att sen kl. 23.59 kolla på Pirates of the Caribbean, at world's end. Fick sovmorgon till tio imorn av min mentor. Tack för det! ;D Nu ska vi på träning. Ciao


Tubtopp

Bloggade för en dryg vecka sen om en tubtopp som jag betällde. Idag kom den! Provade den direkt och guess what... Den satt perfekt. Så sjuukt snygg. Absolut inte lika snygg på bilden som in real life. Men ni får ett litet smakprov i alla fall.  (;

image24

Pirates premiär imorgon!

Usch, trist väder idag. Tvärt emot hur vädret var igår kan man väl säga. Bada för första gången i år igår. Eller badade och badade, ha ha! Jag doppade mig några gånger och sen flög jag upp ur vattnet. Sjukt kallt måste jag erkänna. Men uppfriskande! Idag har vart en seg dag i skolan. Som alltid nu när det är nära slutet. Bara 18 dagar kvar nu. Om man räknar med idag. Shit va skönt det ska bli att sluta. (: Älskar skolavslutningar! Sjävla känslan av frihet.. Det är så härligt. Gud va poetiskt det låter. Haha! Anywaaaays. Jusste ooh my god. Pirates, at worlds end har prämier i morgon kl. 23.59. Hade först inte tänkt gå mitt i natten och förstöra resten av veckan. Men sen insåg jag att det var värt det. Waaah, nu är det bara 30 timmar och 24 minuter kvaar. Gosh, vilken nörd jag är!  ;)


image23

Premiärbad

Härligt väder idag! Har suttit ute och solat och pluggat engelska. Hoppas jag har blivit lite brownie. Ska ut en sväng till min mormor och morfar i kväll på släktmiddag. Tänkte ta med mig badkläder och bada... om jag vågar. Lovar ingenting. Hehe. Beror på hur varmt (..eller kallt!) det är i vattnet och i luften. Annars blir det bara lite solning på bryggan. Ciao

image22

The devil wears Prada

Godmorgon. Sov faktiskt ovanligt länge idag, till kl. 11. Sent för att vara mig. Kanske berodde på att jag satt upp till typ ett och kollade på en gammal svensk film som mina föräldrar mer eller mindre tvingade mig att se. Haha, nejdå inte tvingade. G hette den hur som helst och var.. well, en annorlunda svenska b-film. Handlade om tre killar runt 16 år som alla hade varsitt problem. Ingen av dem kunde direkt agera och jag tyckte filmen kändes typ genomskinlig. Anyways, innan den såg vi The devil wears Prada. Den däremot tyckte jag va jättebra! Har läst boken men filmen var mycket bättre. Jag skulle seriöst kunna tänka mig att jobba på någon modetidning. Kanske inte just runway men nått liknande. Och eftersom jag ärligt kan säga att mitt modeintresse är betydligt större än Andys i filmen så tror jag att jag i alla fall skulle trvias en aning bättre. Även om min boss turned out to be the devil herself. Men det skulle det seriöst vara värt om man fick så snygga kläder som hon fick i filmen. Gosh, vad avundsjuk jag blev på henne. Kläder, skor, väskor, smink, smycken...

image22

Myskväll

Var ute och flaggade lite och hoppade studsmatta för en stund sen. Kände att jag behövde bli av med lite överskottsenergi. Haha, hoppade en stund med pappa. Man flyger så sjukt högt då! :) Ikväll blir det myskväll hemma. Min lillebror är ute och campar med några kompisar så då blir det lungt. Haha, nädå nu ska jag inte va dum. Fick välja middag och självklart valde jag en av mina favvisar, chicken fajita á la Hard Rock café. Och jordgubbar till efterrätt. My god vad jag älskar jordgubbar. Bad dem också att hyra The devil wears prada. Har velat se den jättelänge! Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag... Puss

image19

Remember the name

Jag är beroende.. Lika bra att erkänna det. Satt inne på youtube och sökte på klipp med the cadets. Världsmästarna i Color Guard. Så hittade jag ett klipp med bara bilder och en skiiitbra låt som jag satt i typ en kvart och försökte ta reda på vilken det va. Till slut fick jag reda på att det va Fort Minor med remember the name. Så jag laddade ner den och nu har jag lyssnat på den fyra gånger i rad. I love it! Jag kan seriöst inte sluta lyssna på den.


Pirates of the Caribbean? Ja tack!

Skönt att va ledig idag. Även om det blev till att gå upp tidigt. Hängde med killarna när de repade idag. Skitbra va dem! Fett duktiga allihopa. Jag vill också va musikaliskt begåvad.. Det ända jag kan är typ tre akord på gitarr. Måste lära mig spela nått. Ikväll ska jag ta det lungt. Mami tyckte vi skulle kolla på Pirates 2 eftersom trean kommer nästa vecka, och det är ju inte nått jag säger nej till. Shit vad jag har längtat efter trean. Ända sen jag såg tvåan på premiären i San Fransisco. Har typ räknat ner sen det va mer än 100 dagar kvar. Och nu är det bara sex. Får se om jag ser den på premiären natten mellan tisdag och onsdag eller om jag ser den på onsdag. We'll see.. Nu väntar i alla fall tvåan. Ciao

image18

Addicted to love?

Uppe förvånandsvärt tidigt för att vara ledigt idag... Anledning: joggingrunda med mami. (: Så nu känner jag mig duktig. Ska ta det lungt nu på morgonen. Haha eller förmiddagen kanske man ska säga. Sen i eftermiddag ska jag träffa killarna och va med när deras (nya) band repar. Kul kul! Satt nyss inne på blogthings och gjorde test. Fick reda på att jag va 54% addicted to love. Vilket jag faktiskt tyckte va lite. Ha ha! Skulle mer gissa på runt 90%. Hur addicted to love är du? Här är mitt svar:
image18
Might as well face it, you're addicted to love.
You've been a fool for love many times - but are you the wiser for it?
Your needs should come first, both in and out of relationships.
Because you're the only one who can look out for yourself!


Låång helg

Skönt med riktigt låång helg nu! Ska ta och plugga lite engelska på lovet. Men annars bara ta det lungt och träffa kompisar. :) Känner att jag måste shoppa lite också. Har shoppingsug som att jag inte vet vad. På jakt efter toppar och shorts. Måste införskaffas nu till sommaren. Känns som jag inte har några sommarkläder alls. Nu ska jag ta och göra mig iordning lite och sen åka ner till stan. Får se vad jag hittar på. Bloggar mer sen, promise..

Desperate Housewives nu

Har precis kommit hem från träningen. Det blev en oseriös träning, vi hade ingen musik så det blev lite svårt att träna. Nu blir det DH som gäller. Vill ju få reda på vem Gabrielles hemliga beundrare kan vara. Puss

image15

Utmanad av Charlie

Namn jag lyssnar till: Johanna, Mohlin..
Någonting jag tycker om med mig själv: Jag är ganska stark i mig själv, I think. Ha ha!
Någonting jag inte tycker om med mig själv: oroar mig i onödan ibland.
Detta är jag rädd för: Ormar. Och monster under sängen.
Tre saker jag vill varje dag: Skratta, kramas och få en komplimang.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Tänka på/nudda en orm, få IG.
Detta tycker jag om att göra: Skratta, umgås med kompisar, dansa.
Detta vill jag göra just nu: Ätaa..
Bästa känslan: Att va kär. Att tycka om någon som känner samma sak.
Värsta känslan: Dåligt samvete
Är du kär just nu: Haha, det vet man aldrig.
Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Gifta mig (sagobröllop!), medverka i en Pirates-film och träffa Johnny Depp!
Min käraste ägodel: I love min iPod.
Detta har jag på mig just nu: Jeans och en vit stickig tröja.
Favoritkläder: Räknas skor? Annars måste jag säga jeans, och mysiga tjocktröjor.
Följande musikstilar tilltalar mig mest:  Lyssnar på det mesta.
Tre av mina favoritlåtar just nu: Allt med Tomas Ledin.
Skola - roligaste/tråkigaste ämne: Roligaste; Engelska. Tråkigaste; Matte och NO.
Stjärntecken: Kräfta, stolt sådan!
En bok jag gillar: Små citroner gula är jättebra.
En film jag gillar: Pirates of the Caribbean, fast inte gillar. Älskar!
Favoritdoft: Nybakade bullar är oemotståndligt.
Detta äter jag gärna: Grillat. Annars älskar jag tacos och fajitas.
Dricker helst: Icetea och cola light.
Favoritgodis: Choklad och surt.
Hit vill jag gärna åka på semester: Hawaii
Färg på mina ögon: Gröna
Min längd: 174, I think.
Person jag beundrar: Ingen speciell faktiskt.
Så här bor jag: I ett enplans hus. Villa.
Favoritfärg: Brun, just nu.
Bästa present jag fått: Mitt halsband med kräftans stjärntecken. Bär det ALLTID.
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Härmar Charlie, säger mina ben.
Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mitt hår. Jag vill ha det långt  och rakt.
Udda förmåga/egenskap: Är vig. Kanske inte så udda men men...
Utmanade: Felicia!

Jag vill ha en sub!

Jag är hungriiiiiiiiig! Men jag kan inte äta, får inte äta. Har vart och dragit ut en tand nämligen. Så nu är halva mitt face bortdomnat och om jag äter så kanske jag råkar bita av mig tungan. Och det vore ju väldigt onödigt. Har typ inte gjort nått i skolan idag. Stickade klart mina vantar i slöjden som tagit 5 månader. Haha! I kväll har vi Color Guard-träning.. Fast jag ska ta det lungt. Riskabelt att träna med morfin som pumpas runt i blodet tydligen. ;) Haha, nejdå. Men vad det nu är som man bedövar med. Sen får man ju inte missa Desperate Housewives heller. Enligt kanal5:s tralier, eller vad man ska kalla det, så ser det ut att bli riktigt spännande i kvällens avsnitt. Anyways, jag är så hungrig. I want a sub!

image14













 

Tjejerna som bestämmer?

Har just fått reda på att det tydligen alltid är tjejerna som betämmer i ett förhållande. Att vi bestämmer och bossar och kör med våra killar. Haha! Philip började säga att det va så och sen frågade jag Felix om det va sant. Han sa att tjejerna kan göra precis vad dem vill och att killarna alltid måste anpassa sig. Gud va synd. Hahaha! Men seriöst, jag skulle inte säga att det va så. Men sen har jag ju i och för sig aldrig varit killen i mina relationships. Obviously. Sen sa Philip just att det alltid är tjejerna som dumpar och att man bara kan träffas när tjejen har tid. Att de nästan alltid är tjejen som är otrogen och att tjejer kan ljuga utan att killen blir sur. Buuullshit! Är det seriöst såhär killar tänker? I'm in chock... Det är klart att det inte bara är tjejerna som bestämmer, eller? Kommentera gärna för jag behöver veta hur folk verkligen tycker. I don't get it. Men enligt Felix är det så alla tjejer beter sig utan att tänka på det. Interesting piece of information! Tack för den..

Söndagsshopping

Deprimerande söndagkväll. As always.. Som tur är har vi ju som sagt ta-igen-vecka så det blir väl lite lungt i skolan hoppas jag. Hur som helst så finns det inget bättre sätt att bota söndagsångensten än ett O.C-avsnitt (med lyckligt slut) och lite shopping. Mamma skulle beställa lite kläder så jag passade på att köpa en supersöt tubtopp på ellos. Skulle beställa två par shorts också men de var slut i den färg som jag ville ha. Det måste seriöst va det mest irriterande som finns. När man precis ska beställa nått och så finns det bara i fel färger eller för stora storlekar.
image13

Ta-igen-vecka

Imorn är den skola igen. Fast bara tre dagar. Hur skönt som helst! Plus att vi har ta-igen-vecka de här tre dagarna. Meaning: vi har inte några fasta teoretiska lektioner. Så att man kan jobba ikapp om det är nått man ligger efter i. Niice! Vet inte vad jag ska hitta på i helgen men det återstår att se. Nu ska jag förflytta mig till tvn, får ju inte missa O.C. Ikväll handlar det om hur invånarena i NewPort mår efter jordbävningen.


image12

Gratis på Grönan!

Japp, ni läste rätt. Gratis på Gröna Lund var det som gällde idag. Mathildas pappa jobbar nämligen på SEB och de hyrde idag hela Grönan mellan 10-12. Fri entré och åkband. Och gratis glass. He he. Sen fick man va kvar och åka när det öppnade för allmänheten också. Det gäller att känna rätt folk vet ni. ;) Åkte kvasten, den nya berg-å-dalbanan. Den faktiskt helt okej.. Fast den gick ganska långsamt. Sen åkte jag Katapulten, som är motsvarande Liseberg uppskjutet, för första gången. Fy fan (ursäkta språket) va rolig den va! Har åkt den på Liseberg ett antal gången men inte den på Grönan. Grejen med den på Grönan är att den först är som vanliga uppskjutet med sen blir den liksom fritt fall också. Tror aldrig jag har skakat så mycket som när den stannade högst upp. Världens kick fick man. Min nya favorit! Däremot hade inte våran storfavorit Radiobilarna öppen vilken var en stor besvikelse. Sen åkte jag Extreme också, för första gången. Den va väl sådär. Inte särskillt läskig men typ bara konstig. Haha! Nä men seriöst, man hängde bara upp pch ner och snurrade. Det regnade lite när vi satt och käkade lunch men annars var vädret helt okej.


image11

Helg i danderyd

Tjena! Inte hunnit blogga så mycket idag. Full fart hela dagen. Började med att storstäda mitt rum. Nödvändigt kan jag säga. Sen packade jag och gjorde mig iordning för våran danderyd-trip. Färdigpackad åkte jag sen ner till Tomasgymnasiet för att kolla på en dansuppvisning innan vi stack. Jättekul var det, många duktiga dansare. Fast det var astrist att bara sitta i publiken och att inte själv få shakea ass på scen. Sen tog jag och min brorsa tåget till stockholm där vi mötte upp med Mathilda, hennes mamma och hennes syrra. Vi åkte hem till dem och här sitter vi nu. Imorn blir det... GRÖNAN! Wiiho. Bloggar mer imorn, nu ska vi flumma vidare. Ciao bitches..  

Veckans bästa kommentar

Satt och åt middag för en liten stund sen och vi satt och pratade om miljövänlig energi. Nördigt jag vet. :P Och sen frågade min lillebror någonting om att fysikens lagar har haft fel förut. Något som pappa förnekade snabbt och så drog diskussionen igång. Oscar, geni som han är, började babbla konstiga NO-termer som jag inte fattade och pappa svarade att "jo, men jag har ju bara den kunskap från när jag gick i skolan och..." längre hann han inte förrän min brorsa avbröt honom "jamen, när du gick i skolan så trodde man fortfarande att jorden va platt och att solen snurrade runt jorden" Haha! Shit vad jag skratta.

My Cubicle

Hahaha, den här så klockren. Skrattar så jag dör varje gång jag ser den.


What was she thinking?

Jahadu, Britney..? Vill du ha en chans att förklara ditt usla klädval. Hon ser ut som ett barn som inte lärt sig vad stil betyder. Jag repeterar; What was she thinking? Och vad är det för vit konstig sak hon har runt huvudet? Jag fattar inte vad som har hänt med henne... Läste också nyligen att hon hade bett sina dansare att raka av sig håret. Ångrar hon sig tro?

image10

Skönt med helg!

Ååh, skönt med helg igen. Har knappt gjort nått alls idag i skolan. Utan dåligt samvete faktiskt. Har inte så mycket grejer kvar att göra tills vi slutar. Lucky me! Hehe. Dagen började i alla fall med skolråd för mig och en annan tjej i nian. Eftersom vi sitter i elevrådet och så. Sen satt jag och lyssnade på musik och stickade lovikavantar. Började med det i slöjden precis efter jul. Haha, och nu är det maj och jag är fortfarande inte klar. Sen gick jag och några och spelade i musiksalen. Som sagt så ska vi ha en konsert precis innan skolavslutningen där vi i olika band ska uppträda. Jag grejjade faktiskt trummorna idag. Kändes bra! Min ångest släppte lite. :P Efter lunch spelade vi en stund till, sen var det elevråd och sen eget arbete resten av dagen. (Jag går montessoriskola.) Haha, sen kom våran lärare som vi skulle ha sista timmen och frågade vad jag gjorde eftersom jag bara satt och gjorde ingenting. Efter att jag förklarat att jag inte hade så mycket kvar och att jag var tvungen att fördela det på de veckor som är kvar så gav han mig två alternativ: 1. Jag fick hitta på nått att jobba med. Eller 2. Jag fick gå hem. Nice nice! Blev en slappisdag i skolan. Nu på eftermiddagen har jag och Hazel, hunden, gått en promenad ner till stan. Där mötte vi upp med pappa och gick och handlade lite stuff. Till middag blir det hemmagjord pizza, mums! Jag kan faktiskt kasta upp degen i luften och snurra så där som riktiga pizzasnubbar kan. Det ni... ;D En av mina få talanger. Fast sen är jag ju color guard så klart. Det är våran plikt att kasta upp snurrande saker i luften. Och sen fånga dem igen of course.

För trött för att komma på rubrik

Har just kollat klart på Kyle xy. Himla konstig serie måste jag erkänna. Men bra! Imorn är det skola som vanligt. Sen är det helg... igen. Gud vad tiden går läskigt fort. Nu är det bara några veckor kvar i skolan. Bara 17 dagar tror jag det var. Shit! Måste bli klar med allt som ska göras i skolan. Börja känna mig smått stressad. Har ett helt mattekapitel kvar i boken. Anyways, jag är så sjukt trött att jag skulle kunna somna sittandes. Så jag ska ta och gå och lägga mig. Haha, klockan nio.. Men först ska håret få sig en omgång av plattången.

Perfect day!

Jag har haft en superbra dag! Fast vädret är skit och det just nu vräker och jag har hundpromenad på to do-listan så mår jag kanon. Dagen började med en NO-debatt om vindkraft. Jag tyckte jag va aktiv och sa bra saker. Hoppas att våran lärare håller med. Sen fick jag tillbaka mitt religionsarbete; mvg! Vart jätteglad. Sen hade vi spanska. Alla i klassen (vi är 12 stycken) utom 4 fick sätta sig i samtal med läraren och diskutera ig-varningar. Som tur är var jag inte en av de åtta. He he. Efter spanskalektionen hade vi svenska och jag gjorde en muntlig redovisning av en deckare jag har läst. Också det gick superbra. Lunch och sen coopertest/joggingrunda på gympan. Stannade inte en ända gång. Stolt! :) Så som sagt, allt är great! Och jusste.. ännu en sak som höjer mitt humör. Jag ligger trea på "mest aktiva"-listan. Nytt rekord! ;) Avslutningsvis så älskar jag det faktum att det är fredag imorn. Heelg! Which means lördag: kolla på en dansuppvisning. Massa människor jag känner ska uppträda. (Tyvärr inte vi, det var ingen som kunde.) Och på söndag blir det grönan med de bästa. Nu ska jag och lilla vovvsingen ut i regnet, om det inte har slutat.  Puss

image12

Fotbollsturnéring idag

Aaargh, jag blir tokig på blogg.se sometimes. Jag hade just skrivit ett långt inlägg om dagens händelser och så cpar allt ner sig. Nu orkar jag inte skriva om allt men ska dra en snabbversion. Idag har vi har friluftsdag på skolan. Man fick välja mellan cykelorientering och fotboll. Jag valde fotbollsturnéring. På något konstigt sätt blir jag alltid målis. Fråga mig inte hur för jag har ingen aning om hur jag lyckas. Men alltid när det är fotboll så hittar jag mig själv (en aning bollrädd) stående i mål. He he.. Mitt lag åkte ut turnéringen efter bara några matcher, som sagt det var ju jag som stod i mål, så vi stack tillbaka till skolan och satt och slappade i ett av uppehållsrummen.  Idag har jag också försökt fixa och trixa lite med saker inför lördagens uppvisning. Men just nu ser det tyvärr inte så ljust ut. :/ Det känns ju inte så kul att komma med två av tio Color Guards. Det hela mister liksom sin charm då. Får se hur vi löser det. Nu väntar en del pluggande för min del. ska förbereda en muntlig redovisning i Svenska till imorn och plugga inför spanskaprov. Wish me luck! Puss
image7
Slänger in en bild på Sveriges hetaste Color Guards. Haha, det finns i och försig bara två lag. Vi och ett i Göteborg. Det här var för ett år sen när vi hade en spelning på parken zoo.

Daybreak

Eftersom ingen kunde komma på träningen idag blev det till att sitta hemma framför datan istället. Ska kolla mitt livs andra Ugly Betty avsnitt strax. Kan ju aldrig kolla p.g.a. träningen. Hehe, får se om jag gillar det. Sen är det ju Desperate Housewives, får inte missas. Blir tv kväll för min del. Apropå tv, var det någon mer än jag som fastnade för den nya serien på 5:an igår? Day break... Fast jag bara såg de första 15 minutrarna (innan jag tvingade mig i säng) så satt jag klistrad. Amerikansk polis som anklagas för mord except he's really innocent, I thiink.. och som dessutom upplever samma dag over and over again.

image6

Color Guards

Jag blev idag tillfrågad om vi Color Guards hade lust att ställa upp och uppträda på en dansuppvisning på lördag. Med brett leende sa jag att jag skulle fråga. Det är alltid lika kul att visa upp sig. Haha! ;) Får se hur det blir med den saken eftersom halva laget är på skolresa i Berlin och en av oss resterande fem inte heller kan va med. Får se om jag får med de tre andra. Anyways, för er som inte läst min förra blogg tänkte jag snabbt berätta lite vad Color guards är. För jag antar att minst 80% av er inte vet vad det är. Det är lungt. Ingen i Sverige gör det knappt. Det är en amerikansk sport där man kastar och snurrar och gör coola grejer med en flagga... eller två i vissa fall. Hur som helst så gör man olika danser (eller rutiner som det heter på Color Guard-språk) och uppträder eller går parader med. Vi uppträder med Strängnäs Drum and bugle corps. Som är, precis som det låter, en musikkår bestående av trummor och blåsinstrumet. Här är ett klipp från när vi uppträdde på Aros tattoo i Västerås den 10:de mars. Just den här låten heter Brassmachine. Kolla också inte Big blue eyes och Hooked on a feeling.

För er som kollade på Hooked on a feeling och tänkte "vaa? Är de europamästare?" så ja, det stämmer. Vi har vunnit EM två gånger. Dock innan jag hann börja. Men i februari nästa år räknar vi med att vinna EM igen, denna gång i Holland. :D Hur lär vi oss allt då? Om det är en så sällsynt sport i Sverige. Jo, vi har nämligen våran coach Emma Roberts (world champion) som kommer och hälsar på oss typ en gång om året. Lär och nya saker och så. Resten av året bor hon i Miami och tränar Color Guard. (:

Trummångest och konstigt väder

Vädret continues to surprise us. Idag har det regnat och haglat om vart annat samtidigt som solen har skinit. En aning förvirrande. Jag vill ju ha sommar, pure summer rakt igenom. Inte en massa konstigheter som hagel och skit. Annars har det vart en ganska bra dag. Vanlig i största allmänhet. Dagen började med mattelektion. Tätt följd av No och sen musik. Usch, jag har seriöst ångest. Vi ska nämligen ha en konsert några dagar innan vi skolavslutningen. Nians konsert. Och av någon outgrundlig anledning anmälde jag mig till att spela trummor i ett band till AC/DCs låt School of rock. And well, lättare sagt än gjort. Det visade sig att låten innehöll en hel del "svåra" (extremt komplicerade) trumsolon som inte ens min lillebrorsa lyckas sätta. And belive me.. He's good! Får ont i magen bara jag tänker på det. Jag kan ju spela några olika fjärdedelskomp och lyckas till och med sätta ett och annat åttondelskomp. Men längre än så klarar jag inte. Och även om våran musik lärare har sagt till mig att göra om låten till min egen så att det är jag som är stjärnan så... usch nej! Efter lunch hade vi bild och jag och Felicia fortsatte med vårt installationsprojekt á la flaggor. Of course, Vi är ju Color Guards! Vårt projekt är enligt bildläraren "Konst på hög nivå" som hon uttryckte det. Mvg? He he, ja tack! Det händer inte så mycket ikväll. Ingen träning eller så menar jag. Ska ta det lungt och kolla på CSI:NY. Som äntligen har börjar igen! :) Ciao ..

image5

Veckoavslutning med O.C

Man bler alldeles lycklig av att kolla på OC. Så härligt att se när det händer bra saker. Som i kvällens avsnitt t.ex. när Ryan finally sa till Taylor att han älskade henne och att han vill att de ska åka till Berkeley tillsammans. Sött! Dock avbröts ju hela romantiken när jordbävningen började. Hoppas alla överlever. Men det måste dem ju göra..


image5

Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen i säng. Det blir tidig sänggång idag, för en gångs skull. Måste vara utvilade imorn när ännu en skolvecka (suck) drar igång. Hejs!

Seglardrömmar

Härligt sommarväder ute! Det riktigt luktar sommarlov, på nått konstigt sätt. Ha ha! Har just gått en lång promenad ner till stan och ätit glass i Västerviken. Hade tänkt fråga i glasskiosken/Café Västerviken om de fanns möjlighet för sommarjobb, men jag vågade inte. Fegis som jag är. ;P Men någon dag ska jag ta mod till mig och fråga. Så mysigt att jobba nere i hamnen. Och perfekt för glassfreaks! I hamnen låg det faktiskt redan en del båtar. Fast det bara är början av maj. Och på vägen hem såg vi några segelbåtar som låg och väntade på broöppning. Jag tycker det ser så härligt ut. Det är absolut något som jag skulle kunna ägna en sommar åt. Att segla. Tänk er själva... att ligga och steka i på däcket och höra vågorna slå mot fören. That's right, jag kan båtens delar. :) Haha! Men erkänn att det skulle va lite av en dream come true? I alla fall för min del. Fast om man ska segla så skulle jag helst göra det nere i medelhavet nånstans. Runt Grekland eller Cypern. Underbart!  

image3

Lördagkväll

Nu har jag suttit och fixat lite med designen. Tycker det blev ett riktigt snyggt resultat.. Eller vad tycker ni? Satte mig vid tvn förrut och kollade på Wallander - Blodsband. Usch, Wallanderfilmerna är verkligen skitläskiga! Tycker jag i alla fall. Den läskigaste av dem måste vara Mastermind. Jag har typ fortfarande mardrömmar från den. Så sjukt äcklig mördare. Hur som helst så när den i alla fall var slut så kollade jag en stund på Nanny Mcphee. Jag konstaterade att det var en otroligt konstig film och lämnade därför tvn. Hamnade istället framför datorn igen men jag ska lämna även den och hoppa i säng. Trots att jag vaknade relativt sent idag, runt 12, så är jag astrött. Får se vad jag hittar på imorn..


Ny blogg.

Tiden kändes mogen helt enkelt... att starta ny blogg. Hade tröttnat lite på min gamla. Plus att jag råka fucka up hela designen på den andra. Ha ha! Anyways.. Välkommen!  :)


image487

RSS 2.0